.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Подобни филми

Hora kajete nqkoi film podoben na Profesiq jigoly i na Greta
    Blagodarq predvaritelno

Моля, пиши на кирилица!
    Raybeez

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    какво ти хареса във Greta?
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    какво ти хареса във Greta?
    и аз това щях да питам гледах филма и никакво впечатление не ми направи
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Зависи какво ти е харесало в "Spread".
    Ако отношението любов-манипулация ти е направило впечатление, игрите с чувствата на другите и намирането на "майстора", то тогава горещо препоръчвам "Cruel Intentions", особено първата част е невероятна.
    Също може да гледаш и по-старата екранизация на книгата, по която е направен CI, "Dangerous Liasions" е заглавието, макар лично аз да не бях очарована.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    За да не правя подобна тема искам да попитам за филм подобен на Предизвестена смърт.. моля ви много искам да гледам нещо подобно

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    За да не правя подобна тема искам да попитам за филм подобен на Предизвестена смърт.. моля ви много искам да гледам нещо подобно
    Няма касетки и е с много различен замисъл, но пак има дете-демонче и мисля, че ще ти хареса...
    "The Omen"

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Зависи какво ти е харесало в "Spread".
    Ако отношението любов-манипулация ти е направило впечатление, игрите с чувствата на другите и намирането на "майстора", то тогава горещо препоръчвам "Cruel Intentions", особено първата част е невероятна.
    Също може да гледаш и по-старата екранизация на книгата, по която е направен CI, "Dangerous Liasions" е заглавието, макар лично аз да не бях очарована.
    На мен пък Dangerous Liasions ми хареса много повече от американската версия,това е истинската класика.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

M

eM V GRETA ME KEFI SAMATA geroinq smisul kak ospqva da se otkaje ot samoybiistvoto si i da produlji napred a profesiq jigylo si me kefi izob6o i za tva pitah blagodarq na tezi koito mi dadoha idea za film SLADYRI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си