- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бисери на фризьори и козметици
Ееее казвайте!Дано темата се развие забавно..
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
олее,не знам дали е забавно,ма след тва се разревах![]()
лятото отидох на фризъор,обаче моята я нямаше и реших да ме подстриже мъжа фризъор (груба грешка!)
Сядам аз и му казвам,че искам само връхчетата и тоя започна.Реза,реза и през цялото време викаше колко хубава и гъста коса имам.Е,накрая от коса до гърдите станах с коса до раменете
.Репликата му накрая беше"Айде сега,косата расте"
Расте расте,ама от половин година се мъча да си възвърна дължината
![]()
е,не знам дали тва е бисер,ама все пак да си се оплача от опита ми с фризъорите![]()
"Не се притеснявай , почти съм сигурна че няма да ти отрежа ухото"![]()
Една приятелка ми го е разказвала при първият си път на козметик. Процедурата е обезкосмяване на триъгълника. След като я оскубала отпред, момичето казало че иска да и махне и космите на дупето. Козметичката казва обърни се тогава и изцепва: отвори дупенцето![]()
![]()
. А всъшност работата била с ръце да си хване бузите ама иначе как прозвувало само
![]()
неска ходих тъкмо ... 'бисера' ако мога така да го нарека, ми е пресента значи казвам и " искам да си остана на два пласта, да ми махнете само връхчетата" и те ми вика, че израз като 'два пласта' няма ... >>> погледнах я по точ начин
![]()
п.п. наистина има ли такъв израз или не![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
^ казва се на пластове ама специално за 2 пласта не знам.Тя какво го нарича тази фризьорка, етажи ли какво??![]()
Иначе аз съм нямала гафове.Ааа имах единБях на фризьор ,но аз винаги съм свикнала една фризьорка да ме прави ,този път беше друга, само да отбележа, че съм в Белгия и тука има най-различни диалекти и вярвайте ми ако не сте от някой край не можете да ги разберете какво говорят.И както и да е , бях на стола вече да ми мие косата и тя си говори нещо с другата жена , на която й мият косата обаче аз не слушам нали и по 1но време жената ме пита нещо, но аз разбрах грешно, защото го каза на диалект обаче казах "да" и после като разбрах какво е казала /тъй като почнаха да се смеят/ и разбрах, че ме е питала "Теб ще те пострижем 0ла номер нали"
)))
Eм гафове не се сещам,само дето един път не бях при мойта,и една ме острига супеееер много![]()
аа иначе докато ме подстригва мойта и сина й постоянно звъни по тела и тя говори и ме подстригва ,изтърва ножици,гребени (после ги сменя ес7)![]()
![]()
![]()
![]()
оф .. една преятелка същото .. мн и е къдрава косата и отиде да си обере връхчетата и фризьора и казал ами то 1-2 см ще са малко трябва да ти обера 5 .. и тя каза ок .. и с коса 10 см под гърдите се варна с коса над гардите(5-6см под рамото)Първоначално написано от nymphadora
имаше такава гаста и хубава коса оня и одряза 15 см някъдее и ся ходи само варзана илил изправена,а преди имаше страшни къдрици .. особенно като си ги направеше с пяна
![]()
направо ... миличката ..питате ли я .. секи ден вързана,защото сега като е влажно времето и като дойде главата и е мн зле,пре това и се изтощава от пресата .. абе нз .. НИКОГА няма да отида при мъж ..
нз дали сички са така ама оняя ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
ем моя е мъж... може да се каже,че е най-добрия в града.. ама един път ми вика и ся вика кво 0 номер ли да те направя.. и аз му викам кво? и той почна да се смее и вика шегувам се![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
xaxПървоначално написано от maybeline
случила си на свестен
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
незнам за козметици ама една колежка беше казала един път-ще ходя на фризьор да ми опрай веждите![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Не знам дали е голям гаф ама айде..
Отивам аз и и казвам на фризьорката да ме подстриже право...
И нали подстрига ме и след като се прибрах в къщи...Бритона ми беше криво подстриган..Тоест от едната страна по-дълъг а от другата много по-къс...![]()
Погледът ми беше
След това отидох при нея..А тя беше затворила..Не знам дали се е усетила или нещо, ама бива ли сега така майна????
![]()
Преди години отидох при една фризьорка и й казах,че искам да ме направи на много стъпала (етажи,пластове - всеки по различен начин го казва). Та така де.И тя ми отговаря "Много стъпала в строителството!".![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз отидох да ми вземе връхчетата и да ми оправи бретона,а от крив,тя ми направи прав![]()
.. Значи отивам аз да се подстрижа (косата ми беше около 3-4 см под рамената .. а кви 4 санта , 6 даже
) и казвам :
- Ми ако ще може и малко бретона да ми подстрижете ..
Тя :
- Да ,даа .. няма проблем ..
А аз си имах един бретон ,хубавичък ии тя така ми го офраска .. от 6 сантиметра ,бретона ми стана 3.. беше ужасно , но сега пък съм с друга прическа
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.