- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво мислите за имена като...
Искам да ви попитам какво мислите за името 'Ингрид' и други подобни чуждестранни имена (знам че темета не е за този раздел ама нз къде да го сложа)можете да напишете някои готини според вас имена
![]()
Име като име. Няма да преценявам човека по това как се казва.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
^Ами,да,така е.Тъпо е да съдиш човек по името му,както и по външност,но това е друга тема.
К'во може да мисля?Странно е,но..щом са решили да кръстят детето така.
I'm not in love this time,this night...
Питат за името..а не дали определяте човек по това, а иначе не ми харесва..
тъпо ми звучи примерно ингрид иванов, Дженифър Тодорова или Хуанита Асенова.
има толкова български имена..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Има имена,които ми харесват но си имаме си толкова хубави български имена..Не бих кръстила детето си с чуждестранно име .. искам да носи българско име![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Ммм... не ми харесва.![]()
Харесвам имена като: Филип, Владо, Краси (обикновенни май)![]()
Или: Памела (обожавам го) и Синди
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мразя такива имена, ако е българка, българин. Сякаш нямаме български имена, ами ще слагам американските глупости Джоновци, дейвидовци и тем подобни.
1. Ингрид е женско име.
2. Бих си кръстила детето с чуждестранно име. Има някои, които ми харесват, но това трябва да се обсъжда със съпруга![]()
Трагедията е пълна...
ти да не би да се казваш така автора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neПървоначално написано от Adr3nal1n
imam poznata koqto se kazva taka i naistina ne si haresava imeto ama nqkoi kazvat 4e mn gi kefi az lichno ne moga da predcenq inache sam za chujdite imena
не е българка нали ? каква е ?
Аз съм половин рускиня и имам руско име,но нали знаете,че един политик има,който се казва Ричард Груев....На мен ми харесва името Габриела супер много <3
em balgarka si e prosto tehnite taka sa reshiliПървоначално написано от Adr3nal1n
гадни родители....![]()
обичам рускините мразя комунизмаПървоначално написано от MichellePhan
![]()
nemislq ima kak i da e mn po zleПървоначално написано от Adr3nal1n
![]()
амии .. името би отивало ,но това зависи и от фамилията .... ако има странна фамилия .. :P
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Според мен е... меко казано ужасно тва име. Аз ако се казвах така, 3 пъти да съм отишла да го сменя.
Не обичам чуждестранни имена. Детето ми ще бъде с българско име!![]()
На мен мн ми харесват имената-Диан, Дилян, Давид, Даниел, Дамян, Дейниъл, Деймиън, Илиян, които всъщност са доста еднотипни![]()
Най-якото чуждестранно име определено е Мелиса,джесика и алисия също стават
Абе какво са ви виновни имената на хората бе![]()
...... Както ги е крастила маика им теи са каат
........ е има и имена дет са по теи измислени например Куруедов или Путин ама ко да са праи теи са ги крастили
![]()
There's no sunshine in the city
That's the way it's going down
People kill and people dyin
Виж Ме:P
А Инджи Георгиева как ти звучи?Първоначално написано от liim0nka
Нали сега има нова мода да си кръщаваме децата с турски имена..
![]()
Или пък от Тамелин ГосподиноваПървоначално написано от InfiNity09
![]()
![]()
![]()