.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Девствен

Девствен

Здравейте,вече съм почти на 23 години и все още не съм правил секс и чувствам,че това се отразява лошо,емоционално на психиката ми и може би всичко това се получава,защото съм доста притеснителен и се срамувам от момичета.Незнам дали това не съм го придобил от някоя болест или незнам вече какво да мисля,ще се радвам да разбера вашите коментари.

^
    Ами незнам братле, аз съм твърде по-млад от теб да ти давам съвети, но ще се опитам.

Като за начало просто се отпусни и не мисли за това какво лошо може да стане, и да се обърка нещо няма да е само при теб я Препоръчително е да удариш 1-2 чашки, ако си чак толкова притеснителен и когато се чувстваш готов просто започни да говориш за нещо или я попитай за нещо и така да намерите обща тема и това е

Надявам се да съм ти помогнал с каквото мога
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Моят съвет е да не си мислиш винаги най-лошото - че момичето ще те отхвърли. Успокой се и си кажи " какво толкова, рано или късно трябва да направя тази крачка ". Горе главата!

Пич ще ти кажа една японска поговорка за играта Го и искам хубаво да помислиш над нея. Загуби колкото се може по-бързо първите си 50 партии... После започва интересното.

Излизай, набелязвай, заговаряй - ПРОБВАЙ! Една ще те отхвърли, ще ти стане кофти. Втора ще те отхвърли - ще ти стане кофти, но и ще откриеш някоя своя основна грешка. Ще я поправиш и ще пробваш с трета - може да си падне по теб... Не знаеш. Практиката е майка на знанието. Да не ти дреме дали ще те отхвърли или не. Бъди уверен и вярвай в себе си. Виждал съм изключително грозни момчета с плейбойките на училището, просто защото те ги омайват с увереност. Не го мисли, а действай! Иначе ако продължиш в това темпо ще се превърне в патология и тогава последствията ще са трайно закостеняване на тези ти черти в характера и няма да можеш да ги пребориш. Късмет братко!

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    започни половия си живот с някоя курва
    1) Няма да й бягаш,защото ще си дал пари
    2) НЯма от какво да те е срам-това е курва
    Тъпо изказване ,ама като се замисля само така ще се отпуснеш ..
    Успехх
    Summer (h)

Цитирай Първоначално написано от laila_94
    започни половия си живот с някоя к***а
    2) НЯма от какво да те е срам-това е к***а
    Успехх
    Тва па е най тъпото 1вата с която да го направиш да е к*рва....
    И се съмнявам точно с к*рва да не е притеснен.. по скоро обратното или най мн да хване неква болест

Успехх
    Колко зимаш на час?

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Еми изказах собственото си мнение Греша и аз не съм безгрешна
    А колкото до последния пост мога да ти наръгам отзад някоя пръчка няма да ти взема пари А и за болести ако е с презерватив ,как ще хване някоя болест ? Естествено ако е без презерватив да го кара на чекий цял живот
    Summer (h)

Еми изказах собственото си мнение Греша и аз не съм безгрешна
    А колкото до последния пост мога да ти наръгам отзад някоя пръчка няма да ти взема пари А и за болести ако е с презерватив ,как ще хване някоя болест ? Естествено ако е без презерватив да го кара на чекий цял живот
    Ми даваш добри идей , явно имаш опит в бранша , кажи колко Не съм скръндза.
    Относно темата - пич ходи на фитнес 2-3 месеца стегни се подстрижи се обръсни се купи си нови дрешки ( дънки панталонче ризка , обувки ) , не е казано че трябва да са скъпи има доста хубави неща за прилични цени. Като си на 23 сигурно работиш. Значи си имаш някакви доходи.
    Някоя вечер сложи 20-30-40 лева в джобчето и бягай да се забляваш в някоя дискотека. Може и сам да идеш.
    Ако си толкова отчаян - регни се в софиянци , попиши малко във форума запознай се с някой , иди на някое парти един два пъти пък ще завържеш социалните контакти , от там почва живота

