- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ...
Снощи с приятеля ми правихме анален секс и той свърши в мен.. Искам да попитам възможно ли е част от спермата да е потекла към вагината ми,тоест имам ли основание да се притеснявам от нежелана бременност
извинявам се за поредната такава тема![]()
Не, няма такъв риск.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Извинението се приемаПървоначално написано от bebety2
![]()
Не избързвай със заключенията! Действително има такава вероятност, затова си купи тест и ще разбереш. Успех!Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
а възможно ли е да има толкова кухи същества...
<N>
свършил е в дебелото ти черво..
грешно ли разбрах.. ?!
)
Първоначално написано от ivanovbg
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Малко ми е трудно да си предсатвя възможността спермата да потече по вагината и не само по нея, но и да влезе във влагалището и да достигне шийката на матката..но щом казвате, че е вероятноПървоначално написано от ivanovbg
Естествено, че е вероятно, дор ии шанса да е минимален. Винаги има някакъв процент нещата да се объркат.
кфи са тия глупости поредните-таковаш се в задника не забременяваш,не се таковаш в задника-забременяваш,капиш?
НЕМА шанс,никъф,те хората и да искат не могат да забременеят,па тими се плашиш сууупер неоснователно!!!!!!![]()
Снощи приятеля ми мастурбирал и имало няколко капри сперма по ръката си тази сутрин като бяхме в даскало пипах маркера с които тои пишеше на дъската и като се прибрах и аз мастурбирах има ли опасност да съм бременна![]()
![]()
или да ходя да купувам ескапел че още не са минали 72 часа от половия акт !!!!!!
Вече очаквам и такава тема да пуснат ^^^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от _butterfly_
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хораа много сте злеМомичето иска съветт,а вие какво праввите критикувате я
Еми по-добре й обеснете като толкова знаете .. Според мен не би трябвало да си бременна .. ама за всеки случай направи си тест .. да бъдеш спокойна .. успех
![]()
спокоо.. :P
Просто аз
възможно е да си си взела нужните мерки ние ко да напраим![]()
Амии мисля че до някаде може и да е вазможно ако приятеля ти е свършил като кон може и да потече![]()
да бе,аз съм гъза ти,почувствах как излиза от мен и влиза у комшийката. А тя преди малко ми се пофали,че щяла да има дете![]()
Станислава
сигурно вече има!!Първоначално написано от ErRoR19
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance