Аз само не разбирам защо, по дяволите, трябва да делим момичетата на курви, свестни , зубърки и прочие. "Отличителни белези" (както беше написала авторката) ме подсети за един виц
"Загубено куче с три крака. Особени белези - когато пикае, пада"
По темата : според мен е безсмислена. Няма чист тип момиче.

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
Така.За мен "сестните" момичета са умни ,не пушат,имат цел в живота която преследват и знаят какво точно искат от една връзка ,а не си играят с чувствата да другия.Свестните момичета не биха тръгнали с някой "просто ей така " ,за да не са ами и не се свалят на всяко готино момче което видят.Свестните момичета не са лицемерни и уважават хората.Също така обогатяват общата си култура ,вместо по цял ден да висят по кафенцата с цигарките

Това е моето мнение
Този пост ме удари в земята със своята наивност.
Ще игнорирам частта с лицемерието и уважението.
От къде да започна.
Имам позната, която пуши, пие , понякога определено не знае какво иска в една връзка. За сметка на това печели международни състезания по специалността си , обогатява общата си култура с четене на книги, учене , и все пак ходи напред-назад по кафетата.За мен тя е свестна.
Това , че не държи на връзките си , че се сваля на готините момчета изобщо не ме интересува. Не ми пука, че ме опушва всеки път , като се видим. Не ми пука, че до чашката се докопва чат-пат. Тя е пич. Тя е нещо, което момчетата няма да получат за по-дълго от 1 седмица, защото не заслужават. Знаете баснята за лисицата и гроздето , което било "много кисело".Това имам в предвид. Такова момиче не заслужава да бъде класифицирано в някаква табличка според качествата които частично показва, че притежава.Както и нито един човек.