.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво иска да направи ?

Такаа .. с това момче се запознахме някъде преди 2 -3 седмици.Просто се видяхме на улицата,той беше с мои приятели и впоследствие искал скайпа ми от един от тези приятели и така се запознахме по скайп,всяка вечер си чатехме .. и преди няколко дена един негов също и мой приятел ми каза че той много ме е харесвал и т.н. .. всъщност аз го харесах още щом го видях.. даже кака му ме е познавала,с нея учим в едно даскало с него-не .. и той днеска поиска да му пратя една снимка и после каза че съм имала много хубаво тяло и аз казах че изобщо не се харесвам и той каза `аз те харесвам не ти ли стига ` и после сложи на профила снимка на едно момичи като го попитах ми каза че му е гадже .. тръгнала с нея просто ей така и такива глупости .. и после като говорихме с приятелите му те казаха че той им казал че не ходят и че той харесва менн .. ии аз се чудя сега изведнъж откъде се появи това нещо .. според вас каво иска да направии .. ?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Соред мен той за да тръгне с момиче "просто ей така" значи е много долен тип.Ти ако си падаш по такива курвари -твой проблем

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Соред мен той за да тръгне с момиче "просто ей така" значи е много долен тип.Ти ако си падаш по такива курвари -твой проблем
    Заради теб едно момче остана на сухо.Доволен ли си
    rawrawrlarlawrlwalrawlrarl

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Именно.Ако не е това,значи просто иска да ревнуваш.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Или иска да те изчука ,което на мен ми се струва по възможното

П.П.Базирам се на коментара за хубавото тяло ,което показва от кое си взема първите впечатления.Не мога да съм 100% сигурен все пак,може и да греша

BoXxYbabee98 да , разкайвам се за постъпката си ,но вече няма връщане назад

--------------------------------------------------------

оф не знам .. приятелят му каза че те не ходят .. и като го питах защо тогава е сложил нейна снимка той каза незнам .. а друг негов приятел също ми каза така .. може би просто иска да ревнувам ..

Град
    Пловдив,Кичука
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    може би просто иска да ревнувам
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

а той знае ли че и ти го харесваш? ако знае може да иска да ревнунаш..може да ходи с това момиче а всъщност да харесва тебе...а може да си ходи с нея и да е женкар и да иска да се забива и с тебе... и относно коментара, че сигурно си падаш по курвари е мн силно казано а и човек не избира в кого да се влюби !
    разни хора, разни идеали...

иска да те наебе ..

извода идва от:
    1. коментира единствено тялото
    2. ако те харесваше нямаше да ходи с еди-си-коя даже и за да те накара да ревнуваш.. ако тва му е целта има далеч по-лесни начини.

ха ебати тъпанарите Тука в тоя раздел нямате равни
    който търси - намира . ^^

Град
    Пловдив,Кичука
    Цитирай Първоначално написано от balon4eeeee
    ха ебати тъпанарите Тука в тоя раздел нямате равни
    А да те питам теб ти много ли си остър/а ? Ако си забии се в земята или си го забий в гъза
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    оф не знам .. приятелят му каза че те не ходят .. и като го питах защо тогава е сложил нейна снимка той каза незнам .. а друг негов приятел също ми каза така .. може би просто иска да ревнувам ..
    Може и да е така..Или пък просто иска да спи с теб /причина - коментира само тялото ти/..
    Пък може би просто иска да го ревнуваш..Най-добре е да "накараш" някой негов близък приятел,да разбере дали ходи с момичето на снимката или не..НЕ знам..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    И кво,само за тялото ти става дума,не му ли харесват очите ти,устата ти,бла-бла...Ебати нетактичните охлюви...Както казаха по-горе - иска тялото ти,или просто е малоумен и не умее да прави комплименти...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ми единия варянт е да е исакл да те накара да ревнуваш или поне да се издадеш дали го харесваш,а другия е да иска просто да те ..
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Според мен, въпросното момче постъпва доста глупаво. Най-вероятно иска само да те накара да ревнуваш. Аз, лично, не бих се занимавала с такова момче - не знае какво иска, нито как да го постигне. Действията му се необмислени и показват незрялост.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

абе ей! какво обвинявате момчето,че и коментира тялото? тя е казала,че не се го харесва а той е потвърдил обратното! нормално едно момче да гледа тялото на момичето...кое момче не се заглежда в крака, тяло и задни части...
    разни хора, разни идеали...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE

+ но мнооо тъп начин е избрал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си