- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учител Пловдив
Здравейте.Търся добър учител по английски или испански език от Пловдив.Интересувам се за подготовка за сертификати,но не на курсове в групи, а самостоятелно обучение и на сносни цени.Ако някой знае - да помага,моля![]()
Димитър Димитров и Джовани Медина за испанския.По английски не мога да те насоча обаче![]()
Относно учителите по испански-по името си личи,че Медина е испанец и ще ти е малко по-трудно.
Цените аз като ходих бяха около 30 за урок.вече координати не съм сиг,че ще мога да ти дам![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
е аз съм от рускатаПървоначално написано от tonie__
иначе джовани доколкото разбрах не преподавал самостоятелно,защото аз бях в ез.център лингва мунди - той там води нива и така,но изобщо не разбрах за самост обучение.Мерси все пак
![]()
Здравейте и от мен, също се интересувам от уроци по испански в Пловдив. Ще бъда благодарен ако някой напише имена на учители, плюс телефон за връзка. Моля за помощ, спешно е!
davam uroci po angliiski i italiqanski, 0895178862-
prepodavam angliiski ot 13 godini, i italqanski,zapovqadaite,samo mi zvannete[
samo s 4asten u4itel moje da se nau4i 4ujd ezik, a s kursove e ...
Арто бг имат индивидуални уроци. Освен това имат и малки групи. Според мен в група се учи по-добре. Езикът е говорене. А ако само си седиш с учителя и си зубриш упражненията без да водиш диалози, ползата е никаква.
В Арто.бг са добри. Имат добър подход, отлична база и повечето ми приятели изкараха по един бърз курс там и не съжаляват!