- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. заменена...
Следях темите ти и горе долу съм схващам. Правилно си направила, че сте се разделили, та той толкова бързо както казваш ти "те е заменил", нямало е смисъл повече да сте заедно като забравя толкова лесно всичко през което сте преминали, миговите ви заедно, времето прекарано и всичко останало. Просто си дай време света не е почнал и свършил с него, след него ще има безброй момчета който могат да те нарпавят щастлива по един или друг начин. Може би не сега, след време, дай си време и всичко ще се оправи и ти ще си щастлива и ти ще си влюбена. Позволи на всеки да е щастлив..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Разбирам те напълно, защото преди близо 2 години и аз преживях същото - след 2 годишна връзка скъсахме и буквално няколко дни след това той вече беше с новата си изгора и тръбеше наляво и надясно колко е влюбен... Много ми беше гадно и трудно, и аз като теб не можех да си обесня как може след 2 години с мен изведнъж да загърби всичко и да бъде с друга без грам да му пука, че разбива сърцето ми на парченца... Но... всичко е възможно в тоя живот. Сега най-важното (и същевременно най-трудното) е да вдигнеш главата горе и да продължиш напред БЕЗ неговото присъствие в живота ти! Не го търси, не му звъни, не му пиши, гледай да избягваш срещите с него, а ако се случи както казаха - усмихни му се и го поздрави. В никакъв случай не трябва да му показваш, че страдаш и ти е гадно - повярвай ми, това е най-голямата грешка, която можеш да направиш, защото сълзите и обесненията ти няма да трогнат, а ще направят точно обратното - ще го накарат да се възгордее още повече. Дай си воля да не го търсиш, намери си някакво хоби, с което да си отвличаш вниманието и да мислиш минимално за него и ако дадеш всичко от себе си и времето ще ти помогне!Да, не става от днес за утре, но ако се държиш и бъдеш силна ще успееш!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
До главата ми и по-тежки неща са идвали.Първоначално написано от Alli
Каэвам го,эащото не е първата сълэлива тема на авторката.
Както сама тя приэна,така е.
[size=7][b][u]fosse cos
..ами ако просто иска да те дразни... ?
Закво си му се вързала в началото изобщо? Неможа ли да прецениш, че човека е менте?
GTA Stunting
бъди силна .. трудно ти е знам болезнено е но покажи му че силна и щастлива ... не мисли за миналото за Вас ии за хубавите моменти спомняй си че и преди него сии имала щастлив живот![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
Разделили сте се, вече не сте заедно, ти не си част от живота му. Не разбирам какво искаш от този човек. Били сте заедно 1 година, но вече не сте и сега какво? Да седне да реве по цял ден, да се оплаква по форуми, да спре да живее, да не излиза, да изпадне в някоя депресия, да не се вижда с момичета, да няма приятели? Това ли трябва да направи? Той е продължил живота си, направи го и ти... Нямаш никакво право да го съдиш, постъпил е както е намерил за добре.
дали е възможно да ти е казал нарочно,че е влюбен,за да те нарани още повече?нз може и да е така,но ти знаеш,че трябва да продължиш напред и че не си струва,така че горе главата и спокойно всичко ще се наред![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не.. дори знам кое е момичето. За какво да е нарочно? Какво печели той от това? И да, всичко ще се нареди. Просто изисква време.Първоначално написано от soul1199
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ами нз просто така си помислихПървоначално написано от mechtaq_za_teb
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като кажете "забрави го" да не би да става лесно, а и това да си поплачеш, ще ти донесе само временна утеха, после всичко пак се насъбира.
Не мога да ти дам съвет какво точно да правиш за да не ти е тъжно и болно, защото дори и аз не съм стигнала до този извод.
Само времето ще те излекува от любовната мъка, колкото и тривиално да звучи.![]()
Абсолютно... Колкото и да ти е трудно да го приемеш, такъв е животът. Не ви е било писано да сте заедно, явно не е получавал от теб нещо, което сега получава от другата.Първоначално написано от vesito13
Не можеш да обвиняваш някого, че е щастлив, а ти не си.
Аз пък подкрепям това да си поплаче хубаво,по-бързо ще и мине.Ще се смее,ще излиза с приятели,ще се забавлява а като остане сама,кво правим? Пак ще реве и пак ще и е гадно.Поплачи си,излей си яда някъде, (спорта е лесен начин да се справиш със стреса) ще видиш как ще се почувстваш по-добре след известно време. Успех![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не плачи заради това, че е свършило, а се радвай, че го е имало. Всяка връзка ни учи на нещо.. Моят съвет е да останеш извесно време сама, излизай с приятели, забавлявай се, а момчето, с което трябва да си, ще се появи когато не очаквашИ най-важното - мисли положително!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
-Така не става!!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
пс. Той не ти заслужава сълзите.. Няма смисъл да се ядосваш за някой, на който не му пука за теб..не ми се пише просто..по добре с безразличие отколкото с злоба..
)
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Хаха и при мен историята беше почти същата ! След няма и седмица вече ходеше с друг,което си е доста жалко, но нали знаеш - живота си има и хубави и лоши моменти,а хората просто не оценяват какво имат.Просто си попаднала на кофти парче.А пък и всяко зло е за добро,така че няма място за отчаяние.![]()
Аз всъщност не го обвинявам, че е щастлив. Нека бъде щастлив, ако наистина е. Но имам право да го съдя, да! Защото начина, по който се отнесе с мен и ми каза, че се разделяме, а после връщаше всичките си думи назад... И аз съм виновна, да. Че му позволих.Първоначално написано от Bellatrix
Времето и музиката лекуват...
*Понякога чувствата просто изчезват...![]()
+1Първоначално написано от miss_asi
) Гледай да се разсейваш с нещо.Намери си нещо,което да ти запълва времето,което си прекарвала обикновенно с него-дори и друго момче да е. Нали знаеш клин клин избива.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ти го отряза нали? Нека ти сега.
Temet Nosce
벨야카
Ха, не съм.Първоначално написано от umri
Не си поставяй зя цел да го забравиш, защото така е още по-трудно. Просто си поплачи или сподели с някоя приятелка. Така ще ти олекне повече, усобенно от споделянето. И сама ще видиш, че след време вече, дори и да го виждаш с новата му приятелка, няма да те боли толкова. А относно това, че и ти заслужаваш да си щастлива и да намериш някой друг, това няма да стане веднага, защото дори и да срещнеш някого постоянно ще го сравняваш с бившия и нищо няма да излезе.![]()
Успех от мен и не се отчаиваи.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Здравей миличка,аз имам подобен проблем ..
преди около седмица скъсах с гаджето си,заради изневяра!!
..Много ми е трудо да го изкарам от сърцето и главата си,постоянно мисля за него,за нас.. всичко ми напомня за него,снимки,музика,кафета,п риятели изобщо всичко около мен
Лошото обаче е,че така искам да му се обадя,да го чуя,да го видя..а немога,защото той е виновен и аз го отрязах.Искам да имам достойнство,но това е по-силно от мен.. за сега плача и страдам по него,а той дори не се е опитал да се свърже с мен и да разбере как съм.Моля се само това да мине по-бързо и да го отчасти да го забравя!
Разбирам напълно какво преживяваш,ако искаш да поговорим можеш да ми пишеш на лично или да разменим скайп)