.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Тая тема няма изчерпване,май... Свестни,или курви има по много,но курвите са по-желани за един път и т.н.Грешите много,като пишете,че леките са облечени доста разголено,пушат и пият...От кога тези неща станаха критерии за курви,или неподходящи жени? Знам,че като скивате някоя мацка,която е готина,с тон грим и яки дрешки ви минава през аклълчето,че е лека и т.н.Е,то тогава вие мъжките сте комплексари,които не могат да признаят,че няма да я имат.Осъзнайте се,бе!Грях ли е момиче да е хубаво облечено,гримирано и т.н. До къде я докарахте?!Аз твърдя,че съм свястна,но к'ва полза??Кой го грее?! Обличам се,както си искам не пия,нито пуша.Не ходя по кафета,в които да вися с часове.Всички,които ме познават все ми казват,че съм много стойностна такава и не трябва да се променям.Е,ще си остана такава,защото имам себе си и т'ва е най-важното!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не те карам да вярваш!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък пуша. И съм не-свястна
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Курвите са яували думата лоялност, но не са открили смисълът й. Те са вирус - променят само обвивката си, така че да пасне към "антителата" на някому. Безпринципните си промени оправдават с някаква извършена към тях несправедливост или "защото всички така правели". Съгласен, че в последно време много са се навъдили....срамното, е че вече не са само от женски пол.

А пушенето.....изобщо не е критерий. Аз лияно пренебрегвам жени, които пушат - по-кофти кожа, отколкото биха имали иначе и неприятен аромат, но хората се променят, в крайна сметка ако харесаш някого, го взимаш и с минусите му, които след, като си влчбен всъщност са чаровна черта. А мнението с жената идеал за мързеливецът, кърти....имаше жена отговаряща на описанието ти - Майка Тереза, само че ако приштелката ти е мъжът в семейството си смени пола.

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Така.За мен "сестните" момичета са умни ,не пушат,имат цел в живота която преследват и знаят какво точно искат от една връзка ,а не си играят с чувствата да другия.Свестните момичета не биха тръгнали с някой "просто ей така " ,за да не са ами и не се свалят на всяко готино момче което видят.Свестните момичета не са лицемерни и уважават хората.Също така обогатяват общата си култура ,вместо по цял ден да висят по кафенцата с цигарките

Това е моето мнение
    Евала на теб!!
    )

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Така.За мен "сестните" момичета са умни ,не пушат,имат цел в живота която преследват и знаят какво точно искат от една връзка ,а не си играят с чувствата да другия.Свестните момичета не биха тръгнали с някой "просто ей така " ,за да не са ами и не се свалят на всяко готино момче което видят.Свестните момичета не са лицемерни и уважават хората.Също така обогатяват общата си култура ,вместо по цял ден да висят по кафенцата с цигарките

Това е моето мнение

ми грешно ти е мнението според мен
    Аз също знам какво искам, знам как да г постигна и съм за сериозните връзки, определено като гледам другите девойки съм свястна, както казвате и не само аз го мисля

ама пуша многоо...ся какво прайм??
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе аз все си мисля, че е изградено едно много неправилно обществено мнение за това коя жена е "к***а" и коя не. Не знам преди как е било, но последните няколко години съм забелязала, че на "к***а" се набеждава всяко второ момиче. К***а е тази, която не ти пуска, к***а е тази, която се облича по-разкрепостено, к***а е тази, която е по-хубава и по-добра от теб, к***а е тази, която е зарязала приятеля си, к***а е тази, която изневерява, к***а е тази, която е спала с не знам си колко човека... та общо взето всички май сме "к***и". Така ли е наистина или просто сме прекалено злобни и не можем да различим едното от другото? За мен лично "к***а" е жена, която изневерява и мога да приема за такава и тази, която води безразборен полов живот. Но в никакъв случай не мога да определя като такава например жена, която носи къси поли или обича по-дълбоките деколтета, или пък си слага малко повечко грим... Не външният вид, а поведението и ценностите говорят за това какъв е даден човек.

Същото важи и при "свестните" и "не-свестните" - не можеш да определиш едно момиче за "не-свестно" само защото пуши или пие... Важен е характера и ценностната система - ако е добра, мила, честна, не лицемерничи, уважава хората, не кръшка и т.н., но пуши, какво? Веднага минава в графата "не-свестна" така ли... На мен пък много пъти са ми казвали, че съм супер свестна и готина като човек въпреки че пуша, пия по поводи и обичам да се държа по-разкрепостено... Просто едното не определя другото
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

ку*ва е жена която прави секс с някой без да има никакви чуства,за пари или за материални облаги-телефони,бижута,дрехи,коли, екскурзии,кафенца ,подаръци и сякви такива неща. На останалите дет им викат ку*ви ,тва си е просто като няква дума да обиди6 жена-както при мъжете " педа*: .Като някой те дразни му викаш педа*л,не че спи с мъже ама просто така е думата .. съ6тото е и с "ку*ва"

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ето ти го, нахвърляно набързо - какво иска момчето от момичето.

