- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразнят ме!
ОФФ:
Регнала си се на моя рожден ден![]()
End of the ОФФ![]()
За съжаление мисля че достатъчно ясно обясних че ми харесва да съм скейтъркаПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Мани, мани...джакузита-макузита и фенки пияни.
П.П.: Пълна простотия.
Жипове-Мипове и сев подобниПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
Туй пък sk8 е баси доброто![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
В къв смисъл??!?Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
:P
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от ivcheto0o
eми разбира се! На теб като ти е кеф, какво ти пука от тяхното мнениеНамери си и други с твоите интереси и се забавлявай.
![]()
а и поздравления, че вече не си фешънка! Драстична, но добра промяна.Първоначално написано от blueprincess
![]()
Ти ко каза чиекПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
\
/ .... Ае остеи са брат неска отиам кам едни приятели ша одим са растикваме и по патя двама фешана
и без да искам ги чуам как си говорят че няква нова песен излязла на леиди гага ли ква бечше нея знам Малееееее тия хора няя поомнеят ....
Много ме радва,като видя някое момиче или момче да кара sk8...Първоначално написано от blueprincess
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Щот чалгарите и фешъните са много яки, че на тебе ще се смеят..Ей алоуу вижте се себе сиНай ги мразя такива. Хич не им обръщай внимание, в крайна сметка всеки си прави кавото му е кеф..А за родителите ти..Отитай се да поговориш с тях. убеди ги, че това наистина ти харесва, а не е просто детска прищявка. Все пак и те са били на твоята възраст и не вярвам да е чак толкова зле положението.
Успех!
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Да предстааш ли си маика и дащеря на ск8 по улицара тва ще е баси зарибявкатаПървоначално написано от DevlLady666
![]()
.... А бащата някаф баикар
![]()
Просто не обръщай внимание на другите. Гледай на теб да ти е готино :P
Първоначално написано от FeDkY
![]()
Е ти паа...Не имах впредид, че ако обясни и се опита да поговори, все нещо ще стане
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Първоначално написано от DevlLady666
![]()
Невъзможно чоек..Майка ми мрази sk8-та..!А пък баща ми лятото честно само с колелото
Пък..Има едно момче в у-щето което мн ме мрази..И той е скейтър и с един негов фр все са на "гладкото" ще изровя от некъде снимка да ви покаа къде са скейтърите на Кърджали..
Иии..Такам..то ся той не знае че аз съм скейтърка и ако ме види не знам кво ше напрай..Мен за тва ме е бъз..Щот един път минаам през стола и нали тъкмо излизам и той влиза и ми вика "Кво са буташ бе?"..
Тогава ми се доиска да му зема дъската и да го млатя до смърт!
![]()
Той е сериозен паразит...И не знам кво да го прая тва тъпо богаташче при положение че той е на 13 а аз на 12
![]()
![]()
![]()
!
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
НА САПУН :Д
заеби ги![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Няма какво друго да се каже... не им обръщай внимание, знам, че е трудно, но само така ще престанат!Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.
Ти са исказа беПървоначално написано от giveupbitch
......
пфф ... според мен просто ти завиждат ... ама не им обръщай внимание и аз съм скейтърка и на мен ми казват така ама не им обръжам внимание
Прави в каквото те бива и ти предоставя удоволствие. Чуждите думи понякога малко или много може да те обърнка живота -.-
Мхм..А така като си скейтърка..Да те питам от къде мога да си взема хубава и оригинална дъска..Щото от нета не искам да я поръчвам че често ги носят СЧУПЕНИ!Първоначално написано от crazybebe
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
ами тва ти е грЕшката НИКОГА НЕ ПОРЪЧВАЙ ПО НЕТА ... взимай си от обикновенни магазини ... са примерно ако зн магазин "пепино" на пазара на красна поляна оттам си взех и ми върши чудесна работа...нз дали е оригинална.. ама ако ти трябва за някви трикове си търси специални магазини ... аз знам някои трикчета ама те са обикновенни ... т.е още съм начална скейтърка xD
да не ти пука за другите..важното е това да ти доставя на тебе удоволствие и да се забавляваш![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!