Здравейте!Наскоро започнах да се ровя в нета и да чета за така наречения "емо стил",и искам да ви попитам защо повечето хора мразят емотата сигурна съм,че и повече от този форум също ги мразят,и искам да попитам защо?Какво са ви направили?
Миришат
И аз се чудя по въпроса..Наистина повечето ги мразят..
Не съм сигурна коя е причината,но мисля,че е "рязането" на вените..Тези деца/емотата/ са склонни към самоубийство..А и това не е хубаво,нали ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна съм с тебе не е хубаво,но нали все пак всики си избира къкв да бъде и какво да прави!Повечето хора като видят емо и се нахвърлят,това е много гадно била съм свидетелка на бой на едно емо момиче,то си върви и едни други момичета го нападнаха и започнаха да удрят и бутат момичето,с оправданието ,че мразят емотата!Първоначално написано от SmilezZz
Всеки си прави избора какъв да е, както всеки си прави избора кое да удобрява и кое не. Да не харесвам емо стила си е моя избор. Естествено, не съм ходил да бия емота, но пък хич не ми допада идеята депресията да става хоби. Всеки човек има проблеми, а това което правят емотата е да преиграват. Моя живот също хич не е цветущ, но пък съм сигурен, че един ден ще си го направя хубав.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
щото стана много комерсиално ... и всичко е нещо катоо "една голяма измишльотина" разбираш ли , да гледаш деца на по 12-13 години с бритонче и някфи изстрадали и отчаяни от живота , щото еди-кое си не им е наред а всъщност незнаят какво е да ти е трудно в живота
Еммм.. Аз ги мразя.Правят се на интересни и се опитват да превличат вниманието по този начин дори и негативно.А рязането на вени е само да се хвалят или начин по който другите да ги забележат и да им кажат да не го правят.Тфа са пълни изродщини!!!![]()
![]()
![]()
е аз примерно имам бритон, а не съм емо .. просто така се харесвам![]()
доказателство за тва, че не съм емо е, че слушам чалга![]()
И се гордееш с това...Първоначално написано от Sladurchoo
Наистина е нечестно. Има много предрасъдаци относно емотата (не че ги защитавам просто не са направили нищо лошо), ама чалгарка по бих разбрал ако биеха по улицата. Ама никога няма да стане тъй щото половината България, и много повече сигурно, слушат чалга. Де'а и мангалската работа.
шшш...Ей...Да глупаво е некфи лапета 11/12 годишни са правят на емота.Ма вие хал хабер си нямате кфо е емо нали?Само кат видят,че сте писали всички емо стил ми стана ясно.Шшш...ей...Емо не е стил,емо е начин на живот.И,да няма голям смисъл.И кфо бях емои не ми пукаше,кои кфо си мисли...Ся намерих друг стил и кфо?Ай някой да доиде да ми каже нещо.Ще го смеля...
П.с.-Ако ви покажа един гот и едно емо...Ще има да са чудите![]()
![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Знам,че е глупаво някакви си 12/13 годишни лапета за се правят на емота!Ама въпросът ми беше друг какво ви кара да ги мразите при положение,че не са ви направили нищо?
Кой ги мрази |-) ... ? Който ги мрази....Да го духа![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Не знам мнението на всички хора,но аз лично не ги харесвам,защото си режат вените..ии понякога прическите им са ужасни..![]()
Разни лапета дет са праят на емота - тфа значи, че са адски слаби в главата![]()
Защото са позьори. Защото е вид тенденция, която за щастие поотшумя като че ли. Защото хората, когато имат проблеми, се стремят да ги оправят, а не търсят внимание и съжаление. Ако искаш да се самоубиеш - самоубиваш се и толкова. Не се правиш на идиот. Лайна...
И аз бих наритала такива. Но не съм чак толкова агресивна колкото се изкарвам. ;д Не бих нападнала човек просто така, но като цяло ме отвращват.
Аз мисля,че не трябва да сме агресиви към тях защото те и без това са достатачно депресираниПървоначално написано от Goddess
Просто са тъпи пубертети, чудещи се как да привлекат вниманието на хората.
....Едното око било открито да гледа реалния свят, а другото (зад бретона дет е) гледало към техния си свят! Божеее! Глупости на таркалета!
Това за очите наистина не е вярно,но това за вниманието не съм съгласнаПървоначално написано от AFT
![]()
Тъпотии...От какво са депресирани, бе ? 90% просто ги тресе хормона и смятат, че щом е модерно, ще съм емо. Аз също милиони пъти съм изпадала в "дупки" и съм била депресирана, но нито съм си рязала вените, нито съм се правила на такава каквато не съм. Или живеят в реалния свят като хората или да си изпорежат вените всички и да се разкарат. Не приемам такива подобия на хора, сори.Първоначално написано от Gretii95
Не ги мразя, безразлични са ми.![]()
Вафла..
Донякъде си права!Но не напълно!Първоначално написано от Goddess
аз не ги мразя ... всеки има правото да избира какъв да бъде![]()
Не ги мразя,просто държанието им и тези техни депресии, от които бягят като си режат вените, не ми допада. Като си "накълцаш" вените к'во ?! Ще избягаш от проблемите си ли, ще станеш интересен ли ? Не !! Ще станеш жалък в очите на някои хора... Т'ва е![]()
Дрън-дрън
Ти си напълно права,но за жалост повечето хора ги мразятПървоначално написано от Zaritu
![]()