.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Болки в корема

Здравейте!
    Бих искал да Ви попитам нещо относно коремната област.
    От определено време ме наболява корема около пъпа в лявата част,някой път се появява малка болка след повече ходене.
    От една седмица пия едни протеини , но несъзнателно ги бях оставил до една тръба по която тече топла вода за парно за около 4 5 дни.До сега съм изпил за 7 8 дни около 500 600 гр. , но понякога ме боли корема ту от лявата страна ту от дясната - като не е много силна болката.Мисля , че протеините са развалени и затова ми се появява болката в коремната област , но и малко преди да почна да ги взимам ме болеше по-малко , но не мога да кажа точно на седмица колко пъти на ден но я имаше болката(макар и малка).Сега след 7 8 дневен прием на тези протеини , които според мен са развалени от стоенето до тръбата мисля , че почти всеки ден ми се появяваше малка болка и отминава.Най-главния въпрос ми е - дали от евентуално развалени протеини ще има големи последствия?и дали по някакъв начин може да се изчисти организма?(така си го представям де)
    Прочетох насам натам и абсолютно много се уплаших от най различни заболявания - недай си боже рак,камъни в бъбреците и какви ли не значимо лоши заболявания.Най-лошото е ,че ме е много страх да отида на лекар,но евентуално това ще стане.Все пак , ако има някой , който е запознат с нещата ЩЕ МУ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН , АКО МИ ПОМОГНЕ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН!
    междодругото забравих да спомена годините си - на 15г. съм.
    Поздрави!

Супер фен
    Град
    Sofia

Re: Болки в корема

А случайно тази болка да е свързана с повишено количество на газове които отделяш, или да е свързана с поетата храна. Освен ГЛУПОСТИТЕ наречени "протеини" какви други ядеш?
    От седене до парното в прахообразен вид, в какъвто предполагам ги ползваш е изключително малко вероятно да са се развалили въпреки, че не им е там мястото.
    Помисли си с какво се храниш освен с тези протеини и от колко време е този проблем защото "Определено време" нищо конкретно не казва. Как си с килограмите, въпреки, че щом взимаш протеини сигурно си слабичък?
    Как си с посещението на тоалетната по голяма нужда? Запек или разстройство да имаш?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

значи повишено количество на газове да ти кажа мисля , че са малко повече от преди незнам немога да го преценя това.(нормално е да ги има нали така.., на какво се дължи това?).За ходенето до тоалетна от 1 до 2 пъти(най много) на ден мисля , че е нормално?Освен протеините се стремя да ям по повече пъти храна на ден около 4-5 до 6 пъти на ден.Значи ядох за закуска основно едно фъстъчено масло намазано на филия и една филия намазана със сладко.след това към обяд някакво основно ястие като пилешка пържола,кебабче и една супа винаги е различна , но това ни го дават за обяд в стола и 1 час след това ходя на фитнес и след фитнеса хапвам нещо каквото ми се яде от хладилника ( без сладки работи) и към 6 часа хапвам понякога някой плод мандарина или ябълка.Вечерята ми е обикновенно към 7 8 часа и гледам да е нещо пилешко , свинско , печена луканка или нещо подобно.И задължително около 2 до 3 литра вода на ден(мога да кажа , че и нея я увеличих тази последната седмица)Толкова за храненето.Това немога да преценя точно от колко време ме боли защото болките преди бяха нищожни на седмица 1 2 пъти да ми се случи и то по няколко минути и затова не съм забелязвал чак толкова , но ако кажа около 1 2 месеца нз. все пак колко , я имаше понякога тази малка болка.Не мисля , че съм определено много слаб , има много хора по слаби от мен , имам си корем не много голям де,(64-5 кг. съм и съм висок 174-5) а забравих да кажа , че понякакъв начин и желая да го стегна във фитнеса 1 или 2 пъти в седмицата.(нз дали и упражненията като коремни преси и вдигане на краката влияят)Значи щях да казвам и още нещо : преди около 1 месец ми беше възпалено гърлото и личната ми лекарка ми даде антибиотик,но така се получи , че аз като го изпих 2 3 дена след това се срещнахме и тя ми каза че ми е още малко възпалено и ми даде втори антибиотик.След втория антибиотик гърлото ми беше минало почти и няколко дена след това осетих , че гърлото пак малко ме наболява и взех да пия фервекс и стрепсилс.и така до сега мисля , че почти ми мина.Имах големи топчета на гушата от лявата страна(възпалени линфни възли)които сега са 2-3 но определено много малки едвам ги набарвам и гърлото не ме боли сега ( само дано да не стане нещо с него по този студен климат..)Това е общо взето.Много ти благодаря DrSmurph че ми отговори и надявам се отново да ми кажеш нещо по темата.
    Мисля да спра протеините те остават за още една седмица, но ако са развалени какви може да са последствията?
    Поздрави!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си