- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като заговорихме за к*рви и свестни...
Така, така.Зададох тези въпроси на един от потребителите (още не ми е отговорил, бтвПървоначално написано от ScarletBite
), но ми е интересно какво мислят и останалите представители на силния пол.
Къде лежи тънката граница между разкрепостено момиче и курва и въз основа на какво ги различавате?Случвало ли ви се е да бъркате в преценката си?
За "свестните" въпросът е ясен - какви са им "отличителните белези"?Също така, не остават ли в сянка?
Вие сте, момчета!![]()
Така.За мен "сестните" момичета са умни ,не пушат,имат цел в живота която преследват и знаят какво точно искат от една връзка ,а не си играят с чувствата да другия.Свестните момичета не биха тръгнали с някой "просто ей така " ,за да не са ами и не се свалят на всяко готино момче което видят.Свестните момичета не са лицемерни и уважават хората.Също така обогатяват общата си култура ,вместо по цял ден да висят по кафенцата с цигарките![]()
Това е моето мнение![]()
--------------------------------------------------------
По тези критерий повече от половината момичета са курви.Включително и аз.Ами добре,не се чуствам особено засегната,харесвам се ако ще й курва да съм.Ако искате само "свесни" момичета-късмет.Първоначално написано от BlueFace
![]()
Брях,брях
Първоначално написано от Zarity
Аз съм си намерил такова момичеПросто отговарях на въпроса на авторката
Нищо лично
![]()
П.П. И не съм казал ,че момичетата които не отговарят на тези критерии за мен за курви , просто не са свестни![]()
А,то ми е ясно че съм далеч от свяснотоПървоначално написано от BlueFace
![]()
Тъй де,радвам се,че си го намерил![]()
Брях,брях
МерсиВикам да спрем да спамиме в темата
![]()
![]()
Хмм ако свестните ги "ринехме с лопата" , нямаше да бъдат толкова търсени/предпочитани от момчетата... Курвите ги има много и затова не са толкоз интересни =Р
GTA Stunting
ето отговорчето ми и в тази тема:Първоначално написано от ScarletBite
1.разбирам го от държанието на даденото момиче...мога да ти кажа че почти всяка хубава на която попадам (и я харесам) се оказва че са я минали половината София...и кажи ми за кво да държа на някоя която ще ми изневери или ще ме заебе на 1вия месец, щот съм и омръзнал
2.едно свестно момиче може да ми покаже че е такова, като се държи зряло...не лъже....не сменява момчетата през ден и уважава момчето до себе си
3.извинявам се че се изразих така...сигурен съм че има много печени момичета, но просто не съм попаднал на такава, за жалост ;]
Пушенето не дефинира едно момиче като 'кофти' такова.
Свестните момичета знаят границата на женствеността си и не я преекспонират, но и не я забравят. Имат си изградени ценности и нито масата, нито някаква външна намеса ще ги разклати /особено много/. Уважават близките си хора и интимния си партньор, но и очакват същото от него - съвсем нормална реакция. Бла-бла, не ми се пише повече.
Между разкрепостено момиче и курва има принципна разлика, ама като че ли в нашето общество имаме примери на сливане и невъзможност да се отличи едно от другото. Поне аз така ги виждам нещата...Разкрепостеното момиче въпреки държанието си държи на честта и на самата себе си, мнооого по-безкомпромисна от курвата е. Просто защото курвата има само тяло, което може да предложи.
Най-тъжното е като свестни момичета започнат да се изживяват като курви, защото са особен хибрид (:
И уви съм бъркал в преценката си. Кофти е, но донякъде помъдряваш от това и се научаваш как по-точно да определяш хората.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Така е ,пушенето не определя хората ,но просто аз имам непоносимост към цигари и може би за това е в критериите ми(също така не виждам смисъл в даването на пари ,за да се тровиш )Не поставям всички момичета под общ знаменател и не казвам ,че всяко момиче ,за да е свестно, трябва да отговаря на абсолютно всички критерии
Просто повечето неща са до характера , там са съществените разлики между всичките типажи
![]()
@fireball121
Толкова самоуверено претендираш, че курвите не те заслужават, в такъв случай би ли описал качеставата ти? Защо една некурва те заслужава и защо ти заслужаваш нея. Много ми е интересно какво мислиш.
п.с. Момичетата правят секс и най-вероятно са го правили много повече от теб, така че не очаквай да намериш някоя хубавица дето го е правила 1-2 пъти...
Ето ти го, нахвърляно набързо - какво иска момчето от момичето.
Свестно момиче - кратък наръчник
Стил и външен вид
Да е готина, слаба, да става за хвалба прет френдовете.
Да има секси снимки в разни сайтове, за да може да се надува пред френдовете.
Запознанство
Да дойде и сама да го заговори - критичен момент 1.
Отношения
Да търпи глупостите му.
Да отговаря като й пише по Скайп.
Да е мила.
