- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Момчета срещу момичета[vol.4]
69
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
70
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
69
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent
70
71
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
73
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
75
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
74
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
75
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
Първоначално написано от Norty
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
75
76
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.
77
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
78
78![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
76
If a person is silent, it doesnt mean he is unknown of fun, enjoyment and thrills. But it means, life has tought him some lessons which has made him silent
74![]()
74
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .