.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    ами тва ти е грЕшката НИКОГА НЕ ПОРЪЧВАЙ ПО НЕТА ... взимай си от обикновенни магазини ... са примерно ако зн магазин "пепино" на пазара на красна поляна оттам си взех и ми върши чудесна работа...нз дали е оригинална.. ама ако ти трябва за някви трикове си търси специални магазини ... аз знам някои трикчета ама те са обикновенни ... т.е още съм начална скейтърка xD
    Мии да де..Специялни трикчета смятам да уча..То btw и аз съм още в начален "етап" скейтърка..Ама то тука в кърджали няа хубави скейтове мамка му! А аз искам или Jart,Virus или поне Insomina дееба Пък няа от къде да си зема тва е лошото!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Град
    В кафето :D:D:D
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    не им обръщаи внимание.Да не ти пука кои какво мисли и казва,важното е ти какво искаш
    точно така

Когато ти самата харесваш това,което правиш и когато обичаш себе си,именно такава каквато си,не би трябвало да се притесняваш от това,какво мислят другите.Би трябвало да те касае мнението на наистина важни хора за теб,които дори и да не им харесва това,което правиш ще те харесват такава каквато си. Не обръщай внимание на нищо,всеки избира сам пътя си в живота,хобитата си и интересите си ако ти си избрала това и то ти харесва,следвай го и не се отказвай. Бъди различна на пук на всички и се радвай на нещата,които правиш!

Град
    with Christopher Drew <3
    не се вслушвай в другите.това е твоя живот!не изгубвай уникалността си заради някой си..
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

абе..ко ти пука ко ти говорят ти си гивееш тфоя Life!!!

Да не ти пука

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ама нали знаете.. Скейтър не се става... скейтър се осъзнава, че си!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Тва дет ти го говорят сега "не им обръщай внимание" и т.н са пълни глупости... почвай да ги ръсиш и тва е майна
    Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от jjjbbb
    Тва дет ти го говорят сега "не им обръщай внимание" и т.н са пълни глупости... почвай да ги ръсиш и тва е майна
    Как така да ги "ръся"ве майна ?
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    be yourself or die tryin'
    .. т'ва го пишеше на някой от форОма на скайп.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ае ко ти пука ?! и с преди бях скейтърка и се обличах смъкнато .. гледаха ме накриво ама свикнаха след извесно време
    тва беша обаче като бях 7ми клас ся съм 10ти и са обличам нормално ама хич нетряя те бърка ко казват дрте
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ко ти е здрава дъската им раздай малко
    If I played you like a toy?

абе караи си скеита и да не ти пука за тях те като не разбират да си гледат кефа
    п.п сама ли се учиш да караш ? щото аз сащо мн се кефа на скеитари ма не мога да намера нчкои да ма научи! всички скеитари дето познавам смятат че скеита не е за момичета

Здравей значи и аз сам скеитър карам от доста време това е най-яки спорт за мене естествено. Относно въпроса ти и другите ти го казаха да не ти пука за това че ти се подиграват и тн.. Това е най вече от завис или там някви комплексари които не са се виждали в огледалото, та както и да е важното е да не ти пука и само напред !

Цитирай Първоначално написано от dreamer4etoo
    абе караи си скеита и да не ти пука за тях те като не разбират да си гледат кефа
    п.п сама ли се учиш да караш ? щото аз сащо мн се кефа на скеитари ма не мога да намера нчкои да ма научи! всички скеитари дето познавам смятат че скеита не е за момичета
    Хаха..И на мен ми казват че скейта не е за момичета.. При което мн се дразня!Ии..Не ще ме учи едно момче лятото! Щото ся е ледник в КЖ!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Град
    plovidv
    Кажи им, че ще правиш това което ти харесва и няма да им се обясняваш. Ако не им казвай в очите да си гледат тяхния живот.

кво ти пука за мнението на околните??
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си