.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

нуждая се от съвет

Здравейте,нуждая се от съвет вазможно най-барзо.Ходя с едно момче вече три месеца,обичам го много,но на моменти усещам че искам да съм сама и ми става много тъпо.Започвам да си мисля какво да направя,но никога не успявам да стигна до решението.Ако може някой да даде някакъв съвет ще съм му много благодарна.

Град
    million miles away (:
    Ако чувстваш,че наистина не ти е много до връзки прекрати нещата още сега. Не отлагай в никакъв случай,защото чувствата се засилват с времето и него ще го боли още повече. Сама трябва да си дадеш сметка какво искаш,за това не можем да ти помогнем,но ако не искаш връзка-прекрати я докато му е времето..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Има няколко възможни причини, които евентуално предизвикват това чувство в теб.
    Възможно е да не си сигурна в обичтта си към това момче. Лично на мен ми трябва по - дълъг период, за да обикна някого. Сигурна ли си, че го обичаш?
    Може да те задушава по някакъв начин с поведението си, затова да искаш от време- на време да оставаш сама.
    Или пък е просто чувство. Нормално чувство. Всеки има моменти, когато иска да остане сам с мислите си.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

ами мисля че най-добрият съвет ще си го дадеш сама като седнеш и помилиш много добре дали искаш момчето което е с теб наистина ... кофти е да незнаеш кво искаш..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Много бАрзо ти казвам да се почешеш, където те сърби.
    Решаваш си - сама или с него и се придържаш към решението.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Ако чувстваш,че наистина не ти е много до връзки прекрати нещата още сега. Не отлагай в никакъв случай,защото чувствата се засилват с времето и него ще го боли още повече. Сама трябва да си дадеш сметка какво искаш,за това не можем да ти помогнем,но ако не искаш връзка-прекрати я докато му е времето..

и аз съм на това мнение
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

...

Мила .. кажи му да направите 1 - 2 седмична "почивка" колкото и да е банално обясни му че не си наясно с чувствата си и му кажи 4е ако не си намерите други половинки за времето с които да ви е по добре ще се съберете
    <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си