- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 момичета : 1 момче = неприятности !
++Първоначално написано от SoStarstruck
така е като не знаеш какво искаш по - добре да си останеш малко на земята ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Типично мъжко поведение-не ви стига това,което имате,еми искате и още...имаш си приятелка,стой си с нея,кво се буташ къдет нямаш място...аман![]()
Не мога да си представя както сега съм с моя приятел да харесвам друго момче.За мен "неуписуем" е единствено моя приятел.
Щом харесваш друго момиче, значи не ти пука особено за твоята приятелка, а от горе на всичко искаш на някое купонче "да се пробваш с нея"![]()
![]()
Както казаха преди мен - не се оправдавай. Всички разбрахме за какво става на въпрос.
Трагедията е пълна...
Ти не знае какво искаш..
Бъди с тази,към която имаш чувства..Пфф..
Отново ти казвам - не знаеш какво искаш..Помисли добре,с коя искаш да си..
Никой друг - освен теб няма да ти помогне
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от GabisiTa
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
мдам..Първоначално написано от dedodekster
![]()
По принцип давам някакъв тъп съвет /като на тези, които писаха тук/ чрез който никоя страна да не бъде наранена, но май това няма как да стане каквото и да прави човек, ще ти кажа какво бихп направила аз, колкото егоистично и подмолно да звучи : Бих продължила да ходя с момичето, с което съм и да се пробвам с момичето, с което искам да съм. Ако стане-стане. Ако не-връщам се при сегашната. Ако сегашната не ме ще-здраве да е. И без това не я харесвам чак толкова.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Така еПървоначално написано от SoStarstruck
никоя не обичаш
Просто ги остави и двете и не ги лъжи
![]()
Недей да пускаш теми за щяло и нещяло, оправяй се сам! Не може само да влизаш във форуми и други да ти решават проблемите. Никой не е бил в това положение, за да ти помогне. Може да е бил в подобно, но той не е ти, а момичетата няма да са същите. Искам да кажа, че всеки има собствен характер, всеки мисли и реагира различно. Мога например да ти кажа, че съм бил в същата ситуация. Хванал съм и второто момиче и сме си направили тройка. Да ама това означава ли, че и при теб ще е така??? Хората си го казаха, "от два стола - на земята". Вече си имаш приятелка, какво повече искаш?Първоначално написано от torresinho
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Е к`во има да гадаеш? В първия пост си е написал, че е заето второто, освен това вече се е мъчил и не е станало. Не ти трябва да си пророк, не ти трябва шесто чувство или опит, за да го разбереш. Глупава тема.Първоначално написано от Zaritu
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
хм може и така да е .. ама щом момчето е пуснало темата явно не е наясно как да постъпиПървоначално написано от xNiKx
![]()