Задълбочаване на отношенията
Сама да го покани на среща (да го извади от дупката му).
Сама да избере място за среща.
Когато стане време, сама да се пресегне и да го целуне. - Критичен момент 2
Връзка
Да му отнема колкото се може по-малко време.
Да не го кара да излизат.
Секс.
Раздяла
Да не е прекалено драматична.
Да не го намрази.
Да не разказва на приятелките си.
ПС: това е за свестно момиче за подвида на мъжа-мързелив задник. Свестно момиче за не-мързелив задник може да е почти всяка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Отдавна не бях чела по-тъпо мнение.Първоначално написано от fenastz
![]()
Брях,брях
ами в себе си виждам свЯстно момиче.. (пиша го с "я" защото така съм си го пишела винаги ако греша поправете ме.." Нямам за цел да тръгна с дадено момче "ей така " докато ми омръзне.. Аз искам връзка и тръгвам с ясната цел че ще градя такава а не че на втората седмица пича ще ми омръзне. . Няма такива работи. Знам какво искам, не съм някава лигла дето ходи по кафетата само да си показва дрешките които мама и тати са и купили.. да се смее ехидно опитвайки се да привлече вниманието на околните..да разправя кой как е е*ал.. Все пак има много други теми за разговор.. Държа се нормално а не фалшиво и икзкуствено.. Мога или поне се опитвам да разбера човека от среща.. Винаги съм готова да помогна ако имам възможност.. И още мн неща но за мен тва есвястно момиче и аз самата се считам за такава.. е Да имам и доста недостатъци но те определено не ме правят к*рва или НЕсвястно момиче..
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
Забрави, че всяко свястно момиче трябва да има бутон MUTE![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ахахаха, добро :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Свестни момичета - УВАЖАВАТ СЕБЕ СИ.Не се обличат като курви за да привлекат внимание,не пушат за да се правят на големи (не знам как може да се целуне пушачка),могат да вържат две думи (може да се говори с тях за всичко,не са интелектуално ограничени),държат се естествено - не по заучени пътеки - високомерно поведение,etc,имат добра хигиена,имат по широк кръгозор - не са ограничени само от по-големи батковци.Смешно е когато 5-6 клас момиче ходи с някой с шофьорска книжка.И най-важното - ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ!.
Това ми хрумва засега.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Абе понякога и свестните момичета не знаят какво искат...
тука навлизаме в темата за зрялостта май обаче :Р
Че тя ако не е зряла как ще се нарече свястна...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Определено! Супер свястна съм (през повечето време), ама има моменти, в които изобщо не знам какво искам. Това ме прави незряла или просто в ПМС, но не и НЕсвястна (както се въведе термина).Първоначално написано от ScionOfStorm
За мен (въпреки че съм женка) дефиницията на "свястна" е момиче, което е в златната среда на така изброените по - горе положителни и отрицателни качества. 'Щото може да съм много свястна, нали, ама и аз имам нужда да пофлиртувам за да се почувствам жена или да изпадна в неадекватност от лиготия, или да говоря за сериозни социални проблеми, 'щото съм във философски мууд. Ако си даваш сметка кога как е удачно да се държиш и се придържаш към максимата "не прави на другите това, което не искаш те да ти направят", значи се ядва.
не изневерявам...не ревнувам прекалено...уважавам момичето до себе си и съм мил (не го казвам защото аз го мисля, а защото са ми го казвали други)... а и според мен не е нормално момичета на по 14-15 години да са се ебали с не знам си колко момчета...защото аз съм все още сравнително малък и харесвам момичетата на моята възраст..на 15 съм ;]Първоначално написано от fc
Човек, ако искаш от едно момиче в тийнфорум да е и зряло ПРЕЗ ЦЯЛОТО време, съвсем идеализираш нещата.Първоначално написано от NamelessRomantic
Идеята при свестните момичета е, че като дават незряло отношение от своя страна, биха се слушали в теб и не биха те отсвирили като им даваш съвет. Ако е конструктивен и сериозен, естествено.
Отделно не знам за човек, който винаги е зрял (:
Няма такъв. Всеки има нужда да се полигави.Първоначално написано от ScionOfStorm
С едно съм съгласна, обаче. Прекалено много се идеализират нещата.
В любовта и във връзките не можеш да покриеш критерий или норматив. Не можеш да имаш списък с изисквания и да чекваш тези, на които другия отговаря. Трябват компромиси.
На които обаче не сме готови и не мога да си обясня защо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И добре, че има нужда, защото хладното държание и едва ли не някак постоянно зряло ме...плаши на моменти.
Лична територия, човек. Много трудно хората си отстъпват нещата, дори парченцето земя да не е особено голямо. Аз принципно съм твърдоглав, но съм готов на тях, но има ужаасно горделиви хора, които просто са глупави в отказите си да направят дори малък компромис. И съм срещал такива.
*вади листчето с чековете*