- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- крещите ли им??
Понякога ми прегрява и си ги нареждам както трябва. Но не това ми е проблемът. Повече прекалявам с отговарянето - от малка съм си такъв чепат характер,все сопната,и много пъти сме се карали по тоя повод. Но колкото и да се навикваме понякога,те са мои родители,отгледали са ме и дават живота си за мен..Сещате се,че няма как да не ги обичам безрезервно много..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ох,ми напоследък много крещя и отговарям.![]()
ии е гадно щот само преe**вам всичко.
а кви драми съм правила за нищо не е истина..
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Не!
Ми да .. то това тяхното не се търпи ...
Вчера отварям шкафа и пада една чиния и мама тръгва да ми вика ...
Кво ше ми вика, да не съм я сложил аз тая чиния на една страна, че да паднеДали аз ще отворя шкафа или някой друг, все щеше да падне тая чиния, но сега аз съм виновен !
И аз съм така ..Първоначално написано от elsy
Само на майка си позволявам да викам , от което ме е срам , деЩото тя е баси яката майка .... Ама нерви ..
![]()
На баща ми не му викам .. Чакам да се махне и почвам да го нареждам![]()
Понякога![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Като почнат скандали и усетя че нервите ми почват да не държат просто им казвам чао и излизам за час два или отивам да спа в баба ми да мине малко време,защото знам че ако сидея при тях ще кажа някой работи които едва ли ще им харесат.
Mdam.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Заяждам се винаги и не само с тях,но крещя рядко.
не..само си мрънкам под носа ама ми минава бързо и така...
Първоначално написано от Viche
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
да редовно .. то в нас е някакъв ад просто ..
FUCK-тически не ме интересувате..
На майка ми - не. Уважавам я безкрайно, а за баща ми...с него просто не си говоря, нямам желание да контактувам с него, а камоли да му крещя.![]()
Ми след като те ми крещят, не виждам причина да не им крещя и аз.![]()
Най-често с майка ми си крещим. С баща ми не се карам, той е пич![]()
С мама се разбираме повече от перфектно,досега не е имало нужда да си крещим.Колкото до баща ми - не ми стиска да му крещя,щото има бая солидни лапи ..
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
да, определено... нервак съм все пак, даже когато не крещя те си мислят, че го правя
ами крещим си да
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Много често им отговарям и им се "блещя" както те се изразяват.Но до скандали рядко се стига.