- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сами ли ще сте на Светои Валентин?
И аз ще прекарам свети валентин сам както всеки друг път.Първоначално написано от BluEWisH
Явно ще си цепим шишето с тебе![]()
Нито пия , нито имам приятелка ... Поредния ден . Най вероятно ще го проспя , защото на 13-ти мисля да изкарам една хубава вечер![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
не се изказвай неподготвен,прасе
При мене сичко се обърнасега нещо съм се разболял и към групичката(от мене и пешаходеца),ще се присъединят малко лекарства.
Just Do It..
Тази година празнуваме няма да празнуваме Свети Валентин,а Трифон Зарезан.Определено обаче няма да съм сама.Със лиглите ми ще съм.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На Свети Валентин - сам!
На Трифон Зарезан - с компанията да пием
(знам, че са на един ден, уточнявам какво празнувам![]()
![]()
)
Никога не се предавай!!!
кратко,точно и ясноПървоначално написано от LofYou
![]()
Just Do It..
Сигурно не.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ами да,както обикновено...аз лично искам да отбележа че не съм привърженик на алкохола,и твърдо празнувам св.Валентин...само че няма с кого...
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
с моето момиче ще съм![]()
![]()
![]()
![]()
Мии.. за сега ще съм сама![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
смесвам 2та празника въпреки,че тази година не ми е до любовни лиготии-по скоро ще се съберем наще си хора и ще се почерпим някъде по повод 2та празника![]()
+1Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Трагедията е пълна...
Разбира се,че няма да съм сама.Ама ще се празнува Трифон Зарезан не измисления празник,от който получавам захарна болест.И приятеля ми също не му е почитател ще се видим най-вероятно,но няма да се празнува тоя празник точно.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пак ще съм сам, ама не ми дреме Трифон Зарезан рулз![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
самичка![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сигурно ще съм сама.. Както и да е, ще го преживеем.![]()
На Свети Валентин ще съм сам, но на Трифон Зарезан няма да съм сам.
Сама, имам си приятел, но той е залухав![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Нямам си приятелка, а и за мене това не е празник.
Трифон Зарезан![]()
Вафла..