.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

По случай Трифон Зарезан и Свети Валентин идеи...

Предлагам да дадете идеи за всички тук, къде да заведем половинките си на 14-ти като при определен бюджет различни места и идеи, примерно за 50лв къде, за 100лв, за 500лв и отгоре така че да има идеи за всички според възможностите си!

Дано темата бъде полезна за всички ни!
    Две глави мислят по-добре от една!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    повечето хора го праят насаме заедно (за по-романтично) ;>
    едно шампанско -15 лв
    скариди - 200гр,2лв
    шоколадови бомбони - 5лв
    едно пиле 5лв (тука може да е нещо друго)

дотук - 27-30лв
    романтична вечеря с геджето - безценно
    GTA Stunting

Голям фен Аватара на FantaMen
    Еи поне 20 теми станаха за тоя проклет празник не разбрахте ли че това е просто поредния ден... Празника си е Трифон Зарезан.. Ден на Влюбените...Всеки ден е ден на влюбените стига да има с кой да го споделиш...
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

пръскаш по стълбите листенца от рози като на някакво разстояние (зависи колко са големи стълбите) има бележка с нещо мило написано.. когато излезе навън е я чакаш с букет цветя и някое такси и я водиш на тайно за нея място.. aко е топло може да си и направил някъде пикник.. а ако е студено може да си осигуриш някоя стая в приятел или нещо такова.. ии там да я чака хубава вечеря и подходящо украсена стая.. може да не е готвена от момчето защото повечето както знаем не знаят и печката как се включва. : ) и там нататък от вас зависи как ще прекарате..

мисля че за парите много зависи от самото изпълнение на идеята .. сами може да се вместите в бюджета си

BBQ Скъпо с dj всеки петък събота и неделя най якия ресторант за мен

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз лично ще празнувам Трифон Зарезан с приятели. Предполагам ще сме някъде на кръчма или дискотека, но няма да се изхвърляме кооой знае колко много.
    А Св Валентин не празнувам иначе предполагам баналното - ромтична вечеря на свещи?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Пловдив,Кичука
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Еи поне 20 теми станаха за тоя проклет празник не разбрахте ли че това е просто поредния ден... Празника си е Трифон Зарезан.. Ден на Влюбените...Всеки ден е ден на влюбените стига да има с кой да го споделиш...
    Съгласен На тоя празик само се пие, ден на влюбените няма
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Град
    бълХаристан
    нема ПИЛЕ за 5 лв! на грил печено имам в предвид
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    +именно
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Големи пиячи се извъдихте. А ще поливате ли лозите с вино? Кокошка ще готвите ли?
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си