- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен-проблем?
Значи аз съм момче на 17 години и половина..и след няколко месеца ще стана на 18 ии..за сега се очертава да си остана девствен поне дотогава.. и това проблем ли е ? че скоро ще стана на 18 и съм още девствен?за момичетата ще бъде ли проблем??Всмисъл все пак...дз ако примерно харесате дадено момче не много ми еи те ви е симпатичен и разберете, че е девствен..бихти ли тръгнали с него(говоря ако го харесвате)?
Не виждам проблем да тръгна с него, кво като е девствен. Това въобще не ме бърка, Всеки е бил девствен някога все пак.Така, че спокс.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
И за мен не е от значение дали е девствен или не...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз ще се радвам, че никоя друга не го е пипала преди мене![]()
Трагедията е пълна...
продължавай с тъпите въпроси и скоро няма да ебеш
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не се притеснявай.. не вярвам някое момиче да те отреже заради това, че си девствен. И не виждам смисъл да лъжеш някоя, че не си..
Аз съм на 18 и скоро правих секс за първи път, никога не съм се срамувала или притеснявала за тва.. Казах си по-добре така, отколкото да се праскам с тоя оня още на 13-14.. много изцепки гледам по тия форуми..
Поздрави..
Напротив,даже много ще се радвам защото аз съм страшно ревнива и мн ще се радвам,че преди мене не е слал с другасегашния ми приятел също беше девствен преди да тръгна с него и бившия ми също няма за какво да се притесняваш :P
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
не мисля, че е проблем![]()
Просто аз
Тя ако е някоя с опит да не мислиш, че ако я излъжеш няма да разбере, а пък и аз не виждам що да е проблем, ако те харесва.![]()
+Първоначално написано от Korrnyy
Summer (h)
Ша е проблем, недей казва, че инак нема да плющиш, майна.Те тук се правят на хрисими, но иначе се заливат от смях като не знаеш как да си пъхнеш кура.![]()
ох има вече МИЛИАРДИ ТАКИВА ТЕМИ. За всеки пътник си има влак! Ако случайно не знаеш по закон се води,че трябва да правим секс след навършване на 18г,а не преди това.
кво го обиждате бе ?? .... В тоя форум само си търсите с кой да се заяждатеНали за това е направен хората да споделят проблемите си .... ето той споделя неговия и вие почвате да се правите на интересни
Съжалявам , че се отклоних от темата .... Според мен няма нищо лошо даже бих се радвала аз да съм му първата
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
грешни представи имаш..Първоначално написано от Bianc0
аз не виждам проблем
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Искам да ми го покажеш тоя законПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Към автора: И какво от това? Има много момчета на твоите години, които са девствени. Не е болка за умиране, нито пък е проблем за момичето. Пък ако толкова те е срам можеш и да не казваш на момичето. Аз бях с едно момче и чак след 5-6тия път какво се разприказвахме и той ми каза, че е бил девствен![]()
![]()
![]()
хах всички момичета мислят така не се безпокойПървоначално написано от Korrnyy
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
представям си ти какъф си задръстеняк прайл си секс с някое момичето по някфа случайност и вече ти си "най-големия" (да ама лайнар)Първоначално написано от Bianc0
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Що за глупост е това ....какво от това ,че си на 18 и си девствен ...бих се радвала ако приятеля ми е на 18 и е девствен ще знам ,че не е с мен само заради секс-а :P
Hostis Honori Invidia
Съгласен съм. Какво го почвате човека веднага с камъните..? Проявете малко разбиранеПървоначално написано от Wikzinka
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.