- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Блондинки или брионетки
Все ми е таяПървоначално написано от DjPiRgOs
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
и аз съм заПървоначално написано от Zaritu
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
не защото аз съм брюнетка,просто повече ми харесватПървоначално написано от Neopitom3na
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
++Първоначално написано от ifilinnchica
Но не е правилно - човек да се избира по това,каква е цвета на косата й..и тем подобни..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И семки да ядеш и русо да е*еш, нито ще се наядеш, нито ще се нае*еш ...![]()
![]()
![]()
И ние червенокосите пак сме забравени някъде![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ябе няма значение нали 90% от времето сте на тъмно а там не се види черна червена или руса![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Правилно сяко второ се изросяваПървоначално написано от Hilary_
И двете, според зависи чертите на момичето.
Но дъълга черна коса, леко преметната през рамо.. пфффф![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Блондинка съм,нямам предпочитания стига косата да е хубава.
Приятелят ми ме харесва с руса коса ,аз също и пак си правих хубав секс.
Че кой е казал, че русите не могат, напротив![]()
Русите са по-големи мръсници и перверзни, а бе карат те да съгрешиш сладки са, но пък тъмните коси са по-чаровни, някак си грациозни и някак си по-женствени.
Зависи какво ти се иска и как стои косата на момичето![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
MakeMeLaugh ,Първоначално написано от MakeMeLaugh
няма две положения избираи или едните или другите![]()
![]()
така играеш че искри хварчааат,подпали цял студентски хуй... руси или бриунетки харесвам ги и двете нали си варшат работата..по принцип ме кефат повече бриунетките![]()
Аз съм и за двете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
Защо хората масово си мислят че блондитата се харесват масово хайда бе брюнатката си е брюнатка а може и с тъмно кафява или по известно (кестенява) яя сравнете снимки на николета лазанова като руса и като брюнетка амаа всеки си има мнение![]()
![]()
![]()
LoVe yAaa.....!
Brunette Powaaa![]()
Азис - Хоп [music]
Все пак съм наблегнал на втория ред, дори бих казал натвърдилПървоначално написано от MakeMeLaugh
:P
а аз руски разговорникПървоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
по принцип брюнетки,но като цяло няма значение![]()
За контакти...![]()
Брюнетки![]()
ох .. трудно е да решаЖената е красива независимо дали е с черна жълта или лилава коса ..
брюнетки![]()
Блондинки![]()