- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен
[quote="Dude"]Повечето отговори са на доста задръстени хора.
Първо.
Секса е следствие. Секса не е цел (освен за селските пръчове). Следствие от това, че обичаш едно момиче и искаш да си едно с нея. Той е следствие от любовта.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Аз като гледам и твоя не се различава много от тия на задръстените.В тоя форум половината са девственици и чикиджий, които не знаят къде им се намират путките и хуйовете, седнали акъл да дават на момчето.Братле на 23 години си живота е пред теб, няма са плашиш, затва хич недей са чуди ами хващай и пришпорвай е такива прости путки като от тоя форум да ти е кеф докато си млад, защото тогава е най-сладко.. :P![]()
Не бих могъл да бъда по съгласен с някой от този форум.
Браво Dude 100% съм съгласен.
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
братле няма нищо срамно в секса и ако си предпазлив неможе да се случи нищо отпускаш се пиеш 2 големи и ги почваш
DooN oMaRR RulZz !!! I LovE MaCkii!!
Влизаш в едно такси и питаш къде има "момичета за 1 час". Бтв - услугата е 80 лв, но с таксито малко повече. Успех![]()
Факторът "Притеснение" е най лошото нещо .. то е подобно на "Страхът" Отиваш при нея ..устата ти се запечватва сеедно сам ти я зашивал с шевна машина с е*ахти конецапреди и аз бях така .. но не за дълго ,просто сам се сабирал с прекалено много момичета и сам избегнал да се притеснявам от каквото и да било "Освен да си го покажа на масата в някое кафе" но ако се ядосам прекалено много даже и в устата ще го дам .. просто трябва да научиш как да приказваш с момиче ..а за това ти трябва НЕ "Гадже" а приятелка ! просто приятелка
.. научи се да говориш с нея...А тя ще има приятелки върху които може да ескеперементираш .. нещо като опитни зайчета
от личен опит ти го казвам
![]()
![]()
Let`S RiD3 Th3 SkyYy !!!{}~{}~{}
{~~~~~~~~~~~~~~~~_~~~~~~~~~~~~~}
хайде да се видим и ще се оправим![]()