- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дамски Шалвари
Какво мислите за дамските дънки тип шалвари? Нещо като това: http://i.data.bg/07/08/25/526628_orig.jpg
може да слагате и други снимкиСтоят ли хубаво на момиче и дали е смешно, защото много хора ми казват различно.. някои никога не биха облекли шалвари.. а на други много им харесва .. какво мислите вие
![]()
Еми този модел точно, не..точно толкова дълбоки не..точно тази дължина-не.
Аз имам дънки шалвари и са много малко дълбоки..тия дни може да се снимам с тях..
всеки има различно мнение и не на всеки му харесва, аз си купих шалвари и не ми дремеше кой кво ще ми каже..ама все комплименти получавахИма го и това, че не отиват на всеки..но принципно ми харесват шалвари, които не са толквоа дълбоки като тези
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Точно даденито от теб не ми харесват, но по принцип съм луда по тях![]()
УЖАС!!!!!!!!!
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ти пък от къде го изкара тоя отвратителен модел
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
И пари да ми дават подобно нещо не бих облякла НИКОГА
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от billytalent
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
И на мен не ми харесват..И аз не бих ги носила... А 1 съученик ги мисли за секси... Не знамм какво намира в тях..Някои модели изглеждат като наа*кани с извинение
преди 3 години си бях купила едни суперррр яки
пък сега ми харесва панталони такива (летни) но не точно от този тип![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Такова нещо никога не съм обличала, няма и да го направя.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Определено и аз.Първоначално написано от billytalent
Много са ми противни момичета с такива ,направо отврат![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
грозни са ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Специално тези са наистина ГРОЗНИ !!! И аз попринцип харесвам тези,които са много малко "овиснали", колкото да не са като обикновените дънки.Леле ужас.![]()
Big or small, lies are lies!
Аз лично много си падам по шалварите,имам само,че са летни къси и не са дънкови,но ми харесват,.защото са супер удобни...
не ми харесват![]()
Просто аз
Шалвари хич не харесвам.
Аз попринцип не ги одобрявам, но има някои модели които изглеждат добре, но то си зависи и как ти стоят
![]()
Абсолютният копнеж на едно човешко тяло към точно определено друго и безразличието му към заместителите е една от най-големите загадки на живота . . .
Точно такива, каквито си ги показала не ми допадат изобщо. Има едни, които не са толкова дълбоки и са хубави.![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ще излезе малко расистки коментар,но...не тача турците и нямам и намерение да им обличам облеклата.Когато те облекат нещо подобно на нещо от нашата носия бих(кого залъгвам дори и тогава пак няма да облека нещо подобно)
Ебаси грозната, насрана и циганска... дреха.