.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Град
    SofiA...

Объркана съм....

Здравейте, аз съм момиче на 20години и съм от скоро с един мъж.. Преди години живеех с една приятелка с която се разделихме, тя пое по един път аз по друг(бяхме като сестри) след 2-3години някъде тя се върна в живота ми с предложение да заминем за Англия и да забравим стария живот в България. Но пък тук си имам приятел който мисля че искам да съм с него но понякога много ме дразни като почне да ми говори за живота.Иска да стана идеалната.В трудност съм кои да избера, моля кажете ми какво да правя, направо ще ми гръмне главата от мисли и нищо.... Какво бихте направили вие на мое място.. Бихте създали семейство(той за това мисли) или бихте си живяли живота с приятелка от детството?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем, на 20 щом си е време за сериозни работи. Детските лигавщини е трябвало да си ги изживееш досега.

Моя глас е за семейство.

Би трябвало да знаеш отговора на въпроса, щото ти си действащата героиня. Пък щом питаш ТОЧНО за такова нещо, при това в тийн форум...

Очевидно е че не си готова и нямаш необходимата сериозност за семейство. Направи поне едно нещо смислено и му кажи това. Поне да си търси късмета другаде господина.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    А не може ли и приятеля ти да замине за вас в Англия? Помисли си добре какво искаш, за да не съжаляваш после. От колко време си с приятеля си? Какво чувстваш към него? Обичаш ли го?...

П.С. http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=3889
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имам въпрос- на колко години е приятелят ти?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В мислите на хората
    Щом е писала мъж значи поне на 24-25. А на такъв човек вече му е наистина време за семейство, брак и така нататък.

Dr. Gregory House

Град
    пространството на Дисе
    Сериозни намерения, заживяване заедно- да, но щом иска брак, семейство, ми се струва, че е над 25, да не кажа 30. Още повече, че (явно) не е склонен да замине в Англия с нея.
    На тези мисли ме навява и това
    Но пък тук си имам приятел който мисля че искам да съм с него но понякога много ме дразни като почне да ми говори за живота.Иска да стана идеалната.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    В мислите на хората
    По принцип си права.

Отдалече се вижда че има нещо много сбъркано в цялата ситуация.

Намирисва ми на неизживян пубертет.

Dr. Gregory House

Град
    Силистра
    Първо се замисли, сериозни ли са намеренията на твоя 'пич'.
    Второ, аджеба, през тия двадесет години не си ли се 'наиграла' достатъчно?
    После, в Англия също има мъже, няма да си обречена на заточение, спокойно.
    Накрая: Няма да е зле да посещаваш курсове по български език, без да се обиждаш.
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Намирисва ми на неизживян пубертет.
    При нея- да, определено. При него май ситуацията е "неизпускане на последния влак".

Град
    SofiA...
    ами момчето е на 23.. изживяла съм си детсвтвото.. ама той мрази мойта приятелка защото била лентяйка.. Не ми дава да излизам никъде чуствам се малко като роб.. Обичам го, но пък съм объркана.. Пиша в този форум, защото честно казано няма кой нормален да попитам нещо такова и да получа отговор който ще ме задоволи.Искам и двете и съм раздвоена....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щом е писала мъж значи поне на 24-25. А на такъв човек вече му е наистина време за семейство, брак и така нататък.
    Абе време му е ...
    Владо я недей така,моля те
    На 24-25 години са се женили миналия век ... Кой нормален тръгва да се жени на тия години,освен ако мацката не е започнала да наедрява в корема ...

По темата:От написаното си личи,че не си готова за семейство,а и ти е рано ... На 20 години си ... За какво семейство въобще може да се говори?!Разбирам да живеете заедно просто ей така,като гаджета,но семейство (брак,венчило,халка на пръста ... проблеми след време,защото си още млада и ти се живее) ... Я по-добре си хващай приятелката и заминете Хем пари ще изкарваш и след време ще може да се върнеш в България,хем ще се наживееш на спокойствие ... без да се притесняваш,че вкъщи те чака мъж,на когото трябва да наготвиш,изчистиш,изпереш ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    SofiA...
    хахахха Българския си го знам нямам нужда от курсове :Д Найграла съм се, но тук не говоря за игра ))) Говоря ако замина за Англия ще живея бурен живот.. ХардТехно Партита(примерно).. по малко трева бонбони и така... а ако остана ще създам семейство.. Трудно е да избереш...

