- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като заговорихме за к*рви и свестни...
Първоначално написано от anonimchetou
...същата работа..![]()
Не изброи нито едно качество, което да привлича противоположния пол.Първоначално написано от fireball121
Лъжа и не спада към качествоне изневерявам
Лъжа и не спада към качествоне ревнувам прекалено
Всеки един мъж уважава жените и може да бъде мил с тях, не спада към привлекателно качество.уважавам момичето до себе си и съм мил
Отблъскващо качествозащото аз съм все още сравнително малък
Доста неща ти казах. Намери нещата в тебе, които те отличават от другите момчета. Спорт например, бъди най-добрият плувец сред приятелите си. Това е положително качество, което е привлекателно за противоположния пол. Отличавай се винаги сред приятелите си, но не и с идиотщина! Бъди винаги весел, бъди лидер. Толкова за сега, останалото сам трябва да го разбереш.
[/quote]
Аз мисля,че това беше комплимент. ^^Първоначално написано от fc
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ами, нека да си имат самочувствието, какво ти пречат. Не им обръщай внимание. Всъщност, ти си комплексарчето, което избива комплекси тук "хехе, не пуша, виж те ме кой съм". Като не ти връзват момичетата не значи, че те си мислят, че никой не ги заслужава. Всяка от тях ще си намери майстора , всяка от тях тайничко (или не толкова) си мечтае за някой пич, който, явно , не си ти . Не се разтройвай.Първоначално написано от BlueFace
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Ами аз не съм момче,но имам мнение по въпроса. Според мен повечето момичета от обществото се опитват да приличат или да подражават на някого,но не усещат кога стават банални и смешни.Всички знаем как излгежда едно такова момиче-изгорена и топирана коса,високи токчета,голи пъпчета и дълги нокти.Всъщност,ако се огледаме ще видим,че всички са еднакви!!! Правят се на важни и погубват най-хубавите си години с алкохол,цигари и секс! Но не са виновни само те-родителите им също имат вина! Ако тези родители бяха загрижени за децата си и налагат някакъв контрол върху тях,то техните деца нямаше да правят каквото си искат! За съжаление голяма част от обществото ни е такова,много малко са хората,които държат на човешките ценности,имат достойнство и мозък в главите си ,за да разсъждават и да разбират колко затънали всъщност сме в тази държава!!!
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Хах и аз не съм момче но много добре знам кое момиче е "курва" и кое не е. "Курвата" се пуска на всеки който я иска и от отчаяност на всеки се предлага. Точното определение за тези момичета е, че те са леки.![]()
Според мен няма чист тип момиче. . .
И също така е безсмислено да ги делите. . .
Лично мнение.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
И въпреки това биват делени!Може да не е правилно, може хората да са различни и т.н. ... но навсякъде момчетата искат да чукат курви или да имат сериозно връзка с някоя свястна.Целта на темата е да разбера как и по критериите на какво точно поведение определят коя каква е.Първоначално написано от LiRRRa
Хей, това "не чука всеки срещнат" е ясно, хахаха.По-скоро ставаше въпрос за държанието, маниерите и степента, до която си позволява да флиртува.
Страхотни изчерпателни отговори (макар и малко общи), merci beaucoup!
![]()
Проблемът е по-скоро в лисицата и гроздето. Огорченият по някакъв начин тийнейджър е способен да прави всякакви класификации.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Интересно защо често прехвърля класификациите си и върху полу-непознати момичета. Синдромът "тая не мога да я имам, значи е курва", може би?Първоначално написано от LadyDi
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Мда, адски тъпата логика е. . . според мен.Първоначално написано от ScarletBite
![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от BlueFace
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Това имах предвид под "лисицата и гроздето".Първоначално написано от ScarletBite
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last