.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

от астигматизма ли е :(

Здравейте,
    имам късогледство -0.75 и астигматизъм 0.25 на лявото и -0.25 и 0.50 на дясното око. Имам очила, но са само за късогледството не за астигматизма, които нося само в час за да виждам дъската .
    Та проблема ми е, че от снега и слънцето, когато излезна на вън очите много силно започват да ме болят особено дясното око и някак си немога да гледам нормално светлината сякаш ме "удря" в очите. Дори в момента дясното око ме боли и немога да чета (слава богу съм оформена ) .
    И това заради астигматизма или късогледството се получава или е нещо друго ?
    На очен лекар трябва да ходя чак март месец.

Много ще се радвам ако някой изкаже мнение по въпроса .
    Също ако има някой има подобен проблем може да сподели .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Здравей, не се притеснявай. Предполагам е нормална реакция от студа и светлината...рязката смяна, по-точно. Аз също съм с астигматизъм, но носа очилата понякога пред компа и тв-то, и като чета. Тъй, че спкойно. Възможно е да те боли и главата, ако примерно не си ги носила известно време и ги сложиш...или обратното.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ще се възползвам от темата ти ако е възможно може ли при късогледство и астигматизъм(ако грешно съм го написала-поправете) да се гледа кино на 3D.Не знам точно диоптри(не става въпрос за мен), но ако има значение ще питам.
    OneGirl извинявам се, че не мога да помогна..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

eatmysocs най-вероятно е така както казваш, защото днес не ме болят много и слънцето не ми пречи чак толкова колкото вчера
    иначе мерси за отговора

liim0nka няма проблем
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си