.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Харесвам я...

Проблемът е следния: харесвам едно много красиво момиче от стария ми клас. Сега в петък ще се събираме целият стар клас и се чудя как да й покажа, че я харесвам. Досега не съм имал приятелка и незнам как да постъпя. Има и още нещо, че това момиче ми е много добра приятелка и не искам да си развалим отношенията, но пък и я харесвам страшно много

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хм... първо обмисли добре дали чувствата ти са силни и истински, или това е мимолетно увличане. Ако не си сигурен по - добре не прави нищо, защото е възможно при отрицателен отговор от нейна страна приятелството ви малко или много да "залитне".

Иначе нищо не ти пречи да й се обадиш и да си поговорите по телефона известно време... да я поканиш на среща само двамата, независимо къде. Или пък като се съберете класа седни до нея, говорете си, покани я на танц (ако въобще имате тази възможност). И така от среща на среща тя ще се досети, че от твоя страна има нещо повече от приятелство.
    На мен лично директните признания от сорта на "Имам чувства към теб" или подобни не ми допадат... всичко това може да стане бавно, с намеци.
    Ако отвърне - гот. Ако не - постарай се да запазите вече изграденото.

Айде успех.
    (Сори за "романа")

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Моето предложение е да споделиш какво чувстваш, но действайки така сякаш се шегуваш. Ако усетиш, че се почувства разочарована от това, че просто си се пошегувал, значи работата е ясна. Нататък я каниш на среща и когато сте само двамата и споделяш, че това, което си казал не е било шега...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Опитай в петък да се сближиш повече с нея, намекни и нещо и ако видиш, че ти отвръща й сподели за чувствата си ...

П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
    :P
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами след като я харесваш като нещо повече от приятелка ако искаш да стане нещо няма как да си запазите приятелството ясно ти е .. идеята ми е такава: заговори я, гледай да поддържаш разговора по време на цялата среща ако срещнеш взаимно желание и от нейна страна я покани да излезнете смао двамата ии така ..

п.с. така като те гледам на снимката убаФ батко ше излезе от тебе ..

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Преди да правиш квото и да е,помисли тя как би реагирала,защоо сам каза,че не искаш да я губиш като приятелка

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Не и казвай !! Нито гадже ще ти стане нито приятелка ще си имаш - личен опит

Хващай друга - която и да е !!

Ако някой пита защо - ами защото ако тя го харесва щеше да се вижда, а ако не го харесва за гадже - значи няма да се върже Пак казвам - личен опит !!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Опитай в петък да се сближиш повече с нея, намекни и нещо и ако видиш, че ти отвръща й сподели за чувствата си ...

П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
    :P
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    закачай я,прави и комплименти,после накрая можеш да и кажеш`ще се видим ли отново утре?`пробвай,дано да съм помогнала
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Хм... първо обмисли добре дали чувствата ти са силни и истински, или това е мимолетно увличане. Ако не си сигурен по - добре не прави нищо, защото е възможно при отрицателен отговор от нейна страна приятелството ви малко или много да "залитне".

Иначе нищо не ти пречи да й се обадиш и да си поговорите по телефона известно време... да я поканиш на среща само двамата, независимо къде. Или пък като се съберете класа седни до нея, говорете си, покани я на танц (ако въобще имате тази възможност). И така от среща на среща тя ще се досети, че от твоя страна има нещо повече от приятелство.
    На мен лично директните признания от сорта на "Имам чувства към теб" или подобни не ми допадат... всичко това може да стане бавно, с намеци.

Айде успех.
    (Сори за "романа")

+++ Успех. Няма какво друго да ти кажа. Onestar каза всичко, според мен.

П.С. Успех

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Харесвам я...

Цитирай Първоначално написано от nikoss1161
    Проблемът е следния: харесвам едно много красиво момиче
    Да това е основния проблем. Ако е много красива - автоматично става наградата. А ти си нещастника, който трябва да се изкачи до нея. Ако не е чак толкова красива - ти се правиш на вървежен и я режеш 'щот можеш. И щото не искаш да си разваляш реномето на пич, като излизаш с "втора класа". Обаче идва проблема с това че искаш да е около теб за да ти дига рейтинга а.к.а. просто приятелка.

