.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Изследвания

Бях на кожен лекар и дерматолога ми изписа някакво силно въздействащо лекарство но ми каза преди да започна употребата му да си направя чернодробни изследвания и кръвна картина. Та да питам, че не съм наясно с тези изследвания, ще лъсне ли доказателство, че съм пушач? Защото няма да бъде много приятно за майка ми, тя си знае но неиска да спори с мен по този въпрос но все пак...
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    От колко време пушиш? От пълната кръвна картина може и да се разбере..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Дори и да се разбере, лекаря ти няма да каже на майка ти, че пушиш..
    Вафла..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    От колко време пушиш? От пълната кръвна картина може и да се разбере..
    Така си е..
    Но едва ли лекарката ще каже на майка ти,че пушеш
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

лошото е, че майка ми е лекар и ако погледне картината ... out ами пуша от около 2 години
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    ..ее твоя проблемация да не си пропушил..

п.п.Какъв лекар е майка ти? (чисто любопитство)

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    не виждам как ПКК и изследванията на трансаминазите ще покажат,че пушиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си