Свестно момиче - кратък наръчник

Стил и външен вид
    Да е готина, слаба, да става за хвалба прет френдовете.
    Да има секси снимки в разни сайтове, за да може да се надува пред френдовете.

Запознанство
    Да дойде и сама да го заговори - критичен момент 1.

Отношения
    Да търпи глупостите му.
    Да отговаря като й пише по Скайп.
    Да е мила.

Задълбочаване на отношенията
    Сама да го покани на среща (да го извади от дупката му).
    Сама да избере място за среща.
    Когато стане време, сама да се пресегне и да го целуне. - Критичен момент 2

Връзка
    Да му отнема колкото се може по-малко време.
    Да не го кара да излизат.
    Секс.

Раздяла
    Да не е прекалено драматична.
    Да не го намрази.
    Да не разказва на приятелките си.

ПС: това е за свестно момиче за подвида на мъжа-мързелив задник. Свестно момиче за не-мързелив задник може да е почти всяка.

Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Свестни момичета - УВАЖАВАТ СЕБЕ СИ.Не се обличат като к**ви за да привлекат внимание,не пушат за да се правят на големи (не знам как може да се целуне пушачка),могат да вържат две думи (може да се говори с тях за всичко,не са интелектуално ограничени),държат се естествено - не по заучени пътеки - високомерно поведение,etc,имат добра хигиена,имат по широк кръгозор - не са ограничени само от по-големи батковци.Смешно е когато 5-6 клас момиче ходи с някой с шофьорска книжка.И най-важното - ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ!.
    Това ми хрумва засега.
    евала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абе хора прочетохте първото изречение на поста ми и веднага почвате да иронизирате.
    Аз казах ,че аз лично не мога да понясям цигарите ,но не съм казал ,че ако едно момиче пуши е задтължително курвта или незнам си каква.....
    BigFakeSmile щом мнението ми е много грешно значи ти не си умна ,нямаш цел в живота, играеш си с хората и т.н.... Ти кое прочете от поста ми.Имам чувството ,че е само това за цигарите??
    Не съм казвал ,че пушенето е определящ фактор има много умни и свестни хора които пушат,но аз не намирам за нормално моите връсници да го правят ,повечето от които почнали на 12-13 години

И така още един път ще повторя за заялите се .Да,пушенето не определя човека ,аз също имам приятели пушачи
    ,но изразих мнението си за моят личен избор на момичета

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ето ти го, нахвърляно набързо - какво иска момчето от момичето.

Свестно момиче - кратък наръчник

Стил и външен вид
    Да е готина, слаба, да става за хвалба прет френдовете.
    Да има секси снимки в разни сайтове, за да може да се надува пред френдовете.

Запознанство
    Да дойде и сама да го заговори - критичен момент 1.

Отношения
    Да търпи глупостите му.
    Да отговаря като й пише по Скайп.
    Да е мила.

Задълбочаване на отношенията
    Сама да го покани на среща (да го извади от дупката му).
    Сама да избере място за среща.
    Когато стане време, сама да се пресегне и да го целуне. - Критичен момент 2

Връзка
    Да му отнема колкото се може по-малко време.
    Да не го кара да излизат.
    Секс.

Раздяла
    Да не е прекалено драматична.
    Да не го намрази.
    Да не разказва на приятелките си.

ПС: това е за свестно момиче за подвида на мъжа-мързелив задник. Свестно момиче за не-мързелив задник може да е почти всяка.
    Всичко написано в този коментар е повече от вярно.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Повече от фен Аватара на bishop
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Scion, бъзиках се за чекването.

А въпроса ми не беше изобщо към теб. Искам някой друг, който е открил идеала си, да ми каже как го е направил.
    Аз мога да кажа, че моето момиче е всичко, което бих искал от едно момиче, макар че никога не съм имал списък с критерии. От друга страна, кой не би могъл да каже същото за човека до себе си?
    Welcome to the end of the thought process.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bishop
    От друга страна, кой не би могъл да каже същото за човека до себе си?
    Именно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано

Това е моето мнение

Съгласна съм с твоето мнение..
    Но "разни хора, разни идеали."