Ходи и и кажи каквото искаш и както искаш. Нека да те отрежат 2-3 пъти и ще ти дойде акъла в главата

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Преди да правиш квото и да е,помисли тя как би реагирала,защоо сам каза,че не искаш да я губиш като приятелка
    По-спокойно приемайте нещата де.Знай ли някой колко още момичета ще има на този свят - съученичката не е единственото момиче в училището (пък може и да е ).Не приемай всичко на живот и смърт и ощи много неща ще се случат в целия ти живот.Така че не си го слагай на сърцето, ако те отреже.Давай смело напред.Може да й комнеш темата и да и кажеш, че се отнася за нея и каквото стане.На тази възраст сичко е увлечение.
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Благодаря на всички...Надявам се да се получи нещо, но...ще пиша след срещата...

Цитирай Първоначално написано от onestar

Айде успех.
    (Сори за "романа")
    роман,ама добре обмислен =) .. прав/а си

Мега фен
    Град
    София
    Като ти е много добра приятелка,эначи предполагам си подържате редовен контакт,иэлиэате си и т.н.Когато се виждате чреэ поведението си й покаэвай чувствата си.Ако видиш ответна реакция,словото е на твоя страна.А дали да го правиш или не - решението е ТВОЕ.Не трябва да се влияеш от други мнения.
    [size=7][b][u]fosse cos

ми като се съберете я гледай, не прекалено , но не и щом тя те пгледне за извърташ погледа, по някое време отиди при нея и я питай дали иска да с епоразходите само 2мата. от опит мга д ати кажа , че да я измъкнеш от тълпата доста често е най-трудно. после нз зависи от случая,импровизирай, защото никога не става така както човек си мисли

отново благодаря за съветите Ако стане работата ще черпя по една бира

Мисля, че мина добре..Първо, като отидох започнахме с прегрътка.След това едно момче седна до нея, а аз до него и то стана и тогава тя веднага се намести до мене и не мръдна от там Аз бях все едно ми бяха врзали устата. Нищо неможах да обеля След това излязахме навън и тя беше ядосана за нещо и аз й предложих да се поразходим, но тя извика и още едно момиче Разходихме се за 5-10 минутки след това аз застанах в единия край на масата, а тя беше в другия. Постоянно ме гледаше, а когато я аз я погледна тя извърташе поглед и питаше приятелките си дали я гледам. На тръгване беше една супер дълга прегрътка, последвана от още една не толкова, а аз й казах на ушенце, че ако иска може и утре да излезем. Тя каза добре и се разделихме... Основният ми проблем беше, че нищо не можах да кажа Кажете ми как да постъпя нататък

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ами като си и казал ,че утре може да излезете значи се разберете къде и кога...като я видиш си мисли ,че ти е някой добър приятел и сте излeзли да се забавлявате .... така може и да се разбъбриш пред нея,все пак никой не харесва мълчанието .Айде успех!

Ох аз ще се разбъбря, ако измисля някаква тема...Там е проблема незнам на ква тема да приказвам...

Ами нали сте в едно училище. Почни една тема и после от нея се развиват хиляда. Ако имате общи приятели или моменти заедно можеш да ги споменеш. Аз на твое място бих искала да опозная човека, който харесвам и бих почнала да го питам за него - какво харесва и какво не...

Мне...Не сме в едно училище....Тя е от старото ми училище...Мисля, че съм я опознал доста добре за 3 години

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ох аз ще се разбъбря, ако измисля някаква тема...Там е проблема незнам на ква тема да приказвам...
    Купете си някое модно списание и и чети на глас Ама гледай да не сричаш че раб'тата е на зле

Помисли добре преди така дългоочакваната вечер, за да не стане така, че да направиш нещо, с което да усложниш отношенията по между ви

Re: Харесвам я...

Проблемът е следния: харесвам едно много красиво момиче от стария ми клас. Сега в петък ще се събираме целият стар клас и се чудя как да й покажа, че я харесвам. Досега не съм имал приятелка и незнам как да постъпя. Има и още нещо, че това момиче ми е много добра приятелка и не искам да си развалим отношенията, но пък и я харесвам страшно много
    Според мен трябва да си помислиш много добре преди да направиш някоя глупост, защото ако и поднесеш, че я харесваш еи така мойе би вече да не сте добри приятели. Същото ще стане и ако тръгнеш с нея. Така че най-добре е да си останете добри приятели. А и още нещо опитай се да я зарибиш по някакъв начин
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си