- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Момчета срещу момичета[vol.4]
102
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
53![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
52
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
53 :P
55
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
heiiii kak taka ot 102 stana 52![]()
kakto i da e 56
![]()
![]()
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
еми така когато стигне до 100 се започва отново от 50Първоначално написано от nadeto0o91
ПТ: 57
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
59
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
60
Dream as if you'll live forever.Live as if you'll die today!
61
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
62
Първоначално написано от ILoweSea
63
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
Първоначално написано от SmileyFace
--Лудите, лудите - те да са живи!
62
Първоначално написано от KpucmuHa
64
66
68
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!