.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ОФФ:

Регнала си се на моя рожден ден

End of the ОФФ

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    А ти искаш да го практикуваш ,защото да си скейтър е привилегия в у-щето ти или какво!???Ако е така наистина се откажи.
    Ако ти харесва, прави го и да не ти пука кой как те гледа и какво ти казва.
    За съжаление мисля че достатъчно ясно обясних че ми харесва да съм скейтърка
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Мани, мани...джакузита-макузита и фенки пияни.

П.П.: Пълна простотия.

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Мани, мани...джакузита-макузита и фенки пияни.

П.П.: Пълна простотия.
    Жипове-Мипове и сев подобни
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Град
    Варна
    Туй пък sk8 е баси доброто

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    В къв смисъл??!? :P
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    не им обръщаи внимание.Да не ти пука кои какво мисли и казва,важното е ти какво искаш

eми разбира се! На теб като ти е кеф, какво ти пука от тяхното мнение Намери си и други с твоите интереси и се забавлявай.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от blueprincess
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Аз също карам скейтборд,но никой не знае,защото нямам скейт
    Мога 2-3 номера и т'ва.Иначе дрехите-аз се обличам нормално-дънки и блуза + кецки ама не супер грамадни ами прибрани.Да не ти пука.К'во ти да не би да им се подиграваш,че имат импулс или се гримират?Аз много се кефя на скейтъри ама в новото училище няма човек,който да не е фешън освен мен и една метълка
    Еми то и аз имам импулс Ама простоо..Не знам..Аз още се уча да прая оли Което е най-лесното майна(родена съм в пловдив и там съм живяла за тва използвам този израз)..То в нащо училище има 1-2 момчета който сериозно да се занимават със скейтинг а аз съм единственот момиче което да е скейт "гърл"..Простоо..Обожавам да карам скейт и ся просто всички пак искат да съм си фешънче ама мен ме отвръщават вече тея неща... :P
    а и поздравления, че вече не си фешънка! Драстична, но добра промяна.

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Аз също карам скейтборд,но никой не знае,защото нямам скейт
    Мога 2-3 номера и т'ва.Иначе дрехите-аз се обличам нормално-дънки и блуза + кецки ама не супер грамадни ами прибрани.Да не ти пука.К'во ти да не би да им се подиграваш,че имат импулс или се гримират?Аз много се кефя на скейтъри ама в новото училище няма човек,който да не е фешън освен мен и една метълка
    Еми то и аз имам импулс Ама простоо..Не знам..Аз още се уча да прая оли Което е най-лесното майна(родена съм в пловдив и там съм живяла за тва използвам този израз)..То в нащо училище има 1-2 момчета който сериозно да се занимават със скейтинг а аз съм единственот момиче което да е скейт "гърл"..Простоо..Обожавам да карам скейт и ся просто всички пак искат да съм си фешънче ама мен ме отвръщават вече тея неща... :P
    а и поздравления, че вече не си фешънка! Драстична, но добра промяна.
    Ти ко каза чиек \/ .... Ае остеи са брат неска отиам кам едни приятели ша одим са растикваме и по патя двама фешана и без да искам ги чуам как си говорят че няква нова песен излязла на леиди гага ли ква бечше нея знам Малееееее тия хора няя поомнеят ....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    В къв смисъл??!? :P
    Много ме радва,като видя някое момиче или момче да кара sk8...

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Щот чалгарите и фешъните са много яки, че на тебе ще се смеят..Ей алоуу вижте се себе си Най ги мразя такива. Хич не им обръщай внимание, в крайна сметка всеки си прави кавото му е кеф..А за родителите ти..Отитай се да поговориш с тях. убеди ги, че това наистина ти харесва, а не е просто детска прищявка. Все пак и те са били на твоята възраст и не вярвам да е чак толкова зле положението. Успех!
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Щот чалгарите и фешъните са много яки, че на тебе ще се смеят..Ей алоуу вижте се себе си Най ги мразя такива. Хич не им обръщай внимание, в крайна сметка всеки си прави кавото му е кеф..А за родителите ти..Отитай се да поговориш с тях. убеди ги, че това наистина ти харесва, а не е просто детска прищявка. Все пак и те са били на твоята възраст и не вярвам да е чак толкова зле положението. Успех!
    Да предстааш ли си маика и дащеря на ск8 по улицара тва ще е баси зарибявката .... А бащата някаф баикар

