.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 89 от общо 89
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    ами в себе си виждам свЯстно момиче.. (пиша го с "я" защото така съм си го пишела винаги ако греша поправете ме.." Нямам за цел да тръгна с дадено момче "ей така " докато ми омръзне.. Аз искам връзка и тръгвам с ясната цел че ще градя такава а не че на втората седмица пича ще ми омръзне. . Няма такива работи. Знам какво искам, не съм някава лигла дето ходи по кафетата само да си показва дрешките които мама и тати са и купили.. да се смее ехидно опитвайки се да привлече вниманието на околните..да разправя кой как е е*ал.. Все пак има много други теми за разговор.. Държа се нормално а не фалшиво и икзкуствено.. Мога или поне се опитвам да разбера човека от среща.. Винаги съм готова да помогна ако имам възможност.. И още мн неща но за мен тва есвястно момиче и аз самата се считам за такава.. е Да имам и доста недостатъци но те определено не ме правят к*рва или НЕсвястно момиче..

...същата работа..

Цитирай Първоначално написано от fireball121
    Цитирай Първоначално написано от fc
    @fireball121
    Толкова самоуверено претендираш, че к***те не те заслужават, в такъв случай би ли описал качеставата ти? Защо една некурва те заслужава и защо ти заслужаваш нея. Много ми е интересно какво мислиш.

п.с. Момичетата правят секс и най-вероятно са го правили много повече от теб, така че не очаквай да намериш някоя хубавица дето го е правила 1-2 пъти...
    не изневерявам...не ревнувам прекалено...уважавам момичето до себе си и съм мил (не го казвам защото аз го мисля, а защото са ми го казвали други)... а и според мен не е нормално момичета на по 14-15 години да са се е**ли с не знам си колко момчета...защото аз съм все още сравнително малък и харесвам момичетата на моята възраст..на 15 съм ;]
    Не изброи нито едно качество, което да привлича противоположния пол.
    не изневерявам
    Лъжа и не спада към качество
    не ревнувам прекалено
    Лъжа и не спада към качество
    уважавам момичето до себе си и съм мил
    Всеки един мъж уважава жените и може да бъде мил с тях, не спада към привлекателно качество.
    защото аз съм все още сравнително малък
    Отблъскващо качество
    Доста неща ти казах. Намери нещата в тебе, които те отличават от другите момчета. Спорт например, бъди най-добрият плувец сред приятелите си. Това е положително качество, което е привлекателно за противоположния пол. Отличавай се винаги сред приятелите си, но не и с идиотщина! Бъди винаги весел, бъди лидер. Толкова за сега, останалото сам трябва да го разбереш.
    [/quote]

Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    @fireball121
    Толкова самоуверено претендираш, че к***те не те заслужават, в такъв случай би ли описал качеставата ти? Защо една некурва те заслужава и защо ти заслужаваш нея. Много ми е интересно какво мислиш.

п.с. Момичетата правят секс и най-вероятно са го правили много повече от теб, така че не очаквай да намериш някоя хубавица дето го е правила 1-2 пъти...
    Човек, всеки път като прочета твой пост се отказвам да пиша в темите! Шапка ти свалям, сериозно!!!
    Не те разбрах

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Pupcho
    @fireball121

Човек, всеки път като прочета твой пост се отказвам да пиша в темите! Шапка ти свалям, сериозно!!!
    Не те разбрах
    Аз мисля,че това беше комплимент. ^^
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от babity

Значи по твоята логика човек, който си знае цената е смотаняк, така ли? 'Щото наистина има момичета, които едно 90% от връстниците им не ги заслужават просто 'щото не знаят как да се отнасят с тях. Пък по умните от мен и теб хора са казАли, че е по - добре да си сам, отколкото зле придружен.

Да се върнем на прословутото пушене. Повечето хора се хващат за него, защото е просто ограничено като изказване. Въпросното няма отношение с тук обсъжданата тема, а и наистина е глупаво да квалифицираш хората като свестни или не по това дали пушат или не.

