- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 момичета : 1 момче = неприятности !
Така ситуацията е следната:
Ходя с едно момиче от 2 месеца.Харесвам я много.Не е тук проблема обаче.Има още 1 - ЗАЕТО ! Защо по дяволите го харесвам?
Харесвах го и преди второто момиче - не станаха нещата.Тя е неуписуема - както и приятелката ми.Проблема е,че сме в 1 училище и ги виждам много често.И така:не искам да късам с приятелката ми,но попадали ли сте в такава ситуация?Какво направихте?Направо ден и нощ мисля какво да направя ... ПОМОЩ !![]()
![]()
![]()
Бъди творец, но твори и простотия
"От два стола-на земята"...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Тя е неуписуема - както и приятелката ми.
Ами тогава хич не се опитвай.Както казаха-най-вероятно ще си останеш и без двете,поне не наранявай приятелката ти.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Еее .. това е вярно,но ... не ме разбирате ... просто съм много,ужасно много хлътнал !Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Щом не искаш да късаш с приятелката ти, къде е проблема и защо пускаш тема?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от SoStarstruck
Ама и ти ако знаеш какво искаш...![]()
Пускам темата,за да ми кажете какво сте направили в такива случаи - да си мълча ли пред второто момиче,затова че я харесвам?Ами ако опитам на някое купонче с нея ?Първоначално написано от valdesbg
Ми мен ако питаш-опитай,защото колкото и да си мислиш че ти пука за приятелката ти от 5-те ти изречения в тая тема,забелязвам че не е така.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ам авторе - в такава ситуация бих заебал и двете и бих отишъл в манастир.
Само се чудя - що се опитваш да ни лъжеш че те интересува приятелката ти? Както и че искаш нещо повече от секс с тая заетата?
А тва че после ще трябва да се криеш в миша дупка не те бърка, нали?
Я си седни на задника и си оправи хаоса в главата. Момичетата са ти последния проблем![]()
Dr. Gregory House
Не ме познаваш,за да говориш така,човечеПървоначално написано от valdesbg
Второто момиче е девствено и никога няма да легне с първия срещнат.Пука ми за приятелката ми.
Хм, засегна се. Значи съм бил прав.
Не ми е нужно да те познавам за да разбера що за човек си. Показваш го с всяко едно свое действие(в случая с писането във форума). Пак ти казвам - не лъжи себе си, ще ти изиграе лоша шега. Нас... кучета ни яли
Лека вечер.
И оправданията няма да ти помогнат.
Dr. Gregory House
Като ти пука за приятелката ти си трай и не се занимавай с другото момиче!
П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да,да, да,да да! Тоя филм го няма. Ако съществуваше "харесвам двама/две" аз щях да знам за това, защото съм най - влюбчивия човек на света. Винаги в такива ситуации единия с който си е заместител на този, когото всъщност искаш. Ако ти пукаше за приятелката ти нямаше да мислиш за друга. Нормално и естествено е. Щом мислиш за друга, значи приятелката ти е аут. Имам вътрешното убеждение, че ако рискуваш в тази ситуация просто ще си изпуснеш и това, което имаш. Пресметни си сам дали има смисъл да изпуснеш питомното в гонене на дивото. Ако наистина твърдиш, че ти пука за приятелката ти ще си коректен с нея, а това в дадената ситуация значи да я оставиш или поне да си дадете почивка докато решиш, най - сетне, какво искаш.
Дръж сегашната с две ръце, пък ако не се получи пробвай с другата.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Съжалявам,но не мисля ,че имаш бъдеще със сегашната ти приятелка,ако драстично не промениш нещо в себе си.И то не кое да е нещо ,а тези помисли отностно чужди момичета.
Ако не можеш да се откажеш от другото момиче не виждам смисъл да продължаваш сегашната си връзка.Само можеш да нараниш момичето с което си в момена,а ако имаш малко съвест ще и спестиш тези неприятни емоции![]()
--------------------------------------------------------
Трудно би ни убедил, че ти пука за сегашната. Както вече казаха, ако беше така нямаше да се заглеждаш по останалите.
Следователно няма смисъл да продължаваш сегашната си връзка... или поне не, докато тези мисли все още се въртят в главата ти.
А... и не е хубаво да се бъркаш в чужди връзки. Щом момичетото е с него, значи иска да е така - не им се бъркай.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Сто тояги по петите. Да се сещаш следващия път да ти не шарят оченцата.
Прави каквото искаш. Така или иначе, с поста си показа, че не си човек, който би спечелил съжаление. Още по-малко ще получиш адекватен съвет за неадекватната ситуация, в която сам си се насадил.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Днеска бях в същата ситуация, тоест днеска си реших проблема. Абсолютно същото, само дето аз не харсевах толкова много гаджето си. Скъсах го пък не ми пука квото ще да става, по-добре ня лъжи, не мисля че ти пука много много..
Накрая точно така ще станеПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Никога не се предавай!!!
Първоначално написано от niichety
![]()
![]()
От секс ли го скъса?
![]()
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Абе,Лейди,къде съжаление да търса у тоа умрел форум?Тука има 100 човека,които могат да даът съвет и 1949,които незнаат дали ако паднеш от 2 метра ще забременееш !Първоначално написано от LadyDi
^You are so damn right...![]()
Dr. Gregory House
Това са двата варианта - или те съжаляват и ти казват в колко гадна ситуация си изпаднал, или ти дават акъл.
Не те знам какво търсиш, но ти казах, че няма да получиш нито едното![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Като навъртиш малко повече гаджета ще разбереш че кой знае каква разлика нямаПървоначално написано от torresinho
заблуждаваш се че тази е специална, а другата по-специална
се е п.. а
![]()
Най-вероятно и ти незнаеш какво искашА ако ти незнаеш,, ние как да ти помогнем??
![]()