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Абе я не им обръщай внимание. Това си е твоя мечта и ти ще си я следваш. У вас не вярвам някой да е карал скейт, за да мисли, че е тъпа идея. Кефи се и на никой не обръщай внимание.

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Просто не обръщай внимание на другите. Гледай на теб да ти е готино :P

Цитирай Първоначално написано от FeDkY
    Да предстааш ли си маика и дащеря на ск8 по улицара тва ще е баси зарибявката .... А бащата някаф баикар
    Е ти паа...Не имах впредид, че ако обясни и се опита да поговори, все нещо ще стане
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Цитирай Първоначално написано от FeDkY
    Е ти паа...Не имах впредид, че ако обясни и се опита да поговори, все нещо ще стане
    Невъзможно чоек..Майка ми мрази sk8-та..!А пък баща ми лятото честно само с колелото Пък..Има едно момче в у-щето което мн ме мрази..И той е скейтър и с един негов фр все са на "гладкото" ще изровя от некъде снимка да ви покаа къде са скейтърите на Кърджали.. Иии..Такам..то ся той не знае че аз съм скейтърка и ако ме види не знам кво ше напрай..Мен за тва ме е бъз..Щот един път минаам през стола и нали тъкмо излизам и той влиза и ми вика "Кво са буташ бе?".. Тогава ми се доиска да му зема дъската и да го млатя до смърт! Той е сериозен паразит...И не знам кво да го прая тва тъпо богаташче при положение че той е на 13 а аз на 12 !
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Град
    Neverland
    НА САПУН :Д
    заеби ги
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не им обръщай внимание или пък им обясни,че на теб ти харесва и че нямат право да ти се бъркат..
    :P
    )

Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Абе я не им обръщай внимание. Това си е твоя мечта и ти ще си я следваш. У вас не вярвам някой да е карал скейт, за да мисли, че е тъпа идея. Кефи се и на никой не обръщай внимание.
    Няма какво друго да се каже... не им обръщай внимание, знам, че е трудно, но само така ще престанат!

Това,че те гледам,не значи,че ти се любувам..
    На пазара всичко гледам,но не всичко си купувам.

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    НА САПУН :Д
    заеби ги
    Ти са исказа бе ......

Повече от фен Аватара на crazybebe
    пфф ... според мен просто ти завиждат ... ама не им обръщай внимание и аз съм скейтърка и на мен ми казват така ама не им обръжам внимание

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Прави в каквото те бива и ти предоставя удоволствие. Чуждите думи понякога малко или много може да те обърнка живота -.-

Цитирай Първоначално написано от crazybebe
    пфф ... според мен просто ти завиждат ... ама не им обръщай внимание и аз съм скейтърка и на мен ми казват така ама не им обръжам внимание
    Мхм..А така като си скейтърка..Да те питам от къде мога да си взема хубава и оригинална дъска..Щото от нета не искам да я поръчвам че често ги носят СЧУПЕНИ!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

Повече от фен Аватара на crazybebe
    ами тва ти е грЕшката НИКОГА НЕ ПОРЪЧВАЙ ПО НЕТА ... взимай си от обикновенни магазини ... са примерно ако зн магазин "пепино" на пазара на красна поляна оттам си взех и ми върши чудесна работа...нз дали е оригинална.. ама ако ти трябва за някви трикове си търси специални магазини ... аз знам някои трикчета ама те са обикновенни ... т.е още съм начална скейтърка xD

Голям фен Аватара на ysmivka
    да не ти пука за другите..важното е това да ти доставя на тебе удоволствие и да се забавляваш
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си