- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- амии...
начии има едно момче което харесвам от много време но преди се виждахме 2 пъти на месец,но сега може да се виждаме всеки ден и незнам казвала съм му около 5-6 пъти за чуствата ми до през месец два ии сега мо е неловко пак да му казвамм защото той разбра за една връзка...и незнам какво мисли сега дори незнам дали знае че сме скъсали...преди и тои ме харесваше но сега не знамм...сега ще кажете излесте двамата и говорете...амааа не е толкова лесно...ще се заплете всичкоо xD ....
и аз,пък и ми се спииПървоначално написано от peshost
![]()
Пробвайте с Google Translator ,успях да го разбера!![]()
''ways a guy like that in a long time ago but saw to 2 times a month, but now I can see every day and know I told him about 5-6 times to my feelings in a month or two now s th is still awkward kazvamm him because he knew for a relationship ... and now know what he thinks even know if he knows that we broke up before ... and SFU liked me but now ... now znamm not going to say two izleste and amaaa not talk ... so easy ... I paid all that xD ....''
Като искаш мнение и после казваш да не ти казваме това ,което щяхме да ти кажем защо постваш въобще?Ама много неразбрани хора сте :\
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
yu got problemz wit kamels ,pal?Първоначално написано от g0sheto94
rawrawrlarlawrlwalrawlrarl
И аз не разбрах нищо...Първоначално написано от nymphadora
![]()
Пълна мистерия![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Ко рече?![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Въх
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
По-неграмотно не успя да го напишеш налиПоложила си старание иначе....
![]()
![]()
Сомтаймс уин , сомтаймс люн.....
--------------------------------------------------------
Рискувай...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Радвам се,че поне не съм единствената неразбрала.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
вижте се и се разяснете
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
защо като си го харесвала си ходила с друг?
как сле д като сте се харесвали преди не сте ходили?
за разговори,също му се вика диалог или по дългото обяснение е че когато двама души си говорят могат да се разберат прекрасно,чувала ли си?