.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: обем

Hybrid View

Голям фен Аватара на stelit0

обем

Здравввейте,може би има много дами който искат повече обем на своята коса и се опитват по всевазможни начини да постигнат тозие ефект.Е,аз изкам точно обратното.Кажете някой трик за премахване на обема.Преди няколко дена се подстригвах и ми я филираха ,но отново е доста бухнала.Изправих я сложих кристали и нищо.Много е гадно.Е казвайте!!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Блазе ти.
    Big or small, lies are lies!

Ами..Носи шапка глупости, не ме слушай..
    Ами можеш да я изправяш, или..Когато се изкъпеш не използвай сушоар, а изчакай сама да изсъхне.

и от какъв зор не искаш да имаш обем След като имаш естествен подържай го..не се зализвай..грозно е

ами аз попринцип я изправям защото ако не я изправя е като разплетена дамаджана.Много и бухнала и чуплива а аз съм с кръгло лице и не ми стой добрре.Ако не я издухам със сешоара ще трябва цяла банда роби да идват после и да дърпат със сичка сила пресата за да се изправи. (Ох то за мене огода няма)

ами аз попринцип я изправям защото ако не я изправя е като разплетена дамаджана.Много и бухнала и чуплива а аз съм с кръгло лице и не ми стой добрре.Ако не я издухам със сешоара ще трябва цяла банда роби да идват после и да дърпат със сичка сила пресата за да се изправи. (Ох то за мене огода няма)

Ами мойта докато я решех всеки ден, беше също бухнала и чуплива- после започнах да я реша само когато се къпя и спя на опашка, по този начин (между другото така не се заплита и не приличам на клошар в главата- споко) стана на букли (не негърски къдрици- букли, явно това ми е естествената коса ама като се среше ставам като облак) и това до някъде реши проблема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си