.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Супер фен Аватара на FancyGirl
    Следях темите ти и горе долу съм схващам. Правилно си направила, че сте се разделили, та той толкова бързо както казваш ти "те е заменил", нямало е смисъл повече да сте заедно като забравя толкова лесно всичко през което сте преминали, миговите ви заедно, времето прекарано и всичко останало. Просто си дай време света не е почнал и свършил с него, след него ще има безброй момчета който могат да те нарпавят щастлива по един или друг начин. Може би не сега, след време, дай си време и всичко ще се оправи и ти ще си щастлива и ти ще си влюбена. Позволи на всеки да е щастлив..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Разбирам те напълно, защото преди близо 2 години и аз преживях същото - след 2 годишна връзка скъсахме и буквално няколко дни след това той вече беше с новата си изгора и тръбеше наляво и надясно колко е влюбен... Много ми беше гадно и трудно, и аз като теб не можех да си обесня как може след 2 години с мен изведнъж да загърби всичко и да бъде с друга без грам да му пука, че разбива сърцето ми на парченца... Но... всичко е възможно в тоя живот. Сега най-важното (и същевременно най-трудното) е да вдигнеш главата горе и да продължиш напред БЕЗ неговото присъствие в живота ти! Не го търси, не му звъни, не му пиши, гледай да избягваш срещите с него, а ако се случи както казаха - усмихни му се и го поздрави. В никакъв случай не трябва да му показваш, че страдаш и ти е гадно - повярвай ми, това е най-голямата грешка, която можеш да направиш, защото сълзите и обесненията ти няма да трогнат, а ще направят точно обратното - ще го накарат да се възгордее още повече. Дай си воля да не го търсиш, намери си някакво хоби, с което да си отвличаш вниманието и да мислиш минимално за него и ако дадеш всичко от себе си и времето ще ти помогне! Да, не става от днес за утре, но ако се държиш и бъдеш силна ще успееш!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alli
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Оф,ама и ти си едно мрънкало.
    кат ти дойде до главата ще се разбере кой е мрънкало хората се осъзнават,но в повечето случаи късно,много е трудно да не показваш,че ти пука,особено на човек,за кого много ти ПУКА нали и аз съм така:/
    До главата ми и по-тежки неща са идвали.
    Каэвам го,эащото не е първата сълэлива тема на авторката.
    Както сама тя приэна,така е.
    [size=7][b][u]fosse cos

..ами ако просто иска да те дразни... ?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Закво си му се вързала в началото изобщо? Неможа ли да прецениш, че човека е менте?
    GTA Stunting

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Когато ти е тъжно и мъчно за него,не задържай цялата тази емоция във себе си,защото ще стане по-зле за теб.Поплачи,плачи докато не ти мине и само не усетиш,че ти става по-леко.
    точно

бъди силна .. трудно ти е знам болезнено е но покажи му че силна и щастлива ... не мисли за миналото за Вас ии за хубавите моменти спомняй си че и преди него сии имала щастлив живот
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Разделили сте се, вече не сте заедно, ти не си част от живота му. Не разбирам какво искаш от този човек. Били сте заедно 1 година, но вече не сте и сега какво? Да седне да реве по цял ден, да се оплаква по форуми, да спре да живее, да не излиза, да изпадне в някоя депресия, да не се вижда с момичета, да няма приятели? Това ли трябва да направи? Той е продължил живота си, направи го и ти... Нямаш никакво право да го съдиш, постъпил е както е намерил за добре.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    дали е възможно да ти е казал нарочно,че е влюбен,за да те нарани още повече?нз може и да е така,но ти знаеш,че трябва да продължиш напред и че не си струва,така че горе главата и спокойно всичко ще се наред
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    дали е възможно да ти е казал нарочно,че е влюбен,за да те нарани още повече?нз може и да е така,но ти знаеш,че трябва да продължиш напред и че не си струва,така че горе главата и спокойно всичко ще се наред
    Не.. дори знам кое е момичето. За какво да е нарочно? Какво печели той от това? И да, всичко ще се нареди. Просто изисква време.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Не.. дори знам кое е момичето. За какво да е нарочно? Какво печели той от това? И да, всичко ще се нареди. Просто изисква време.
    ами нз просто така си помислих
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Като кажете "забрави го" да не би да става лесно, а и това да си поплачеш, ще ти донесе само временна утеха, после всичко пак се насъбира.
    Не мога да ти дам съвет какво точно да правиш за да не ти е тъжно и болно, защото дори и аз не съм стигнала до този извод.
    Само времето ще те излекува от любовната мъка, колкото и тривиално да звучи.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Разделили сте се, вече не сте заедно, ти не си част от живота му. Не разбирам какво искаш от този човек. Били сте заедно 1 година, но вече не сте и сега какво? Да седне да реве по цял ден, да се оплаква по форуми, да спре да живее, да не излиза, да изпадне в някоя депресия, да не се вижда с момичета, да няма приятели? Това ли трябва да направи? Той е продължил живота си, направи го и ти... Нямаш никакво право да го съдиш, постъпил е както е намерил за добре.
    Абсолютно... Колкото и да ти е трудно да го приемеш, такъв е животът. Не ви е било писано да сте заедно, явно не е получавал от теб нещо, което сега получава от другата.
    Не можеш да обвиняваш някого, че е щастлив, а ти не си.

