- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Подобни филми
Hora kajete nqkoi film podoben na Profesiq jigoly i na Greta
Blagodarq predvaritelno
Моля, пиши на кирилица!
Raybeez
какво ти хареса във Greta?
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
и аз това щях да питамПървоначално написано от kuklichka_bg
гледах филма и никакво впечатление не ми направи
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Зависи какво ти е харесало в "Spread".![]()
Ако отношението любов-манипулация ти е направило впечатление, игрите с чувствата на другите и намирането на "майстора", то тогава горещо препоръчвам "Cruel Intentions", особено първата част е невероятна.
Също може да гледаш и по-старата екранизация на книгата, по която е направен CI, "Dangerous Liasions" е заглавието, макар лично аз да не бях очарована.![]()
За да не правя подобна тема искам да попитам за филм подобен на Предизвестена смърт.. моля ви много искам да гледам нещо подобно![]()
Няма касетки и е с много различен замисъл, но пак има дете-демонче и мисля, че ще ти хареса...Първоначално написано от roshlichka
"The Omen"
На мен пък Dangerous Liasions ми хареса много повече от американската версия,това е истинската класика.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
eM V GRETA ME KEFI SAMATA geroinq smisul kak ospqva da se otkaje ot samoybiistvoto si i da produlji napreda profesiq jigylo si me kefi izob6o i za tva pitah blagodarq na tezi koito mi dadoha idea za film SLADYRI
![]()