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    ами в себе си виждам свЯстно момиче.. (пиша го с "я" защото така съм си го пишела винаги ако греша поправете ме.." Нямам за цел да тръгна с дадено момче "ей така " докато ми омръзне.. Аз искам връзка и тръгвам с ясната цел че ще градя такава а не че на втората седмица пича ще ми омръзне. . Няма такива работи. Знам какво искам, не съм някава лигла дето ходи по кафетата само да си показва дрешките които мама и тати са и купили.. да се смее ехидно опитвайки се да привлече вниманието на околните..да разправя кой как е е*ал.. Все пак има много други теми за разговор.. Държа се нормално а не фалшиво и икзкуствено.. Мога или поне се опитвам да разбера човека от среща.. Винаги съм готова да помогна ако имам възможност.. И още мн неща но за мен тва есвястно момиче и аз самата се считам за такава.. е Да имам и доста недостатъци но те определено не ме правят к*рва или НЕсвястно момиче..

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Добре, BlueFace, аз нямах предвид разхайтени тийнове, които пушат за гъзария. Имах предвид, че аз пуша, свикнала съм, изпитвам нужда, но това не ме прави лоша по някакъв начин....
    И да се отделя от темата за цигарите....аз знам какво искам, както казах по-рано, айде без обиди
    Една нормална млада девойка има самоуважение на първо място, уважава и другите, другото се подразбира
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от bishop
    От друга страна, кой не би могъл да каже същото за човека до себе си?
    Именно.
    Ако половинката е имал чеклистче, нямаше нито 1 да бъде чекнато по отношение на мен. Тъй, че той би могъл да го каже. И въпреки това той пак ме обича. Да обичаш по критерии е...несериозно. Аз пък много мразя идеалните неща, хора, отношения и не се стремя да съм сред тях. Сега целенасочено търся недостатъци в половинката, че ме изнервя с това, че е почти идеален.

По темата. Не съм лека, не съм ку**а или мъжемелачка. Пия умерено, не пуша, не употребявам наркотици, обличам се леко секси лятото, но в рамките на приличното. Но не се имам за свястна, защото имам на моменти много неприятен характер (и за самата мен), невъздържана съм, пряма, егоист и желаеща да наложи своето на почти всяка цена. Каква съм да му се не види?
    Иначе съм относително умна и образована, общителна, вежлива, уважителна, готвя, чистя, пера, гладя. Но мутето ми е безвъзвратно повредено. Ако не дай си Боже с моя се разделим, ще успея ли да се котирам сред свестните и ще си намеря ли свястно момче? С работещо муте по възможност.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Аз само не разбирам защо, по дяволите, трябва да делим момичетата на курви, свестни , зубърки и прочие. "Отличителни белези" (както беше написала авторката) ме подсети за един виц
    "Загубено куче с три крака. Особени белези - когато пикае, пада"
    По темата : според мен е безсмислена. Няма чист тип момиче.

Това е моето мнение
    Този пост ме удари в земята със своята наивност.
    Ще игнорирам частта с лицемерието и уважението.
    От къде да започна.
    Имам позната, която пуши, пие , понякога определено не знае какво иска в една връзка. За сметка на това печели международни състезания по специалността си , обогатява общата си култура с четене на книги, учене , и все пак ходи напред-назад по кафетата.За мен тя е свестна.
    Това , че не държи на връзките си , че се сваля на готините момчета изобщо не ме интересува. Не ми пука, че ме опушва всеки път , като се видим. Не ми пука, че до чашката се докопва чат-пат. Тя е пич. Тя е нещо, което момчетата няма да получат за по-дълго от 1 седмица, защото не заслужават. Знаете баснята за лисицата и гроздето , което било "много кисело".Това имам в предвид. Такова момиче не заслужава да бъде класифицирано в някаква табличка според качествата които частично показва, че притежава.Както и нито един човек.

Град
    Пазарджик
    Абе хора вие да не сте на по 25-30 год. кви са тези глупости.Боцкайте мезенцето и хич да не ви пука...Свестни момичета почти няма видят ли парички,колички всички вдигат краката !!!
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Аз съм забележила,, че напоследък на всяко второ момиче което го е направило на 14 за пръв път [примерно] и то само с 1,, започват да и викат,, че е к***а,, само заради възрастта..и не само..и момичетата които са кифли ги определят като к***и,, и защо?! Това не ми е ясно..

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Аз само не разбирам защо, по дяволите, трябва да делим момичетата на к**ви, свестни , зубърки и прочие. "Отличителни белези" (както беше написала авторката) ме подсети за един виц
    "Загубено куче с три крака. Особени белези - когато пикае, пада"
    По темата : според мен е безсмислена. Няма чист тип момиче.