Град
    пространството на Дисе
    Ааааааа, ясно. Вятър те вее на бял кон. Зарежи и двете идеи- от ходенето в Англия да не се озовеш под някой червен фенер? Зарежи и момчето, не заслужава такова наказание.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от chadelchet0
    хахахха Българския си го знам нямам нужда от курсове :Д Найграла съм се, но тук не говоря за игра ))) Говоря ако замина за Англия ще живея бурен живот.. ХардТехно Партита(примерно).. по малко трева бонбони и така... а ако остана ще създам семейство.. Трудно е да избереш...
    И кое му е трудното?!
    От километри си личи,че още ти се живее ... Сама казваш - партита,бонбони,весели цигари ... Е к'во още има да му мислиш?!Освен това нали се сещаш,че щом този младеж от сега иска семейство ... то той ще поиска и дете след година-две,а тогава тия "забавления" няма да можеш да ги употребяваш ... И като за капак сама казваш,че той ти забранява много неща ... Е ти това ли искаш?!Цял живот да живееш със забраните му
    Абе момиче осъзнай се!!!В момента изживяваш най-хубавите си години,а искаш да ги пропилееш с някакъв кретен (сори,но за мен приятелят ти е такъв) Я си отивай в Англия и си живей живота,а след 5-6 години вече може да мислиш за семейство и брак
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    SofiA...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Абе време му е ...
    Владо я недей така,моля те
    На 24-25 години са се женили миналия век ... Кой нормален тръгва да се жени на тия години,освен ако мацката не е започнала да наедрява в корема ...

По темата:От написаното си личи,че не си готова за семейство,а и ти е рано ... На 20 години си ... За какво семейство въобще може да се говори?!Разбирам да живеете заедно просто ей така,като гаджета,но семейство (брак,венчило,халка на пръста ... проблеми след време,защото си още млада и ти се живее) ... Я по-добре си хващай приятелката и заминете Хем пари ще изкарваш и след време ще може да се върнеш в България,хем ще се наживееш на спокойствие ... без да се притесняваш,че вкъщи те чака мъж,на когото трябва да наготвиш,изчистиш,изпереш ...
    Ти май най-добре ме разбра... найстина е рано.. но пак съм в ужасна дилема.. Супер гадно ще ми е да му кажа че искам да замина и да го оставя.. Той живее в предишния век такова чуство имам... на 23години семейство мисли.. мисли само как да работи не иска да излизам и изобщо да се виждам с други хора пък да ми звънне някой приятел ЪПСУРТ!!!!! Жал ми е за него... трудно ми е да му кажа че искам да поживея преди да мисля за семейство и т.н.

Град
    пространството на Дисе
    найстина е рано.. но пак съм в ужасна дилема..
    Ти ще го живееш този живот! Ти трябва да вземеш решение! Колкото хора пишат, толкова и мнения. В момента съм на вълна брак и деца, ако те посъветвам да се вземете, а на теб ти се живее, та 2 не видиш, ще ме послушаш ли?

Град
    Силистра
    'Ми ОК, ама ние не решаваме съдби. Обърни се към Господ ако искаш, повече ще ти помогне от нас!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Град
    В мислите на хората
    Yep, неизживян пубертет. Остави момчето да си търси някъде щастието.

*самочерпя се бира*

А на 23 какъв МЪЖ е? Той си е младеж, както и да го гледаш

То и на Зори и се живее, ама тя поне си го е казала

Разплетохме мистерията, давайте нова.

Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ти ще го живееш този живот! Ти трябва да вземеш решение! Колкото хора пишат, толкова и мнения. В момента съм на вълна брак и деца, ако те посъветвам да се вземете, а на теб ти се живее, та 2 не видиш, ще ме послушаш ли?
    Калпазанке, тя ще го живее, ама ако може последиците да отиват при някой друг. нали знаеш като влезе в магазин детенцето иска "това, това, онова, ей онова другото и на последния рафт също". Ама едновременно

Същата история.

Авторке - заминавай в Англия, от там нататък си ясна.

Dr. Gregory House

Град
    пространството на Дисе
    valdesbg- обобщено "боли ме, сърби ме, драго ми е"

Град
    SofiA...
    хах мерси за отговорите който ми дадохте супер изчерпателни бяхте

Град
    В мислите на хората
    Моля

Dr. Gregory House

Заминавяй...а и от една страна там ще разбереш колко го обичаш..
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Аз само да кажа, че бъркаш емиграцията с туризма!

Какви партита какви бонбони, ти най-вероятно в началото ще работиш по цял ден, няма да имаш сили да си идеш до леглото... Бурния живот ще дойде малко по-късно. Казвам ти го от личен опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си