.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))

Re: Харесвам я...

Цитирай Първоначално написано от NiksSsSs
    Цитирай Първоначално написано от nikoss1161
    Проблемът е следния: харесвам едно много красиво момиче от стария ми клас. Сега в петък ще се събираме целият стар клас и се чудя как да й покажа, че я харесвам. Досега не съм имал приятелка и незнам как да постъпя. Има и още нещо, че това момиче ми е много добра приятелка и не искам да си развалим отношенията, но пък и я харесвам страшно много
    Според мен трябва да си помислиш много добре преди да направиш някоя глупост, защото ако и поднесеш, че я харесваш еи така мойе би вече да не сте добри приятели. Същото ще стане и ако тръгнеш с нея. Така че най-добре е да си останете добри приятели. А и още нещо опитай се да я зарибиш по някакъв начин
    Ехоуу .. проблема май е решен вече
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Град
    in y0ur mind ;]

Re: Харесвам я...

Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    Цитирай Първоначално написано от NiksSsSs
    Цитирай Първоначално написано от nikoss1161
    Проблемът е следния: харесвам едно много красиво момиче от стария ми клас. Сега в петък ще се събираме целият стар клас и се чудя как да й покажа, че я харесвам. Досега не съм имал приятелка и незнам как да постъпя. Има и още нещо, че това момиче ми е много добра приятелка и не искам да си развалим отношенията, но пък и я харесвам страшно много
    Според мен трябва да си помислиш много добре преди да направиш някоя глупост, защото ако и поднесеш, че я харесваш еи така мойе би вече да не сте добри приятели. Същото ще стане и ако тръгнеш с нея. Така че най-добре е да си останете добри приятели. А и още нещо опитай се да я зарибиш по някакъв начин
    Ехоуу .. проблема май е решен вече
    бе хора прочетете отговорите преди да пишете ... звучи сякаш е минало добре ... а,да завържеш тема .. ми питай я на как е в новото и даскало .. после давай със твойта тема
    ~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
    ~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си