.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Коса

Супер фен

Коса

Понеже искам косата ми да порастне бързо с още около 5-10 см, ходя на фризьор всеки месец. Но повечето пъти ми скъсяват косата с толкова, колкото тя расте за месец. Т.е. стои си почти същата дължина... Слагам хининова вода, балсам и шампоан на Gliss. Косата ми е като цяло хубава, гъста, с обем. Изправям само връхчетата (на 2-3 дни) . Въпроса ми е, ако си взема някакви кристали за коса (ако може да ми препоръчате марка) и използвам преса, дали връхчетата ми няма да цъфтят толкова и да не се налага да ходя всеки месец на фризьор?
    Мерси предварително на тези, които ще ми помогнат.

Вземи си масло от пшеничен зародиш.

Супер фен Аватара на nymphadora
    според мен ще трябва да разредиш ходенето на фризъор-един път на 2-3 месеца мисля,че е достатъчно
    също така пробвай добрите стари хининова вода и Тривитаминол

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На мен ми харесват кристалите за коса на Сери ..Иначе може да използваш хининова вода,Тривитаминол..И да ходиш на фризьор един път на 2 месеца
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ако искаш да ти расте хубава косата,недей да я изправяш с преси,само я изтощаваш,пък и дори да слагаш кристали пак няма да предпазят толкова че да не ти цъфти въобще,преди и аз ползвах всяка седмица 1 път преса,и даже беше спряла да расте минимално,и сега вече от 1г. не съм барнала преса и ефекта на разтежа е видимо голям,ползвай Тривитаминол или Себорал Форте за разтеж са,иначе кристали ползвам български на Magy,и ходи на фризьор на 2-3 месеца

Супер фен
    Мерси на всички за отговорите.

Град
    [На Метри От Земята]
    не ходи на фризьор толкова често.. ползвай хининова вода и би трябвало да порасне :P
    Просто аз

За да не цъфти можеш да спреш пресата..
    Хори 1 път на около 2-3 месеца на фризьор.Използвай хининова вода, Тривитаминол, etc.
    За кристалите - Сери, чувала съм хубави мнения за тях.
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Така.Значи аз преди месец-два се подстригах късо-до раменете,защото косата ми беше доста нацъфтяла и изтощена.Не се харесвам с къса коса и за това се разрових из интернет и се натъкнах да тази маска за коса..

1.Яйце
    1.с.л. оцет
    1.с.л. ракия
    1.с.л Травитаминол
    1.с.л. Бадемово масло
    Може и аспирин

Повярвай ми,косата ми толкова порастна.Сега и доста под раменете..Не съм ходила на фризиьр от тогава,което е доста странно,защото попринцип ходя доста често,но не е нацъфтяла и няма смисъл.Ако искаш опитай.Стоиш колкото се може повече/аз стоях около 2-3 часа/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си