.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Брадавици на пениса

Здравейте имам голям проблем имам брадавици на пениса от около 2 месеца ,в началото се притеснявах много,след това почнаха да стават все повече и по големи,след това спрях да обращам внимание.А сега отново се побарквам четох едни неща от които тръпки ме побиха,Моля ви помогнете ми вярно ли е че нямат махане и ако има ще е сложна операция

II. Права и задължения на потребителите
    7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Как да ти помогнем? Има си лекари за тая работа... Що се доверяваш на разни пубери за нещо толкова... значимо?
    Бягай при ОПЛ, искай направление за специалист (бих те посъветвала специалист кожни и венерически заболявания) и си готов. Ако наистина са брадавици, мисля че лечението е или неоперативно, или просто безкръвно (обикновено махат брадавици с течен азот или с ток). Но не мога да ти кажа със сигурност, надали и някой от тук ще може. ОПЛ
    Успех

Утре ще отида,но тръпки ме побиват как ще ми ги махнат,вече са прекалено много

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Сега, не мога да ти кажа как стот нещата, но по принцип ако е някъде другаде е безболезнено. С азота ти става студено, на мене така ми махаха кокоши трън, ма болка нямаше. Няма да се плашиш, надали ще боли

Супер фен
    Град
    Sofia
    както го описваш вероятно става въпрос за кондиломи, които налагат спешно посещение при дерматолог - венеролог!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Брадавици на пениса

Цитирай Първоначално написано от pisenceooo
    Здравейте имам голям проблем имам брадавици на пениса от около 2 месеца ,в началото се притеснявах много,след това почнаха да стават все повече и по големи,след това спрях да обращам внимание.А сега отново се побарквам четох едни неща от които тръпки ме побиха,Моля ви помогнете ми вярно ли е че нямат махане и ако има ще е сложна операция

II. Права и задължения на потребителите
    7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
    kalpazanka
    ако иде реч за кондиломи - лечението е дълго, скъпо и с променлив успех. зависи много от опитността на лекуващият и неговият индивидуален подход.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си