- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любим рейс хД
ЗдравейтеОт кой град сте? Близо ли живеете до даскалото си и с какво се предвижвате? Имате ли любим автобус и карта за него? :Д Аз съм от варна и не живея мн близко до даскало :Д използвам 148 и мн си го харесвам т.е. някак си съм се привързал към рейса хДхДхД. Не съм единствен и други мой приятели са се привързвали към рейсовете които използват. Та искам да питам на вас случвало ли ви се е? :Д
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
eстествено то от теб бързо се прихваща![]()
преди мн хар 88, но сега вече 148, живея на 30 мин от даскало, но го хар защото ходи до БФФ-то ми![]()
![]()
Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
(сън)(хъг) Мимс зн ли, че преди 148 и моя любим беше 88 :О:О:О
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
вече и това го разбрахПървоначално написано от dimi93
![]()
![]()
![]()
Аз съм от Бургас и пътувам до учлище и си обичам 211 и 12а![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Любимо превозно средство от софийския градски транспорт, че то такова животно има ли?![]()
Рядко ползвам ГТ, ама 280 или 94, но само в краен случай. Просто не ми е кеф да се блъскам, бутан, мачкам и всички други действия, които могат да ти се случат в градския.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
ОМГ :Д Един мой приятел е луд по 94 хД....
ааау БогданПървоначално написано от dimi93
![]()
![]()
във 94 тук са сички вечери![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
(рофл) ДААА ,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега за 6тастие ползвам рядко ГТУ4или6тето ми е на 5 минути от нас
![]()
даскалото ми е на 2мин не ми трябва рейс![]()
=]
С трамвая (любимата 20-ка) до даскалото са 15 минути.. със светофарите са към 20.. От автобусите обожавам 84
, идва бързо и е супер красив xD, вътре е топло , а и са от най-новите автобуси. 604 също не е лош, но често закъснява, а и не е чак толкова нов вече ;dd, но за сметка на това ходи до центъра.
От тролейте си нямам любим.. метрото е само едно и се движи по един маршрут, но то е много обичано от моя страна
. Маршрутките, ми и от тях си нямам любим номер ;d.. Имам си карта за цялата градска мрежа, тъй че пътувам безплатно xP.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
От Бургас съм и пет пари не давам кой автобус ще хвана.Дали ще е 211,12,12А или 15,нали пак ще си стигна до даскало.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Тц бахти якото да си от софия! Сигурно картата ти за целия транспорт струва около 20 лева. А тук във Варна картата само за 1 автобусна линия - 148 струва 21 лв и то ученическата.... бахти простотиятааПървоначално написано от smiLexaga1n
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм от Варна.. живея на центъра и не ми трябват автобуси.. но е най-забавно в 88 и новата 14-ка![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ба, ми аз съм от Плевен и ходя с кракомобил 4-ката ... Добре вози,ама иначе зимата мръзне яко ..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ми аз съм от Бургас и ходя на даскало с 211,макар че 4 ми е по-удобен...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от dimi93
София =
![]()
Ученическата карта за цял месец за цялата градска мрежа е 17 лв., но сега май ще има някакво увеличение на 20 лв. ;d.. За една линия (трамвайна, тролейбусна, автобусна, етц.) е 7 лв., а за две - 10 лв.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
1.РусеПървоначално написано от dimi93
2.Не много близо
3.Понякога с кола,понякога пеша,понякога с автобус
4.Не,нямам любим автобус..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
409 и 20 са ми любимите, с 409 се прибирам вкъщи, с 20 ми е удобно да ходя навсякъде
От Варна съм![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз съм от Пазарджик, училището ми е сравнително близко - около 20 минути път пеша, но сутрин пътуваме 4-ма човека с такси, за да не мръзнем и ни излиза доста евтино - само 2 лв, т.е. делим по 0,50ст всеки![]()
иначе след даскало .. 'якооооооо мааааааааааммм с 2-та коня през центъра и за около 1 час съм си zu Hause '
Любим рейс - 10-ка и 13-ка, голяма игра пада![]()
Илл мразя 409! Бахти заядливите кондуктурки!!Първоначално написано от viksit0y
почти всеки ден пътувам с трамвай 5
привързах се към него![]()
МОМИЧЕ!