Цитирай Първоначално написано от fireball121
Цитирай Първоначално написано от fc
@fireball121
Толкова самоуверено претендираш, че к***те не те заслужават, в такъв случай би ли описал качеставата ти? Защо една некурва те заслужава и защо ти заслужаваш нея. Много ми е интересно какво мислиш.

п.с. Момичетата правят секс и най-вероятно са го правили много повече от теб, така че не очаквай да намериш някоя хубавица дето го е правила 1-2 пъти...
не изневерявам...не ревнувам прекалено...уважавам момичето до себе си и съм мил (не го казвам защото аз го мисля, а защото са ми го казвали други)... а и според мен не е нормално момичета на по 14-15 години да са се е**ли с не знам си колко момчета...защото аз съм все още сравнително малък и харесвам момичетата на моята възраст..на 15 съм ;]
Не изброи нито едно качество, което да привлича противоположния пол.
не изневерявам
Лъжа и не спада към качество
не ревнувам прекалено
Лъжа и не спада към качество
уважавам момичето до себе си и съм мил
Всеки един мъж уважава жените и може да бъде мил с тях, не спада към привлекателно качество.
защото аз съм все още сравнително малък
Отблъскващо качество
Доста неща ти казах. Намери нещата в тебе, които те отличават от другите момчета. Спорт например, бъди най-добрият плувец сред приятелите си. Това е положително качество, което е привлекателно за противоположния пол. Отличавай се винаги сред приятелите си, но не и с идиотщина! Бъди винаги весел, бъди лидер. Толкова за сега, останалото сам трябва да го разбереш.
[/quote]