Вижте аз съм на 11 и мисля4е имам големи гарди за жазраста си и нося сутиен. Но една фр ми каза 4е сутиените спиралиразтейа на гардите
да продължавам ли да нося или не?
Не се притеснявай за гърдите си. И започни да посещаваш уроците по български момиче! Ужасно неграмотна си!![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals
Първоначално написано от stefanov
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Е..Чак по-добре..Но растежа не спира. Всяко момиче е сменила поне1 откакто носи. но гледай да не ти е малък. Пробвай на място и не го носи непрекъснато. И не спи с него
Казвам го, защото някои го правят "за да са по-стегнати"
![]()
НЕ,суТиена не спира растежа на гърдите..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По-добре е ,защото познавам много момичета (вкл. и аз ) и не носихме сутиен от когато би трябвало.Резултат->появяват се стрии по гърдите...(но почти незабележими...)Първоначално написано от ShowMeHowToLie
Ако са големи-да , но ако не чак толкова..Първоначално написано от Biskfitka
Първоначално написано от ShowMeHowToLie
Е,момичето каза,че имала големи гърди за възрастта си...ама тя най-добре ще си прецени де
![]()
Тази твоя "Приятелка" наистина има проблеми с уроците по биология, да наблегне на човешко тяло или да отиде в клиника да се прегледа!
Мъжки вариант на твоя "ПРОБЛЕМ"
Здравейте, казаха ми, че боксерките спирали растежа на пениса. Да продължавам ли да нося или да го оставя да се поклаща волно?
Кроткият отговор отвръща гнева, а оскърбителната дума възбужда яростта!