Аз пък подкрепям това да си поплаче хубаво,по-бързо ще и мине.Ще се смее,ще излиза с приятели,ще се забавлява а като остане сама,кво правим? Пак ще реве и пак ще и е гадно.Поплачи си,излей си яда някъде, (спорта е лесен начин да се справиш със стреса) ще видиш как ще се почувстваш по-добре след известно време. Успех
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не плачи заради това, че е свършило, а се радвай, че го е имало. Всяка връзка ни учи на нещо.. Моят съвет е да останеш извесно време сама, излизай с приятели, забавлявай се, а момчето, с което трябва да си, ще се появи когато не очакваш И най-важното - мисли положително!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Почти нищо не разбрах. ;D
    Успокой се, мацка. (:
    Явно не ви е писано да сте заедно и някъде там има някой по-добър за теб. (: Не ти остава нищо друго, освен да постъпиш като него - забрави го и си намери нова половинка, която да те прави щастлива. (:
    -Така не става!!

пс. Той не ти заслужава сълзите.. Няма смисъл да се ядосваш за някой, на който не му пука за теб..не ми се пише просто..по добре с безразличие отколкото с злоба..
    )

Re: .. заменена...

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Чувствам се адски зле. Не очаквах да е толкова скоро, но ето че стана. Та ние сме разделени от седмица-две и той вече е влюбен.. щастлив. Не му пука за това, че на мен ми е гадно, че тази мисъл ме разбива отвсякъде... Опитах се да се държа нормално... но дори че беше по телефона, какво от това?!!! Гласът ми трешереше супер много и затворих! Повече няма да му се обадя, това е сигурно, но от разговора насам се чувствам отвратително. Грешка беше, да. Няма да я повторя, но... защо трябва да е толкова трудно??? Кога ще осъзная, че не си струва даже да го мисля.. и защо той да е щастлив, след като ме нарани толкова жестоко?!!! Какви са тия закони в тая природа... не знам. Не мога да си събера мислите цял ден. А довчера нещата бяха ок, докато не ме прихвана днес нещо и не му се обадих. Влюбен бил... браво. Сама съм си виновна, но какво от това... все едно няма някъде да го засека с нея скоро... тогава дали съм звъннала, или не, пак ще се сетя как сме били заедно.. и как това не значи грам за него! Как може... как може след 1 година заедно да му е все едно, че ме боли супер много?!!! Искам и аз да си намеря щастието... и аз да мога да си спомня само хубавото... но как..

Хаха и при мен историята беше почти същата ! След няма и седмица вече ходеше с друг,което си е доста жалко, но нали знаеш - живота си има и хубави и лоши моменти,а хората просто не оценяват какво имат.Просто си попаднала на кофти парче.А пък и всяко зло е за добро,така че няма място за отчаяние.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Абсолютно... Колкото и да ти е трудно да го приемеш, такъв е животът. Не ви е било писано да сте заедно, явно не е получавал от теб нещо, което сега получава от другата.
    Не можеш да обвиняваш някого, че е щастлив, а ти не си.
    Аз всъщност не го обвинявам, че е щастлив. Нека бъде щастлив, ако наистина е. Но имам право да го съдя, да! Защото начина, по който се отнесе с мен и ми каза, че се разделяме, а после връщаше всичките си думи назад... И аз съм виновна, да. Че му позволих.

Времето и музиката лекуват...

*Понякога чувствата просто изчезват...

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Когато ти е тъжно и мъчно за него,не задържай цялата тази емоция във себе си,защото ще стане по-зле за теб.Поплачи,плачи докато не ти мине и само не усетиш,че ти става по-леко.
    +1 ) Гледай да се разсейваш с нещо.Намери си нещо,което да ти запълва времето,което си прекарвала обикновенно с него-дори и друго момче да е. Нали знаеш клин клин избива.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ти го отряза нали? Нека ти сега.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Почти нищо не разбрах. ;D
    Успокой се, мацка. (:
    Явно не ви е писано да сте заедно и някъде там има някой по-добър за теб. (: Не ти остава нищо друго, освен да постъпиш като него - забрави го и си намери нова половинка, която да те прави щастлива. (:
    +1

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Ти го отряза нали? Нека ти сега.
    Ха, не съм.

Не си поставяй зя цел да го забравиш, защото така е още по-трудно. Просто си поплачи или сподели с някоя приятелка. Така ще ти олекне повече, усобенно от споделянето. И сама ще видиш, че след време вече, дори и да го виждаш с новата му приятелка, няма да те боли толкова. А относно това, че и ти заслужаваш да си щастлива и да намериш някой друг, това няма да стане веднага, защото дори и да срещнеш някого постоянно ще го сравняваш с бившия и нищо няма да излезе.
    Успех от мен и не се отчаиваи.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Здравей миличка,аз имам подобен проблем ..
    преди около седмица скъсах с гаджето си,заради изневяра!!
    ..Много ми е трудо да го изкарам от сърцето и главата си,постоянно мисля за него,за нас.. всичко ми напомня за него,снимки,музика,кафета,п риятели изобщо всичко около мен
    Лошото обаче е,че така искам да му се обадя,да го чуя,да го видя..а немога,защото той е виновен и аз го отрязах.Искам да имам достойнство,но това е по-силно от мен.. за сега плача и страдам по него,а той дори не се е опитал да се свърже с мен и да разбере как съм.Моля се само това да мине по-бързо и да го отчасти да го забравя!
    Разбирам напълно какво преживяваш,ако искаш да поговорим можеш да ми пишеш на лично или да разменим скайп )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си