.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Оф ! Косата.. |(

Здравейте.. Може да ви се стори тъп въпрос, но как да имам такава прическа http://www.teenproblem.net/teenid/ga...o12/17811.html като се подстрижа да бретон може би трябва да се истъни малко и да не ми го прави толкова къс, както трябва.. Ако някой знае какво да кажа на фризиора да пише :]

П.С. ТЕЗИ които НЕмогат да помогнат, не им искам мнението дали им харесва прическата или не..И без тъпи коментари [:
    Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(

Голям фен Аватара на liim0nka
    Направо качвай снимката на телефона и й я покажи..иначе момичето е изправено и е на черта -поне доколкото виждам..а за бритона сама го каза
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Или си я принтирай...Аз вече си принтирам желанията, защото не мога да обяснявам и излизам от салона побесняла

Ми казваш й да ти отреже бретон а останалата част от косата да е на пластове и накрая да е равна...като на черта.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от ShowMeHowToLie
    Или си я принтирай...Аз вече си принтирам желанията, защото не мога да обяснявам и излизам от салона побесняла

ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Имам абсолютно същата прическа и не ме питай през какво съм минала докат я докарам до тва което е в момента.. таа както казаха по-горе единствения начин да ти я направят както искаш е да я покажеш на фризиора/ката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си