.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: суриен....

суриен....

Вижте аз съм на 11 и мисля4е имам големи гарди за жазраста си и нося сутиен. Но една фр ми каза 4е сутиените спиралиразтейа на гардите
    да продължавам ли да нося или не?

Град
    Силистра
    Не се притеснявай за гърдите си. И започни да посещаваш уроците по български момиче! Ужасно неграмотна си!
    The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от stefanov
    Не се притеснявай за гърдите си. И започни да посещаваш уроците по български момиче! Ужасно неграмотна си!
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Даже е по-добре да носиш сутиен...

Е..Чак по-добре.. Но растежа не спира. Всяко момиче е сменила поне1 откакто носи. но гледай да не ти е малък. Пробвай на място и не го носи непрекъснато. И не спи с него Казвам го, защото някои го правят "за да са по-стегнати"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    НЕ,суТиена не спира растежа на гърдите..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от ShowMeHowToLie
    Е..Чак по-добре.. Но растежа не спира. Всяко момиче е сменила поне1 откакто носи. но гледай да не ти е малък. Пробвай на място и не го носи непрекъснато. И не спи с него Казвам го, защото някои го правят "за да са по-стегнати"
    По-добре е ,защото познавам много момичета (вкл. и аз ) и не носихме сутиен от когато би трябвало.Резултат->появяват се стрии по гърдите...(но почти незабележими...)

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    По-добре е ,защото познавам много момичета (вкл. и аз ) и не носихме сутиен от когато би трябвало.Резултат->появяват се стрии по гърдите...(но почти незабележими...)
    Ако са големи-да , но ако не чак толкова..

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ако са големи-да , но ако не чак толкова..
    Е,момичето каза,че имала големи гърди за възрастта си...ама тя най-добре ще си прецени де

Град
    гр.Пловдив
    Тази твоя "Приятелка" наистина има проблеми с уроците по биология, да наблегне на човешко тяло или да отиде в клиника да се прегледа!

Мъжки вариант на твоя "ПРОБЛЕМ"

Здравейте, казаха ми, че боксерките спирали растежа на пениса. Да продължавам ли да нося или да го оставя да се поклаща волно?
    Кроткият отговор отвръща гнева, а оскърбителната дума възбужда яростта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си