- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразнят ме!
Мии да де..Специялни трикчета смятам да уча..То btw и аз съм още в начален "етап" скейтърка..Ама то тука в кърджали няа хубави скейтове мамка му!Първоначално написано от crazybebe
А аз искам или Jart,Virus или поне Insomina дееба
Пък няа от къде да си зема тва е лошото!
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
точно такаПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Когато ти самата харесваш това,което правиш и когато обичаш себе си,именно такава каквато си,не би трябвало да се притесняваш от това,какво мислят другите.Би трябвало да те касае мнението на наистина важни хора за теб,които дори и да не им харесва това,което правиш ще те харесват такава каквато си. Не обръщай внимание на нищо,всеки избира сам пътя си в живота,хобитата си и интересите си ако ти си избрала това и то ти харесва,следвай го и не се отказвай. Бъди различна на пук на всички и се радвай на нещата,които правиш!
не се вслушвай в другите.това е твоя живот!не изгубвай уникалността си заради някой си..
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
абе..ко ти пука ко ти говорят ти си гивееш тфоя Life!!!![]()
Ама нали знаете.. Скейтър не се става... скейтър се осъзнава, че си!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тва дет ти го говорят сега "не им обръщай внимание" и т.н са пълни глупости... почвай да ги ръсиш и тва е майна
Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.
Как така да ги "ръся"ве майна ?Първоначално написано от jjjbbb
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
be yourself or die tryin'
.. т'ва го пишеше на някой от форОма на скайп.![]()
ае ко ти пука ?! и с преди бях скейтърка и се обличах смъкнато .. гледаха ме накриво ама свикнаха след извесно време
тва беша обаче като бях 7ми класся съм 10ти и са обличам нормално ама хич нетряя те бърка ко казват дрте
![]()
If I played you like a toy?
ко ти е здрава дъската им раздай малко![]()
If I played you like a toy?
абе караи си скеита и да не ти пука за тяхте като не разбират да си гледат кефа
п.п сама ли се учиш да караш ? щото аз сащо мн се кефа на скеитари ма не мога да намера нчкои да ма научи!всички скеитари дето познавам смятат че скеита не е за момичета
![]()
Здравей значи и аз сам скеитър карам от доста време това е най-яки спорт за мене естествено. Относно въпроса ти и другите ти го казаха да не ти пука за това че ти се подиграват и тн.. Това е най вече от завис или там някви комплексари които не са се виждали в огледалото, та както и да е важното е да не ти пука и само напред !![]()
Хаха..И на мен ми казват че скейта не е за момичета..Първоначално написано от dreamer4etoo
При което мн се дразня!Ии..Не ще ме учи едно момче лятото!
Щото ся е ледник в КЖ!
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Кажи им, че ще правиш това което ти харесва и няма да им се обясняваш. Ако не им казвай в очите да си гледат тяхния живот.
кво ти пука за мнението на околните??
FUCK-тически не ме интересувате..