ПП Не е казано че трябва да правиш точно това , просто ти давам една семпла възможност

Re: Девствен

Цитирай Първоначално написано от Crack4
    Здравейте,вече съм почти на 23 години и все още не съм правил секс и чувствам,че това се отразява лошо,емоционално на психиката ми и може би всичко това се получава,защото съм доста притеснителен и се срамувам от момичета.Незнам дали това не съм го придобил от някоя болест или незнам вече какво да мисля,ще се радвам да разбера вашите коментари.
    Гледай този филм http://zamunda.net/details.php?id=116139&hit=1

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Стегни се бе човек!!!На 23,а още се плашиш от естествени неща,като момичетата...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Blagoevgrad
    Да това с к***ата е добра идея!Като го направиш един път би трябвало да се отпуснеш и да изчезне това притеснение!!!!Айде УСПЕХИ!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ше умреш девствен
    или поне се оправдавай,че се пазиш за 1вата брачна нощ.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от hrist0w
    Да това с к***ата е добра идея!Като го направиш един път би трябвало да се отпуснеш и да изчезне това притеснение!!!!Айде УСПЕХИ!!!
    ?!?!? На мен ли така ми се струва или ви мързи даже да мислите и да му дадете по-свястно и оригинално предложение?! Курва?! Що не отидете вие да си изгубите девствеността при мангалките на южната дъга на околовръстното?! Даже няма 20-30-40 кинта да ви трябват... 10 Стигат.

Мега фен Аватара на draid
    Просто излизай повече, намери си някоя компания от приятели. Хареши си някоя мацка, поговори с нея, може да си допаднете. Попитая я дали иска да излезете някои път заедно, вземи и телефона и това е. Ако не стане не се депресирай ами продължи с опитите, все някое свястно момиче ще си намериш да си допадате взяимно. Не ги слушай тия дето ти разправят за к*рви...

Мега фен Аватара на Hilary_
    От какво се притесняваш? Това, което имаш си е твое .. тази, която не го харесва да си гледа работата .. продължаваш нататък и все ще се намери момиче, което да оцени това, което имаш ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ееееее ама как не се намери поне една да му предложи да го спаси от това положение ама сте стиснатиииии напрао смРЪт

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от hrist0w

да и един ден истинската му любов като разбере първата му кфа е била

яяя шът ъпп с тия ши*аните съвети

--тфа му остава за цял живот--
    --по-горните съвети са по сносни--
    )

Град
    Стара Загора
    Успехх
    да бе луда ли си? първия му път да е няква магистрална жрица на любовта с неясна етническа принадлежност. ужас .. всичко може да му лепне.
    а по темата: всичко е до притеснение.

отпусни се и действай. Успех!
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Град
    бълХаристан
    работи да си купиш кайен
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от ifilinnchica
    Успехх
    да бе луда ли си? първия му път да е няква магистрална жрица на любовта с неясна етническа принадлежност. ужас .. всичко може да му лепне.
    а по темата: всичко е до притеснение.

отпусни се и действай. Успех!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от takemybreathaway
    Моят съвет е да не си мислиш винаги най-лошото - че момичето ще те отхвърли. Успокой се и си кажи " какво толкова, рано или късно трябва да направя тази крачка ". Горе главата!
    съгласна съм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Когато намериш подходящата и това ще стане.Все пак не се отчайвай има време и за това.Не се тормози излишно за неща,които ще станат от само себе си . А и няма от какво да се притесняваш.Не мисля,че да си девствен на 23 е срамно ... напротив По-добре от колкото да си типа "чук и бег"
    " Руши се светът ми без основи, умират желаните детски мечти... "

пич ..иди с приятелчетата си в някой клуб вечерта .. удари 2 водки и от там нататък ще се оправиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си