- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. заменена...
Чувствам се адски зле. Не очаквах да е толкова скоро, но ето че стана. Та ние сме разделени от седмица-две и той вече е влюбен.. щастлив. Не му пука за това, че на мен ми е гадно, че тази мисъл ме разбива отвсякъде... Опитах се да се държа нормално... но дори че беше по телефона, какво от това?!!! Гласът ми трешереше супер много и затворих! Повече няма да му се обадя, това е сигурно, но от разговора насам се чувствам отвратително. Грешка беше, да. Няма да я повторя, но... защо трябва да е толкова трудно??? Кога ще осъзная, че не си струва даже да го мисля.. и защо той да е щастлив, след като ме нарани толкова жестоко?!!!Какви са тия закони в тая природа... не знам. Не мога да си събера мислите цял ден. А довчера нещата бяха ок, докато не ме прихвана днес нещо и не му се обадих. Влюбен бил... браво. Сама съм си виновна, но какво от това... все едно няма някъде да го засека с нея скоро... тогава дали съм звъннала, или не, пак ще се сетя как сме били заедно.. и как това не значи грам за него! Как може... как може след 1 година заедно да му е все едно, че ме боли супер много?!!! Искам и аз да си намеря щастието... и аз да мога да си спомня само хубавото... но как..
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Почти нищо не разбрах. ;D
Успокой се, мацка. (:
Явно не ви е писано да сте заедно и някъде там има някой по-добър за теб. (: Не ти остава нищо друго, освен да постъпиш като него - забрави го и си намери нова половинка, която да те прави щастлива. (:
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Съжалявам... и аз като си го чета сега, малко не се разбира. Просто, както казах, не мога да си събера мислите.. Иска ми се да си намеря половинка, но не става ей така. Аз искам някой, който да ме цени, така както той го правеше преди... защото го правеше. Искам нещо наистина пълноценно... И не искам да ми липсваПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Всеки ден си повтарям, че не си струва.
Какво си сторила ? Как се разделихте ?Сама съм си виновна
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Успокой се!
Всъщност не.Гушни мечето, пусни си "вашата песен" и си поплачи.Плачи, плачи, плачи... ще ти минеНе опитвай да го забравяш - няма смисъл.Извлечи си опит от отношенията ви.Приеми, че е затворена страница в живота ти.Предстоят ти нови запознанства с много нови хора - пак ще срещнеш любовта.
![]()
Не се унижавай да му звъниш или да го търсиш.Но не го мрази - всеки отговаря пред себе си и пред Бог.Ако се засечете отново, дори и да е с новата си приятелка, просто му се усмихни и го поздрави - така, демонстрирайки, че не ти пука, ще му покажеш, че не е "великият мъжкар", след когото за теб няма живот, и... ще нараниш егото му.
Единствено от теб зависи точно за колко време ще се съвземеш след раздялата.
Изпращам ти най-искрената си прегръдка!![]()
Заеби го .. намери си и ти някой и продалжавай напред![]()
Нали всичко идва за да си отиде![]()
Един въпрос - това твоя мисъл ли е, или си го чула отнякъде?Първоначално написано от baby07
![]()
Когато ти е тъжно и мъчно за него,не задържай цялата тази емоция във себе си,защото ще стане по-зле за теб.Поплачи,плачи докато не ти мине и само не усетиш,че ти става по-леко.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
още преи да се раделите вие сте се били из4ерпали,тои отдавна те е преживял още по време когато сте били заедно.Попла4и си, след вреем болката ве4е няма да е същата.
При такова отношение на към теб няма какво да сдухваш. Прави се че не ти пука и един ден, който ще е по скоро от очакваното ще е така наистина. Не се заключвай у вас. Намери си и ти някой и давай напред, цялата гас.Пиши едно лично.
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
лесно е да се каже намери си,ама ти не можеш да си кажеш хоп-айде влюбвам се в този.По-добре е да се преживее първо изгубеното и после когато срещнеш новата любов,тогава всички рани зарастват,но ти не можеш да замахнеш с вълшебна пръчица ,нещата изискват време....![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Проблема е че си търсите момчета все едно ще се жените вече, а на тая възраст е друга идеята- да се забавляваш...
"If you look like an idiot it's probably punk."
Ако е имал чувства към тебе , и ти си сигурна в това..
Тррябва да си напълно наясно, че за такова време не може чак да е влюбен..
Ако това те успокоява до някаква степен..
