.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на thirteen

Ревност или не?

Преди седмица моя приятел се видял с бившата и ми разказа всичко, понеже аз нямам навика да питам и да дебна. И аз сам ок с това. Нищо не е имало и всичко е било приятелски разговор. Още когато разбрах реагирах спокойно. Не съм от ревнивите момичета, НО тази сутрин се събудих с това чувство. Сънувах ги!!! А бях забравила за тази случка, но явно подсъзнанието ми е ревниво ли какво?! Не мога да си го обясна. Не мисля за нещо, забравям го, но я сънувах. (понеже съм я виждала и всичко беше реалистично) Бях изумена от себе си.. фантазията или подсъзнание .. наистина не си обяснявам. Вече когато осъзнавам, че си е било само сън, пак се чувствам по-странно от преди.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Само се затормозяваш. В главата ни има един куп мисли, нормално е това, което си сънувала.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Не се поддавай на провокациите на подсъзнанието си.Вярата и доверието са стабилността във връзката. ;] ..и до колкото виждам ти го знаеш..само ти припомням

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Много го мислиш за нищо.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може подсъзнателно да се притесняваш за това да не би да е станало нещо м/у тях
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Явно отдаваш повече значение на случката отколкото си мислиш.
    Хубаво е, че му вярваш. Но все пак, той защо е излизал с нея?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на thirteen
    Тя е искала да поговорят. Дали може да разчита на него като приятел и т.н. Но има и още един фактор за моето притеснение явно, това че е било през нощта.

Само ти си знаеш колко можеш да му вярваш.
    Ако нещо те притеснява, просто поговори с него.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен е напълно нормално леко да се подразниш от тоя факт. Колкото и доверие да имам на човека в една такава ситуация за мен е съвсем нормално и логично да се позамисля за някои неща... В крайна сметка ти му имаш доверие - тогава недей толкова насериозно да взимаш нещата и да ги мислиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

за да си сънувала значи все пак си мислила за това.. или може би ти е повлияло по някакъв начин.. Чувала съм че сънуваме преживяното или това което силно ни вълнува.. случки от ежедневието ни и тн..

Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    Много го мислиш за нищо.
    И на мен така ми се струва

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Добре де, дай да мислим като големи хора.

Сънищата са проекция на подсъзнанието, които имат за цел да разтоварят мозъка, докато той релаксира. Това е факт, изследван и доказан от доста учени.

Хората са решили да създадат наука изучаваща сънищата, с цел да се опитат да обяснят това онова за сънищата.

Но тъй като няма къде да проверим на практика, няма и дебела книга която да казва "Ако сънуваш това и това, значи това и това", затова сме започнали да даваме абсолютно необосновани обяснения на това и онова.

Бих те посъветвал да обърнеш внимание на следното.

Фройд казва: "Сънищата са проекция на подсъзнанието."

Перефразирам - всичко онова което наистина мислиш, искаш, чувстваш и т.н. Тук няма граници и бариери от морал, етика, право и подобни. Тъй като съзнанието се изключва само по време на сън, това е единствения момент през който подсъзнанието може да излезе наяве и да вземе контрол макар и за момент. И сънищата са начина му на проявление. Замисли се дали наистина му вярваш и си ок с цялата ситуация точно толкова колкото твърдиш. Замисли се дали не заблуждаваш себе си поради някакви причини(етични, морални, лични), и дали подсъзнанието ти не те насочва към някакъв проблем, който е добре да разрешиш.

Ще ти помогна - това не е лесен и бърз процес. Но не е и невъзможен

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако му вярваш и мислиш, че това, което ти е казал е истина, не виждам причина дори да го мислиш.. Може би обърнала по-голямо внимание на случката през деня и затова го сънувала...

П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

това са глупости.. забрави ги тия сънища
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Само се затормозяваш. В главата ни има един куп мисли, нормално е това, което си сънувала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си