.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Първия път

Здравейте ! Аз съм момиче на 13 години (96 набор но всъщност не изглеждам на толкова, към 15,16) .Имам приятел от 1 месец и тъй като той е на 17 години иска да правим секс (нормално е да иска.. все пак е голям) Апък и най-добрият му приятел също има гадже и са го правли онзи ден... Но аз съм напълно против това! За мен да си девствена е нещо толква чисто и крехко ии невинно ... ;( Но пък много го харесвам (даже може да се каже че съм влюбена) ... Моля ви посъветвайте ме какво да правя така че и двамата да сме доволни (ако има такъв вариянт) !

Град
    V.Tyrnovo
    изчакай !!! първо много си малка, второ не си готова... повярвай ми не ти трябва момче,което не те приема. Той незнае какво иска... щом моя приятел издържа 6 месеца без секс и твоя ще го направи , ако държи на тебе. Ако ли пък не.. да си гледа работата.
    Ще срещнеш друг и пак ще се влюбиш.
    Не прави нещо , за което ще съжеляваш.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Благодаря за съвета ... поуспокои ме малко

Ако искаш да си останеш девствена,и искаш да му угодиш-правете анален секс.

Ноо след като не те уважава и не уважава твоето мнение просто го заеби няма да имате много оюе време заедно

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от teddynessa
    Няма проблем. Не са само приказки , наистина е така. Не трябва да се чувстваш задължена за подобно нещо. Би трябвало да чака колкото е нужно. Да кара на чикии известно време
    Бъди умна, че след време се сещаме за тези неща. Предполагам искаш да се сещаш с усмивка, че е било с някой мил и внимателен и най-важното, че ти си го искала, а не си била принудена от сорта на "ако ме обичаш ще го направиш"...
    айде успехи вярвам , че ще постъпиш правилно.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от teddynessa
    Няма проблем. Не са само приказки , наистина е така. Не трябва да се чувстваш задължена за подобно нещо. Би трябвало да чака колкото е нужно. Да кара на чикии известно време
    Бъди умна, че след време се сещаме за тези неща. Предполагам искаш да се сещаш с усмивка, че е било с някой мил и внимателен и най-важното, че ти си го искала, а не си била принудена от сорта на "ако ме обичаш ще го направиш"...
    айде успехи вярвам , че ще постъпиш правилно.

Град
    Силистра
    Пускай му да ти накъса задника. Твоя си е вината като си тръгнала с него!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Пускай му да ти накъса задника. Твоя си е вината като си тръгнала с него!
    Абе ,брат,прегледай се.. няма момче на 17 години, което да не мисли за секс. И какво сега.. да си седи сама, защото лигльото неможе да си държи пишката в гащите... Какъв мъж ще стане от него , ако неможе да изчака заради момиче , което харесва...
    Ако наистина я харесва ще чака !!! Няма да го убие, убедена съм.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Направи го тогава - когато си готова..Пък ако и той те обича - ще те изчака,докато си готова..Поговори с него - ако те "накара" да го правите - бий му шута
    Най-важното е ДА ГО НАПРАВИШ,КОГАТО СИ ГОТОВА + С ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря ви за съветите!Наистина сте прави...Ако ме иска ще ме чака

абе сички сте направоо..... кво чакате идиалния момент - истината е че НЯМА ТАКЪВ кво му мислиш толкова тва е само секс не е края на света дали ша го направиш сега или след 1 година няма никво значение // големи сте филмари

- ам и тва е лично мое мнение хаха
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си