Това е моето мнение
    Този пост ме удари в земята със своята наивност.
    Ще игнорирам частта с лицемерието и уважението.
    От къде да започна.
    Имам позната, която пуши, пие , понякога определено не знае какво иска в една връзка. За сметка на това печели международни състезания по специалността си , обогатява общата си култура с четене на книги, учене , и все пак ходи напред-назад по кафетата.За мен тя е свестна.
    Това , че не държи на връзките си , че се сваля на готините момчета изобщо не ме интересува. Не ми пука, че ме опушва всеки път , като се видим. Не ми пука, че до чашката се докопва чат-пат. Тя е пич. Тя е нещо, което момчетата няма да получат за по-дълго от 1 седмица, защото не заслужават. Знаете баснята за лисицата и гроздето , което било "много кисело".Това имам в предвид. Такова момиче не заслужава да бъде класифицирано в някаква табличка според качествата които частично показва, че притежава.Както и нито един човек.

Какво подяволите означава "защото не заслужава".Моят пост не е наивен ,защото такива момичета има и то не малко. Тази твоя приятелка не е нищо повече от другите ,защото всички сме равни на тази земя.Такива хора които се мислят за нещо повече от другите са мен са смотаняци

А колко пъти трябва да ви пиша ,че това е моето лично мнение за пушенето и нямам нужда някой да ме обеждава в противното.Защо само за това се хващате ...

Приятелката ти може да е много умна и какво от това?Като по характер е "смотла" ,не я познавам ,но щом си мисли ,че никой не я заслужава и е много над другите ...

П.П. Няма нужда да ми коментираш поста и да става спор.Всеки има свое мнение

Мега фен Аватара на babity

Какво подяволите означава "защото не заслужава".Моят пост не е наивен ,защото такива момичета има и то не малко. Тази твоя приятелка не е нищо повече от другите ,защото всички сме равни на тази земя.Такива хора които се мислят за нещо повече от другите са мен са смотаняци

А колко пъти трябва да ви пиша ,че това е моето лично мнение за пушенето и нямам нужда някой да ме обеждава в противното.Защо само за това се хващате ...

Приятелката ти може да е много умна и какво от това?Като по характер е "смотла" ,не я познавам ,но щом си мисли ,че никой не я заслужава и е много над другите ...
    Значи по твоята логика човек, който си знае цената е смотаняк, така ли? 'Щото наистина има момичета, които едно 90% от връстниците им не ги заслужават просто 'щото не знаят как да се отнасят с тях. Пък по умните от мен и теб хора са казАли, че е по - добре да си сам, отколкото зле придружен.

Да се върнем на прословутото пушене. Повечето хора се хващат за него, защото е просто ограничено като изказване. Въпросното няма отношение с тук обсъжданата тема, а и наистина е глупаво да квалифицираш хората като свестни или не по това дали пушат или не.

Трето. Не искаш да ти се прави забележка за изказването на цигарите, 'щото, както всеки, си си прав за себе си, но ти си позволяваш да окачествяваш като еди-какъв-си там човек, който не познаваш. Нааайс!

Цитирай Първоначално написано от fc
    @fireball121
    Толкова самоуверено претендираш, че к***те не те заслужават, в такъв случай би ли описал качеставата ти? Защо една некурва те заслужава и защо ти заслужаваш нея. Много ми е интересно какво мислиш.

п.с. Момичетата правят секс и най-вероятно са го правили много повече от теб, така че не очаквай да намериш някоя хубавица дето го е правила 1-2 пъти...
    Човек, всеки път като прочета твой пост се отказвам да пиша в темите! Шапка ти свалям, сериозно!!!

Град
    бълХаристан
    сичк иса курви, един кайен и са на задната седалка с крака на 21 и 15
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от babity

Значи по твоята логика човек, който си знае цената е смотаняк, така ли? 'Щото наистина има момичета, които едно 90% от връстниците им не ги заслужават просто 'щото не знаят как да се отнасят с тях. Пък по умните от мен и теб хора са казАли, че е по - добре да си сам, отколкото зле придружен.

Да се върнем на прословутото пушене. Повечето хора се хващат за него, защото е просто ограничено като изказване. Въпросното няма отношение с тук обсъжданата тема, а и наистина е глупаво да квалифицираш хората като свестни или не по това дали пушат или не.

Трето. Не искаш да ти се прави забележка за изказването на цигарите, 'щото, както всеки, си си прав за себе си, но ти си позволяваш да окачествяваш като еди-какъв-си там човек, който не познаваш. Нааайс!
    Не говоря за момиче което си знае цената ,а за момиче ,което си мисли ,че НИКОЙ не я заслужава!!Има хора които си мислят ,че са над всички.Точно за такива хора казвам ,че са смотаняци с прекалено голямо самочувствие ....
    А за пушенето - прочети ми горните постове ,защото не ми се пише всичко наново ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си