- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като заговорихме за к*рви и свестни...
Чеквай, чеквай
Някой срещал ли е идеала си? Дето покрива всички нормативи? А, питам?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, аз се бъзиках бе :Р На твоето мнение съм за листчето с чековете и 'задължителните' неща.
Не съм и се надявам да не го срещна. Щото тогава ще се изплаша и въобще няма да знам какво да правя. И идеалът ще се разпадне.
А идеалите са за да не ги достигаме, каквото и да си говорим (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Scion, бъзиках се за чекването.
А въпроса ми не беше изобщо към теб. Искам някой друг, който е открил идеала си, да ми каже как го е направил.
Първоначално написано от BlueFace
ето ме,тук съм![]()
и те подкрепям,въпреки,че малко момчета на тая възраст си търсят нещо такова![]()
За пръв път съм съгласен с вас, ЛейдиДиПървоначално написано от LadyDi
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
-курвата е красивото момиче което някое момче неможе да има
-свясното момиче е това което те харесва но не те привлича а те отвращава
-когато се отракаш ще видиш че някогашните курви се делят на две: такива които просто са красиви и вече не ги мислиш за курви защото можеш да си с тях и такива които са много красиви кучки, които заслужават да ги минеш и оставиш преди да ти съсипят живота
ПС: всяко правило е със своите си изключения от които всички си патим
ААаАаА за наденицата ли питате?
най-доброто мнениеПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и общо взето искаш да кажеш,че щом е красива и не ходи с теб е курва,а като ходи-не е..Първоначално написано от oNthEmaX
колкото свестните момичета,толкова и свестни момчета..![]()
Каква проникновеност, каква невероятна мъдрост. Чувствам се обогатена.Първоначално написано от oNthEmaX
![]()
Марина, така е. Дай да попиваме жадно всичките мъдри слова
Ти какво правиш тия дни?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мръзна, какво да правя.
Влязох да се стопля малко, че животът на другите не сметки за ток и прегорели картофи![]()
Аз ги попих, ама заплашва се удавя...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хехе. Пропусна и залепналия ориз по тавата.
Тая вечер са ни налазили доста![]()
Dr. Gregory House
Амиго, може да събереш материал за някоя трагикомедия.Първоначално написано от ScionOfStorm
Е то такива последно време липсват. Знаеш ли как ще се търси.Първоначално написано от LadyDi
Пак се самопоканих че и вас намесих. Ще ми простите![]()
Dr. Gregory House
Не мисля ,че са малко ,просто трябва някой да ги открие и оцениПървоначално написано от nymphadora
![]()
В една съседна тема се изписа толкова много по темата -защо момичетата харесват "лошите" момчета.Забелязах ,че адски много момичета са на мнение ,че със свестните момчета е скучно и няма тръпка,а съм сигурен,че повечето от тях никога не са давали шанс на такъв тип момче.
Когато имаме нещо ,го приемаме за даденост ,а когато ни липсва ,отчаяно го търсим ...![]()
Има толкова много момчета които искат това и са около вас,просто вие търсите нещо различно![]()
П.П. Отклоних се малко от темата ,извинявам се![]()
--------------------------------------------------------
Леко древногръцко такова, ала-бала? :РПървоначално написано от LadyDi
Не, по-скоро с латиноамерикански привкус![]()
Пфу, модерността и тенденциозността и нас подхвана. :Д
Оау наистина много интересна дискусия сте направили..много интелигентно разсъждавате.Браво,за което..но не съм съгласна,че едно момиче,което пуши например може да наречете НЕсвястно..и не съм съгласна с това че повечето хубави момичета са спали с половин софия..просто нещата според мен не опират до външен вид затова какво в момичето по характер,нито опират до това дали пуши или пие,а всичко е до държание.Дали е себе си или се държи изкуствено,дали се сваля на всеки или си има принципи,дали иска връзка или тръгва единствено да не е сама и да се вози в хубавата кола..ето това според мен показва едно момиче до колко е свястно..и единствената и тема не са грима,дрехите и прическата,а може да говориш с нея на каквато и да етема,без да ти доскучае и без да се отегчиш от бедния и речник и простотията
Ето отговор на въпроса ти, лейди. Открих идеала си след 1-2 години терзания какво по-точно търся в даден човек. То не беше как да изглежда, то не беше каква да е по характер, то не беше "но да е зряла, умна и т.н.". И в крайна сметка една девойка ме "удари с тиган по главата и сърцето" и ето на, намерих идеала сиПървоначално написано от LadyDi
Как по-точно се случи - чиста случайност, смятах я за приятелка и нищо повече, е да де, ама до един момент
А относно това защо ми е идеал, защото с нея се чувствам пълноценен и защото ме допълва, подкрепя и разбира
![]()
Никога не се предавай!!!
Ти си пример точно за това, което се опитвах да обясня. Няма идеал. Тя не е била твоя идеал, просто те е запленила с нещо и си си затворил очите за недостатъците.Първоначално написано от dedodekster
Кажи ми примерно, мечтал ли си за приятелка със сини очи и тъмна коса, вместо това момичето ти е с кафяви очи и светло кестенява коса.
Това, разбира се, е пример само.
Сигурна съм, че все нещо в нея не е точно такова, каквото си си представял, но тя за теб е идеална, защото си влюбенКоето всъщност е истинската магия на влюбването
![]()
Raybeez, а ти знаеш ли?
Поздравления тогава.
Аз никога не съм имала идеал. Затова и на мъжа ми му е трудно да ме разочарова![]()