.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София

Бисери на фризьори и козметици

Ееее казвайте! Дано темата се развие забавно..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на nymphadora
    олее,не знам дали е забавно,ма след тва се разревах

лятото отидох на фризъор,обаче моята я нямаше и реших да ме подстриже мъжа фризъор (груба грешка!)

Сядам аз и му казвам,че искам само връхчетата и тоя започна.Реза,реза и през цялото време викаше колко хубава и гъста коса имам .Е,накрая от коса до гърдите станах с коса до раменете .Репликата му накрая беше"Айде сега,косата расте" Расте расте,ама от половин година се мъча да си възвърна дължината

е,не знам дали тва е бисер,ама все пак да си се оплача от опита ми с фризъорите

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    "Не се притеснявай , почти съм сигурна че няма да ти отрежа ухото"

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Една приятелка ми го е разказвала при първият си път на козметик. Процедурата е обезкосмяване на триъгълника. След като я оскубала отпред, момичето казало че иска да и махне и космите на дупето. Козметичката казва обърни се тогава и изцепва: отвори дупенцето . А всъшност работата била с ръце да си хване бузите ама иначе как прозвувало само

Мега фен Аватара на ameli
    неска ходих тъкмо ... 'бисера' ако мога така да го нарека, ми е пресен та значи казвам и " искам да си остана на два пласта, да ми махнете само връхчетата" и те ми вика, че израз като 'два пласта' няма ... >>> погледнах я по точ начин

п.п. наистина има ли такъв израз или не
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ^ казва се на пластове ама специално за 2 пласта не знам.Тя какво го нарича тази фризьорка, етажи ли какво??
    Иначе аз съм нямала гафове.Ааа имах един Бях на фризьор ,но аз винаги съм свикнала една фризьорка да ме прави ,този път беше друга, само да отбележа, че съм в Белгия и тука има най-различни диалекти и вярвайте ми ако не сте от някой край не можете да ги разберете какво говорят.И както и да е , бях на стола вече да ми мие косата и тя си говори нещо с другата жена , на която й мият косата обаче аз не слушам нали и по 1но време жената ме пита нещо, но аз разбрах грешно, защото го каза на диалект обаче казах "да" и после като разбрах какво е казала /тъй като почнаха да се смеят/ и разбрах, че ме е питала "Теб ще те пострижем 0ла номер нали" )))

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Eм гафове не се сещам,само дето един път не бях при мойта,и една ме острига супеееер много
    аа иначе докато ме подстригва мойта и сина й постоянно звъни по тела и тя говори и ме подстригва ,изтърва ножици,гребени (после ги сменя ес7)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    олее,не знам дали е забавно,ма след тва се разревах

лятото отидох на фризъор,обаче моята я нямаше и реших да ме подстриже мъжа фризъор (груба грешка!)

Сядам аз и му казвам,че искам само връхчетата и тоя започна.Реза,реза и през цялото време викаше колко хубава и гъста коса имам .Е,накрая от коса до гърдите станах с коса до раменете .Репликата му накрая беше"Айде сега,косата расте" Расте расте,ама от половин година се мъча да си възвърна дължината

е,не знам дали тва е бисер,ама все пак да си се оплача от опита ми с фризъорите
    оф .. една преятелка същото .. мн и е къдрава косата и отиде да си обере връхчетата и фризьора и казал ами то 1-2 см ще са малко трябва да ти обера 5 .. и тя каза ок .. и с коса 10 см под гърдите се варна с коса над гардите(5-6см под рамото) имаше такава гаста и хубава коса оня и одряза 15 см някъдее и ся ходи само варзана илил изправена,а преди имаше страшни къдрици .. особенно като си ги направеше с пяна направо ... миличката ..питате ли я .. секи ден вързана,защото сега като е влажно времето и като дойде главата и е мн зле,пре това и се изтощава от пресата .. абе нз .. НИКОГА няма да отида при мъж .. нз дали сички са така ама оняя ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    ем моя е мъж... може да се каже,че е най-добрия в града.. ама един път ми вика и ся вика кво 0 номер ли да те направя.. и аз му викам кво? и той почна да се смее и вика шегувам се
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от maybeline
    ем моя е мъж... може да се каже,че е най-добрия в града.. ама един път ми вика и ся вика кво 0 номер ли да те направя.. и аз му викам кво? и той почна да се смее и вика шегувам се
    xax случила си на свестен
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Супер фен Аватара на vesinka899
    незнам за козметици ама една колежка беше казала един път-ще ходя на фризьор да ми опрай веждите
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Не знам дали е голям гаф ама айде..
    Отивам аз и и казвам на фризьорката да ме подстриже право...
    И нали подстрига ме и след като се прибрах в къщи...Бритона ми беше криво подстриган..Тоест от едната страна по-дълъг а от другата много по-къс... Погледът ми беше След това отидох при нея..А тя беше затворила..Не знам дали се е усетила или нещо, ама бива ли сега така майна????

Град
    Roma, Italia
    Преди години отидох при една фризьорка и й казах,че искам да ме направи на много стъпала (етажи,пластове - всеки по различен начин го казва). Та така де.И тя ми отговаря "Много стъпала в строителството!".
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Аз отидох да ми вземе връхчетата и да ми оправи бретона,а от крив,тя ми направи прав

Град
    Ивагакуре
    .. Значи отивам аз да се подстрижа (косата ми беше около 3-4 см под рамената .. а кви 4 санта , 6 даже ) и казвам :
    - Ми ако ще може и малко бретона да ми подстрижете ..
    Тя :
    - Да ,даа .. няма проблем ..
    А аз си имах един бретон ,хубавичък ии тя така ми го офраска .. от 6 сантиметра ,бретона ми стана 3 .. беше ужасно , но сега пък съм с друга прическа
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си