Така ... значи от месец ноември се харесвахме с 1 момиче... сичко тругна перфектно.Опитаха да ни разделят , но нашата любов е голяма . Наскоро тя каза , че вече не чувства същото и , че само ме харесва. Много се трудих и я върнах и тя се влюби в мен пак . Станахме гаджета. Когато си мислеше , че не ме обича тя е харесвала 1 момче , което и е предложил , но тя му е отказала и тръгна с мен . Прегрудки , целувки ... сичко беше добре , но вчера дойде при мен и каза , че много ме обича ама станали някои неща и иска да е сама . Питах я дали е времено това и тя каза ДА (времено е ) . Много ми е гадно и искм да знам как да я върна , защото може да не е времено.
Ето тук измислих нещо , което да и кажа:
И двамата знаем , че каза , че късаме времено за да не ме нараниш.(ако го отриче ще и кажа , че много я обичам и ако тя ми каже същото ще я попитам дали иска отново да бъдем .
Това е , но искам съвети , защото толкова я обичам , че няма дума с която да изразя чувствата си . мерси предварително ( искам да знам как да я върна какво да правя и т.н.)