.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Девствен-проблем?

Значи аз съм момче на 17 години и половина..и след няколко месеца ще стана на 18 ии..за сега се очертава да си остана девствен поне дотогава.. и това проблем ли е ? че скоро ще стана на 18 и съм още девствен?за момичетата ще бъде ли проблем??Всмисъл все пак...дз ако примерно харесате дадено момче не много ми еи те ви е симпатичен и разберете, че е девствен..бихти ли тръгнали с него(говоря ако го харесвате)?

Не виждам проблем да тръгна с него, кво като е девствен. Това въобще не ме бърка, Всеки е бил девствен някога все пак. Така, че спокс.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    И за мен не е от значение дали е девствен или не...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Аз ще се радвам, че никоя друга не го е пипала преди мене
    Трагедията е пълна...

Град
    Пловдив
    продължавай с тъпите въпроси и скоро няма да ебеш
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен Аватара на djipsito
    Не се притеснявай.. не вярвам някое момиче да те отреже заради това, че си девствен. И не виждам смисъл да лъжеш някоя, че не си..
    Аз съм на 18 и скоро правих секс за първи път, никога не съм се срамувала или притеснявала за тва.. Казах си по-добре така, отколкото да се праскам с тоя оня още на 13-14.. много изцепки гледам по тия форуми..

Поздрави..

Пфф мноо важно това.

Напротив,даже много ще се радвам защото аз съм страшно ревнива и мн ще се радвам,че преди мене не е слал с друга сегашния ми приятел също беше девствен преди да тръгна с него и бившия ми също няма за какво да се притесняваш :P
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Град
    [На Метри От Земята]
    не мисля, че е проблем
    Просто аз

глупостии.. даже перффе
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен
    Град
    Varna
    Тя ако е някоя с опит да не мислиш, че ако я излъжеш няма да разбере, а пък и аз не виждам що да е проблем, ако те харесва.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Аз ще се радвам, че никоя друга не
    го е пипала преди мене
    +
    Summer (h)

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ша е проблем, недей казва, че инак нема да плющиш, майна.Те тук се правят на хрисими, но иначе се заливат от смях като не знаеш как да си пъхнеш кура.

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    продължавай с тъпите въпроси и скоро няма да ебеш
    XAXAXAXAXA

Мега фен Аватара на t0d1t0
    бахти смотаняка!
    ето,казах ти го.
    Станислава

ох има вече МИЛИАРДИ ТАКИВА ТЕМИ. За всеки пътник си има влак! Ако случайно не знаеш по закон се води,че трябва да правим секс след навършване на 18г,а не преди това.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    кво го обиждате бе ?? .... В тоя форум само си търсите с кой да се заяждате Нали за това е направен хората да споделят проблемите си .... ето той споделя неговия и вие почвате да се правите на интересни Съжалявам , че се отклоних от темата .... Според мен няма нищо лошо даже бих се радвала аз да съм му първата
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Супер фен Аватара на Bianc0
    Представям си какъв си задръстеняк...

Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    грешни представи имаш..

Град
    Стара Загора
    аз не виждам проблем
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ох има вече МИЛИАРДИ ТАКИВА ТЕМИ. За всеки пътник си има влак! Ако случайно не знаеш по закон се води,че трябва да правим секс след навършване на 18г,а не преди това.
    Искам да ми го покажеш тоя закон

Към автора: И какво от това? Има много момчета на твоите години, които са девствени. Не е болка за умиране, нито пък е проблем за момичето. Пък ако толкова те е срам можеш и да не казваш на момичето. Аз бях с едно момче и чак след 5-6тия път какво се разприказвахме и той ми каза, че е бил девствен

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Аз ще се радвам, че никоя друга не го е пипала преди мене
    хах всички момичета мислят така не се безпокой
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    представям си ти какъф си задръстеняк прайл си секс с някое момичето по някфа случайност и вече ти си "най-големия" (да ама лайнар)
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Що за глупост е това ....какво от това ,че си на 18 и си девствен ...бих се радвала ако приятеля ми е на 18 и е девствен ще знам ,че не е с мен само заради секс-а :P
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от Wikzinka
    кво го обиждате бе ?? .... В тоя форум само си търсите с кой да се заяждате Нали за това е направен хората да споделят проблемите си .... ето той споделя неговия и вие почвате да се правите на интересни Съжалявам , че се отклоних от темата .... Според мен няма нищо лошо даже бих се радвала аз да съм му първата
    Съгласен съм. Какво го почвате човека веднага с камъните..? Проявете малко разбиране
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си