I don`t care .. ;] ..
Ам.. на мен ми се случи нещо подобно.. Разделихме се и след 2 седмици го видях за ръка с друго момиче. Можеш да си представиш как реагирах- стоях като гръмната 5 минути, след това потекоха сълзи и затичах към вкъщи.
Никой не заслужава такова отношение. Така че.. просто ще трябва да се примириш, едва ли нещо друго ще помогне. Не знам и аз. Едва ли съм човека който да те посъветва, защото аз все още не съм забравила моя човек а минаха 3 месеца..
При мен се получи същото.Бяхме заедно две години,разделихме се заради моя грешка.. 4 месеца се мъчих да си го върна и всяка вечер съм плакала с часове ..буквално!След това реших че няма смисъл и от 3 месеца съм с момче , което си заслужава много повече..
Моя съвет е да се помъчиш да си го върнеш,а ако видиш че няма как ..майната му,всичко някога се преживява ..
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Горе главата, просто ти трябва време.
Най-добрият лечител е времето!
Ще срещнеш след време друг, по-добър, който ще те обича повече!
Когато се сетиш за него, мисли за лошите му черти, помага![]()
Няма какво да направиш,факт е.Трябва да чакаш и да се молиш скоро да мине,но помни,че трябва сама да си помогнеш,доколкото можеш,трябва да си го втълпиш в главата.Не му показвай,че страдаш.
Казваш,че съдбата не е справедлива.Само знай,че всичко се връща.Може да не страда за теб,да страда след години..за друга,но и той ще изпита дори и по-голяма болка.
Това, че е с друга не означава, че не страда за теб.
След толкова време е ясно, че ще ти е трудно, но се вземи в ръце, всичко зависи от теб. Като се оплакваш и плачеш няма да промениш нищо, разсейвай се по някакъв начин.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
"Няма страдание, телесно или душевно, което времето не би отслабило... " Е, истина е. Ще ти е трудно, може месеци, години, зависи от теб, от твоята нагласа, от твоята мисъл.
Възможно е да е с нея, с мисълта, че "старата любов се забравя най - лесно с нова". Можеш да направиш същото, ако искаш... и ако смяташ, че това би ти помогнало.
В крайна сметка - чакай. Времето притъпява всяка болка...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ТОВА по принцип е доста вярно, не знам само дали и в твоя случай.Първоначално написано от Violenza
Като цяло хората са доста неблагодарни същества и бързо забравят с кого какво са споделяли, кой ги е изправял на крака и дух и прочие (:
Това за влюбването и невъзможността не е точно така, НО
е напълно възможно да е хлътнал временно и при разочарование да се върне обратно при теб. Месец-два максимум в такъв случай е най-често. Но не искам да ти насаждам грешна надежда...
...отделно си зависи как ще се върне, ти как ще реагираш, всичко.
Просто сме ужасно нетрайни - някои повече, някои - по-малко. Аз самият преди немалко време съм бил горе-долу в неговата ситуация, само малко по-различна. Осъзнах се овреме и нещата се поправиха (:
Казвам ти, не искам да ти насаждам надежда. За мен най-добре би било да почакаш месец, месец и нещо преди да предприемеш каквото и да е относно твоя си личен живот. Не, че ми мязаш на някоя, която на контра ще тръгна да избива неговата 'любов' с нейна си, но все пак.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз никога няма да се върна при него отново. Не и след всичко, което направи и начина, по който се държа с мен. Просто ми е изключително тежко в момента...Първоначално написано от ScionOfStorm
Всеки иска да е щастлив... И аз искам, но нямам силите вече да търся това щастие.
Оф,ама и ти си едно мрънкало.
[size=7][b][u]fosse cos
Ама си толкова права! Буквално си е така! Точно сега, когато трябва да мисля за съвсем други неща, аз мисля за нещо, което не заслужава внимание... Егати! Имам си достойнство и ще го преживея!Първоначално написано от Presley
кат ти дойде до главата ще се разбере кой е мрънкалоПървоначално написано от Presley
хората се осъзнават,но в повечето случаи късно,много е трудно да не показваш,че ти пука,особено на човек,за кого много ти ПУКА
нали и аз съм така:/
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
всеки е минавал през това...
вместо да се ядосваш, че той си има друга, намери си и ти
животът не свършва с него![]()
наконти се, усмихни се и излез навън![]()
П.П. прочети подписа ми
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!