- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Списания подобни на Браво и Хай Клуб
Здравейте..незнам дали има такава тема...но искам да ви помоля да ми кажете за списания подобни на Браво или Хай Клиб..да ми обясните нещо за тях на колко дена излизат колко пари са...но да са подобни на Хай Клуб и Браво !
Мерси предварително
Хмм.. не се сещам много.Joy?![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
знам за това списание...но не ми харесва![]()
Popcorn
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
колко струва и от всяка бутка за весници и списания ли мога да си го вземя ? И на български ли пише в списанието..щото до колкот забелязах е на немскиПървоначално написано от StreetFame
На немски е, шест лева, аз си го взимам от Кауфланд ако има някой як плакат и да продам останалите :P Има по 20 плаката, амаха...
има ли нужда от списания и прочие като в интернет има много повече, отколкото по списания и вестници...
T-BOX май беше...![]()
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
T-BOX , яко е..кефи,има интересни идеи,статии и т.н,само че плакатите са тъпи.
Wich?! XD
Блясък? Космополитън?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Клюкарски списания да искаш - ОК, Блясък, Стори, Браво, Хай Клуб и женските там не ги знам точно...
Аз принципно не чета такива, но бол има...
Бол има. Слагате ги под общ знаменател, а не трябва.Първоначално написано от amk933
Лично аз харесвам "Хай клуб", "Story", "Rolling Stone"...
Но да речем "Блясък" е глупаво. Предпочитам вестник "Уикенд" пред него, защото пишат доста глупости (неверни).![]()
ОК, Стори , Блясък , Слава , но в тях предимно за български " звезди" се пише.![]()
To infinity and beyond.