Трето. Не искаш да ти се прави забележка за изказването на цигарите, 'щото, както всеки, си си прав за себе си, но ти си позволяваш да окачествяваш като еди-какъв-си там човек, който не познаваш. Нааайс!
    Не говоря за момиче което си знае цената ,а за момиче ,което си мисли ,че НИКОЙ не я заслужава!!Има хора които си мислят ,че са над всички.Точно за такива хора казвам ,че са смотаняци с прекалено голямо самочувствие ....
    А за пушенето - прочети ми горните постове ,защото не ми се пише всичко наново ....
    Ами, нека да си имат самочувствието, какво ти пречат. Не им обръщай внимание. Всъщност, ти си комплексарчето, което избива комплекси тук "хехе, не пуша, виж те ме кой съм". Като не ти връзват момичетата не значи, че те си мислят, че никой не ги заслужава. Всяка от тях ще си намери майстора , всяка от тях тайничко (или не толкова) си мечтае за някой пич, който, явно , не си ти . Не се разтройвай.

Ами аз не съм момче,но имам мнение по въпроса. Според мен повечето момичета от обществото се опитват да приличат или да подражават на някого,но не усещат кога стават банални и смешни.Всички знаем как излгежда едно такова момиче-изгорена и топирана коса,високи токчета,голи пъпчета и дълги нокти.Всъщност,ако се огледаме ще видим,че всички са еднакви!!! Правят се на важни и погубват най-хубавите си години с алкохол,цигари и секс! Но не са виновни само те-родителите им също имат вина! Ако тези родители бяха загрижени за децата си и налагат някакъв контрол върху тях,то техните деца нямаше да правят каквото си искат! За съжаление голяма част от обществото ни е такова,много малко са хората,които държат на човешките ценности,имат достойнство и мозък в главите си ,за да разсъждават и да разбират колко затънали всъщност сме в тази държава!!!

Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Голям фен Аватара на gret4ety
    Хах и аз не съм момче но много добре знам кое момиче е "курва" и кое не е. "Курвата" се пуска на всеки който я иска и от отчаяност на всеки се предлага. Точното определение за тези момичета е, че те са леки.

Според мен няма чист тип момиче. . .
    И също така е безсмислено да ги делите. . .
    Лично мнение.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Според мен няма чист тип момиче. . .
    И също така е безсмислено да ги делите. . .
    Лично мнение.
    И въпреки това биват делени!Може да не е правилно, може хората да са различни и т.н. ... но навсякъде момчетата искат да чукат курви или да имат сериозно връзка с някоя свястна.Целта на темата е да разбера как и по критериите на какво точно поведение определят коя каква е.

Хей, това "не чука всеки срещнат" е ясно, хахаха.По-скоро ставаше въпрос за държанието, маниерите и степента, до която си позволява да флиртува.

Страхотни изчерпателни отговори (макар и малко общи ), merci beaucoup!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Проблемът е по-скоро в лисицата и гроздето. Огорченият по някакъв начин тийнейджър е способен да прави всякакви класификации.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Проблемът е по-скоро в лисицата и гроздето. Огорченият по някакъв начин тийнейджър е способен да прави всякакви класификации.
    Интересно защо често прехвърля класификациите си и върху полу-непознати момичета. Синдромът "тая не мога да я имам, значи е курва", може би?
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Интересно защо често прехвърля класификациите си и върху полу-непознати момичета. Синдромът "тая не мога да я имам, значи е к***а", може би?
    Мда, адски тъпата логика е. . . според мен.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Така.За мен "сестните" момичета са умни ,не пушат,имат цел в живота която преследват и знаят какво точно искат от една връзка ,а не си играят с чувствата да другия.Свестните момичета не биха тръгнали с някой "просто ей така " ,за да не са ами и не се свалят на всяко готино момче което видят.Свестните момичета не са лицемерни и уважават хората.Също така обогатяват общата си култура ,вместо по цял ден да висят по кафенцата с цигарките

Това е моето мнение
    По тези критерий повече от половината момичета са к**ви.Включително и аз.Ами добре,не се чуствам особено засегната,харесвам се ако ще й к***а да съм.Ако искате само "свесни" момичета-късмет.

Аз съм си намерил такова момиче Просто отговарях на въпроса на авторката Нищо лично

П.П. И не съм казал ,че момичетата които не отговарят на тези критерии за мен за к**ви , просто не са свестни
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Интересно защо често прехвърля класификациите си и върху полу-непознати момичета. Синдромът "тая не мога да я имам, значи е к***а", може би?
    Това имах предвид под "лисицата и гроздето".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си