Цитирай Първоначално написано от nymphadora
олее,не знам дали е забавно,ма след тва се разревах

лятото отидох на фризъор,обаче моята я нямаше и реших да ме подстриже мъжа фризъор (груба грешка!)

Сядам аз и му казвам,че искам само връхчетата и тоя започна.Реза,реза и през цялото време викаше колко хубава и гъста коса имам .Е,накрая от коса до гърдите станах с коса до раменете .Репликата му накрая беше"Айде сега,косата расте" Расте расте,ама от половин година се мъча да си възвърна дължината

е,не знам дали тва е бисер,ама все пак да си се оплача от опита ми с фризъорите
оф .. една преятелка същото .. мн и е къдрава косата и отиде да си обере връхчетата и фризьора и казал ами то 1-2 см ще са малко трябва да ти обера 5 .. и тя каза ок .. и с коса 10 см под гърдите се варна с коса над гардите(5-6см под рамото) имаше такава гаста и хубава коса оня и одряза 15 см някъдее и ся ходи само варзана илил изправена,а преди имаше страшни къдрици .. особенно като си ги направеше с пяна направо ... миличката ..питате ли я .. секи ден вързана,защото сега като е влажно времето и като дойде главата и е мн зле,пре това и се изтощава от пресата .. абе нз .. НИКОГА няма да отида при мъж .. нз дали сички са така ама оняя ..